Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος ρε παιδια να το τεντωνετε απο δω κι απο κει το πραγμα..Ειναι απλο, η AMD ΔΕΝ μπορει αυτη τη στιγμη να παραγει κατι ευθεως ανταγωνιστικο με τους επεξεργαστες της Intel με το ιδιο κοστος(μιλαω για αποδοση ανα πυρηνα), γι αυτο προσπαθει για την ιδια τιμη αγορας να ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ειτε με μεγαλυτερο αριθμο πυρηνων και ας ειναι πιο αδυναμοι (FX series), ειτε με επενδυση στις επιδοσεις της On-board GPU (APUs).

Καπου κερδιζει και καπου χανει ο FX 6300 λοιπον σε σχεση με τον i3, και ετσι θα παραμεινει η σχεση τους και στο μελλον μια που για τα επομενα χρονια το μεγαλυτερο μερος των υπολογιστων ανα τον κοσμο θα παραμεινουν ειτε διπυρηνοι ειτε τετραπυρηνοι, και αρα το Optimization των εφααρμογων γενικοτερα γι αυτους τους αριθμους πυρηνων θα ειναι.

Προσωπικα σκεφτομαι τους δυο σαν να συγκρινει κανεις ενα βελτιωμενο Mustang GT με μια BMW M3..Το πρωτο κερδιζει για πλακα στις ευθειες και εχει ενα θηριο κινητηρα, η BMW κερδιζει σε πιστα με στροφες, καιει λιγοτερο και ειναι ποιοτικα πιο καλοφτιαγμενη. Και τα δυο μια χαρα αυτοκινητα ειναι ομως :)

Δημοσ.

Προσωπικα σκεφτομαι τους δυο σαν να συγκρινει κανεις ενα βελτιωμενο Mustang GT με μια BMW M3..Το πρωτο κερδιζει για πλακα στις ευθειες και εχει ενα θηριο κινητηρα, η BMW κερδιζει σε πιστα με στροφες, καιει λιγοτερο και ειναι ποιοτικα πιο καλοφτιαγμενη. Και τα δυο μια χαρα αυτοκινητα ειναι ομως :)

Η BMW κερδίζει και σε κινητήρα :P

Δημοσ.

Εαν ειναι να συγκρινουμε τους επεξεργαστες με τα αυτοκινητα τοτε ο Ι3 ειναι δίκυκλη μηχανή και ο εξαπυρηνος ειναι αυτοκινητο.οκ με την μηχανη πας πιο γρηγορα.μαντεψε ομως ποιο σε εξυπηρετει καλύτερα.

Δημοσ.

Εαν ειναι να συγκρινουμε τους επεξεργαστες με τα αυτοκινητα τοτε ο Ι3 ειναι δίκυκλη μηχανή και ο εξαπυρηνος ειναι αυτοκινητο.οκ με την μηχανη πας πιο γρηγορα.μαντεψε ομως ποιο σε εξυπηρετει καλύτερα.

Μέσα σε κυκλοφοριακό;;; Παπάκι να έχεις σε εξυπηρετεί καλύτερα από όλα.

Δημοσ.

Elf δεν μπορω να πω τιποτα, μιλαει ο ΘΕΟΣ τωρα, σταματα και παρακολουθα τις εξελιξεις στην κοζανι. 75% παγκοσμιως προτιμουν i3 απο 6300, τελειωσε γατακια το παραμυθι σας. Τι? Τα ποσοστα βγαινουν επειδη ολοι παιρνουν i5? 

Αυτο με τις παρομοιωσεις παλι επεξεργαστων και αυτοκινητων ή οτι αλλο με πεθαινει ρε ocean...

Αλλα γενικα εχεις δικιο, το προβλημα ειναι οτι κατι τυποι σαν αυτους που βλεπεις εδω γυρω, απ την μια λενε οτι εχουν τα υπερ και τα κατα τους ολοι οι επεξεργαστες (οπως λες και εσυ και ισχυει), και απ την αλλη παρτον μονο για να χαιρεσαι με το score του cinebench, στα 4.5 ειναι 30% πιο αργος απο pentium και αλλα πολλα ομορφα αντικειμενικα και ουδετερα σχολια.

Απ την αντιπερα οχθη το μονο που βλεπω να επαναλαμβανεται ειναι οτι ο i3 ειναι διπυρηνος και δεν βλεπω κατι που να διαψευδει κατι τετοιο. Επισης δεν βλεπω οτι η δυναμη του φτανει και περισσευει για τωρα και για 1-2 χρονια οταν ηδη κυκλοφορουν παιχνιδια που τον φουλαρουν. 

Για να μην θυμηθω εκεινο το τρελο site που μας ειχε στειλει ο Elf που κατεληγε στο οτι ο 4300 ή ο 4130 (δεν θυμαμαι τι ειχε) αξιζει γενικα περισσοτερο απο καθε αλλον οταν ειναι overclocked σε μια πληθωρα εφαρμογων/παιχνιδιων και ακριβως απο κατω στο κειμενο ελεγε: "ο i3 ειναι η πιο συμφερουσα επιλογη και τον ανακηρυσσουμε value for money!". :D

• Like 2
Δημοσ.

Γίνε πιο κατατοπιστικός  δεν αναφέρεις ποια μηχανή είναι ο ι3 και ποιο αυτοκίνητο ο AMD , θα το κάνω εγώ λοιπόν . Ο ι3 είναι η BMW R1000rr και ο AMD Zastava :P

Δημοσ.

Μέσα σε κυκλοφοριακό;;; Παπάκι να έχεις σε εξυπηρετεί καλύτερα από όλα.

Γίνε πιο κατατοπιστικός  δεν αναφέρεις ποια μηχανή είναι ο ι3 και ποιο αυτοκίνητο ο AMD , θα το κάνω εγώ λοιπόν . Ο ι3 είναι η BMW R1000rr και ο AMD Zastava :P

Χαχαχα βαλε ομως και βοηθητικες στην BMW R1000rr λογω Hyperthreading.εκει να δεις γελιο.

η μαλλον λογω του Hyper threading παμε σε κατι τετοιο podilato.jpg

γιατι δεν καιει και πολυ. :)

• Like 3
Δημοσ.

Αλλα γενικα εχεις δικιο, το προβλημα ειναι οτι κατι τυποι σαν αυτους που βλεπεις εδω γυρω, απ την μια λενε οτι εχουν τα υπερ και τα κατα τους ολοι οι επεξεργαστες (οπως λες και εσυ και ισχυει), και απ την αλλη παρτον μονο για να χαιρεσαι με το score του cinebench, στα 4.5 ειναι 30% πιο αργος απο pentium και αλλα πολλα ομορφα αντικειμενικα και ουδετερα σχολια.

Ναι το σε τι απάντησα όμως το ξεπερνάς στο φλου ε;;;

Είπε κανείς(εγώ έστω) να παν όσοι έχουν amd και να τους πετάξουν;;;

Το άλλο εντελώς άσχετο,αποδεδειγμένα με τον i3 παίζεις άνετα ότι παιχνίδι θες χωρίς να ρίχνεις μπουκάλι σε καμία κάρτα.

(ναι για gaming είναι το θέμα εδώ και ας το ξεχάσαμε μερικοί)

εγω παω να σουταρο τον 1090Τ και να παρω εναν ι3

Να μιλουσαμα απο 4570Κ και πάνω να πω οκ ... Αλλα οτιδήποτε λιγότερο σε ιντελ είναι πεταμένα λεφτά.

http://www.hardwarepal.com/best-cpu-gaming-9-processors-8-games-tested/12/

Quite surprisingly (for us at least) the overall winner of this benchmark is the FX 4300. This CPU is the cheapest in this line-up and provides the best performance for the money. Whether it is enough that's on the users end to decide. As we already mentioned in the beginning, and you were able to see as well, the i3 4130 gave the most consistent performance

Αν δεν το έχεις το αγγλικό ρώτα κανέναν, δεν είναι ντροπή.

Ελεύθερη μετάφραση:

Ο Fx-4300 (στα,και για τα, 97$)που είναι ο ποιο φτηνός, βγάζει την καλύτερη απόδοση για τα λεφτά του,αν φτάνει για τον κάθε χρήστη εξαρτάτε από αυτόν.

Ο I3-4130 έδωσε την ποιο σταθερή απόδοση.

Δημοσ.

ναι χρυσοπλυρωνουμε εμεις τα κοροιδα και το 75% της παγκοσμιας αγορας την ιντελ

καθηστε εσεις τα 10 εξυπνα ατομα του ινσομνια να αγοραζεται τα σαπακια της amd επειδη το λεει ο μπαμπης ο σουγιας  :-D

Μπε μπε μπε...

post-213127-0-36622400-1392235526_thumb.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Ναι το σε τι απάντησα όμως το ξεπερνάς στο φλου ε;;;

Είπε κανείς(εγώ έστω) να παν όσοι έχουν amd και να τους πετάξουν;;;

Το άλλο εντελώς άσχετο,αποδεδειγμένα με τον i3 παίζεις άνετα ότι παιχνίδι θες χωρίς να ρίχνεις μπουκάλι σε καμία κάρτα.

(ναι για gaming είναι το θέμα εδώ και ας το ξεχάσαμε μερικοί)

http://www.hardwarepal.com/best-cpu-gaming-9-processors-8-games-tested/12/

Αν δεν το έχεις το αγγλικό ρώτα κανέναν, δεν είναι ντροπή.

Ελεύθερη μετάφραση:

Ο Fx-4300 (στα,και για τα, 97$)που είναι ο ποιο φτηνός, βγάζει την καλύτερη απόδοση για τα λεφτά του,αν φτάνει για τον κάθε χρήστη εξαρτάτε από αυτόν.

Ο I3-4130 έδωσε την ποιο σταθερή απόδοση.

Να το οριστε! ΧΑΧΑ! Το βρηκαμε το review! Επαθαν και οι ιδιοι πλακα, πως γινεται ο 4300 να βγαινει πανω απο τον i3 που ετοιμασαμε για νικητη απο πριν? Αλλα οχι, δεν το κρατησαν πολυ στην αμεσως επομενη παραγραφο ανακηρυσσουν τον πραγματικο νικητη! Εχω κλαψει! :D

Δημοσ.

εγω πάλι εχω μια αλλη απορια....σε 2 3 φορουμ για υπολογιστές που μπαινω γτ βλεπω ποιο πολους να πουλανε ιντελ επεξεργαστες ι5 ι7 και οχι επεξεργαστες τις amd?μαλλον του πουλανε για να παρουν amd πιστεύω :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

εγω πάλι εχω μια αλλη απορια....σε 2 3 φορουμ για υπολογιστές που μπαινω γτ βλεπω ποιο πολους να πουλανε ιντελ επεξεργαστες ι5 ι7 και οχι επεξεργαστες τις amd?μαλλον του πουλανε για να παρουν amd πιστεύω :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Εισαι κακός και ζητα συγνώμη απο την συντροφιά της ιντέλας, ΤΩΡΑ!

Δημοσ.

Να το οριστε! ΧΑΧΑ! Το βρηκαμε το review! Επαθαν και οι ιδιοι πλακα, πως γινεται ο 4300 να βγαινει πανω απο τον i3 που ετοιμασαμε για νικητη απο πριν? Αλλα οχι, δεν το κρατησαν πολυ στην αμεσως επομενη παραγραφο ανακηρυσσουν τον πραγματικο νικητη! Εχω κλαψει! :D

Δεν τον βγάζουν ποιο πάνω αλλά ποιο value.

Που την είδες αυτήν την παράγραφο;;;

Και πρόσεχε και τη τιμές έχουν,με της οποίες κρίνουν το value for money(page 2) και τι τιμές έχουν εδώ σήμερα οι επεξεργαστές αυτοί.

i3 4130- $120            ~100€

FX 6300- $110          ~106€

FX 4300- $97            ~94€

Ε,άλλαξε φόρουμ....

Λογικό είναι όταν υπάρχουν πολλά περισσότερα στην αγορά να πωλούνται και πολλά περισσότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...