Elysian Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 παιδια ειναι καλος για παιχνιδια η οχι α και amd 4300 ποιοι απο τα δυο
TheELF Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δεν υπάρχει λόγος να κοιτάς τον fx-4xxx όταν ο fx-6300 έχει μόλις 20€ παραπάνω,κατά τα άλλα είναι τι θες από το Η/Υ σου,σε γενικές γραμμές ένας i3 δίνει ποιο σταθερή απόδοση σε όλων των ειδών παιχνιδιών, ο fx (αν τον κάνεις overclock)από την άλλη περισσότερο δύναμη σε βίντεο 3d και σε συγκεκριμένα είδη παιχνιδιών. Μπορείς να δεις εδώ αναλυτική σύγκριση σε πολλούς τομείς για να δεις που υπερέχει ο ένας και που ο άλλος.(o i3-4340 έχει 115€ λίγο ποιο ακριβός από τον fx-6300) http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rid=476197
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 4300 σε καμία περίπτωση.. καλύτερα 6300 η διαφορά τις τιμής είναι μικρή. τώρα για το gaming η κάρτα γραφικών είναι όλο το ζουμί. αλλά σαν ποίο futureproof 6300
TheELF Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 αλλά σαν ποίο futureproof 6300 Ποιο futureproof πλατφόρμα του 2011 ;;; Μέχρι και η ίδια η amd έχει σταματήσει να βγάζει νέα μοντέλα με πάνω από 4 πυρήνες....
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ποιο futureproof πλατφόρμα του 2011 ;;; Μέχρι και η ίδια η amd έχει σταματήσει να βγάζει νέα μοντέλα με πάνω από 4 πυρήνες.... κοιτα πως θα πάει η συζήτηση. θα σου πω οτι ο 6300 έχει περισσότερους πυρήνες και θα μου πεις οτι ο i3 είναι καλύτερος σε single core και πάει λέγοντας. το futureproof μπορεί να το έθεσα λάθος, αλλά σε 3-4 χρόνια θα προτιμούσα να έχω 6 πυρήνες. είναι επίσημο αυτό που λες με την amd ? το έχεις διαβάσει κάπου ? δώσε κάποιο επίσημο link σε παρακαλώ με ενδιαφέρει. 1
TheELF Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 είναι επίσημο αυτό που λες με την amd ? το έχεις διαβάσει κάπου ? δώσε κάποιο επίσημο link σε παρακαλώ με ενδιαφέρει. Απλά βλέπω ότι από τότε που βγήκε ο 6300/8350 δεν ξανά βγάλανε fx εκτός από τους 9590/9370 που είναι απλά fx-8xxx Overclocked, και τους έβγαλε την ίδια στιγμή που η Intel έβγαλε τους haswell,για εμένα αυτό σημαίνει ότι το παρατήσανε αυτό το socket, δεν είχαν να βγάλουν κάτι να συναγωνιστεί και βγάλανε αυτά τα overclocked,μπορεί να κάνω λάθος βέβαια αλλά εγώ την βλέπω την amd να βγάζει μόνο apu από εδώ και πέρα.(και κάνα server cpu)
Millennium Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 παιδια ειναι καλος για παιχνιδια η οχι α και amd 4300 ποιοι απο τα δυο Δεν τα αξίζουν τα λεφτά τους ,ειδικά οι i3.Καλύτερα FX 6300 ή apu σε αυτά τα χρήματα. 1
Elysian Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 παιδια πολυ μου λενε μαζεψε αλλα λιγα σαν πας σε τετεπυρινο δηλαδη τοσο πολθ αξιζει? ενταξει δεν θα κανω τρελη χρηση μερικα παιχνιδια προγραματα και ιντερνετ δηλαδη ο δυπιρηνος δεν.λει και κατι αλλο μου ειπαν οτι ο intel core i3 ανεβαζει περισοτερη θερμοκρασια απο amd 6300 ισχυει μπορειτα να μου πειτε τα + - των.καθε 2
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 φίλε, δεν υπάρχουν + και -... σε αυτά τα λεφτά ο 6300 για gaming είναι μονόδρομος.. αλλά αν θες να πας οπωσδήποτε σε quad, πάνε σε athlon x4 με μητρική fm2+ και με 120 euros καθάρισες.. κρατάς και λεφτά για να τα ρίξεις σε κάρτα γραφικών που είναι το ζουμί στο gaming ..
TheELF Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 παιδια πολυ μου λενε μαζεψε αλλα λιγα σαν πας σε τετεπυρινο δηλαδη τοσο πολθ αξιζει? Για παιχνίδια όχι δεν αξίζει ένας i5 θα έχει μεν καλύτερη ταχύτητα στα παιχνίδια αλλά δεν αξίζει την διαφορά στα λεφτά,αν θες να έχει ταχύτητα και σε δημιουργία μετατροπή βίντεο ή και 3d τότε θες και άλλους πυρήνες και αξίζει να πας σε i5. κατι αλλο μου ειπαν οτι ο intel core i3 ανεβαζει περισοτερη θερμοκρασια απο amd 6300 Ακόμα και σε πλήρες φόρτο δεν υπερβαίνει το όριο ασφαλείας, από εκεί και πέρα είναι ψυχολογικός πόλεμος αν θα βλέπεις 40 ή 80 ° ,δεν επηρεάζει τίποτα αυτό. μπορειτα να μου πειτε τα + - των.καθε 2 Ο I3-4340, και κάθε i3, δίνει την πλήρες δύναμή του χωρίς επιπλέον ανάγκες,μπορείς να τον βάλεις σε μητρική των 45€ και θα έχεις το μέγιστο της δύναμής του χωρίς να φοβάσαι αν θα αντέχει από ρεύματα κτλ,αν θες έχεις την επιλογή να βάλεις καλύτερη μητρική,στον 6300 είσαι αναγκασμένος να πάρεις καλή μητρική, και ψήκτρα, για να πάρεις το μέγιστο της δύναμής του . Ο i3-4340 έχει περίπου 30% χαμηλότερη συνολική δύναμη (εδώ είναι στο 27% με turbo 4,1ghz, άντε να τον πας στα 4,7 θα είναι περίπου 30%) Η δύναμη του fx-6300, όταν μιλάμε για παιχνίδια, διαιρείτε μια φορά επειδή αποτελείτε από 3 επεξεργαστές (modules) μια φορά επειδή κάθε module αποτελείτε από δύο πυρήνες μια φορά επειδή κάθε πυρήνας δεν είναι ατόφιος αλλά μοιράζεται αρκετά στοιχεία όλα αυτά αφαιρούν από την δύναμη που μπορεί να δώσει στα παιχνίδια Ο i3-4340 διαιρείτε μια φορά επειδή αποτελείτε από δυο πυρήνες και πολλαπλασιάζει αυτήν την δύναμη με το hyperthreading στην περίπου ίδια συχνότητα με έναν pentium βγάζει σχεδόν διπλάσια δύναμη. (G3430 i3-4130) Αν το δεις μόνο για παιχνίδια ο i3-4340 είναι πολύ καλύτερος από τον fx.
Elysian Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 σε ευχαριστω παρα πολυυυυ για την βοηθεια να σε καλα
WalkerSW Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Πάρτε κόσμε διπύρηνους να κάνει σεφτέ η Intel .. Και να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες ... 2
TheELF Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Έχει πλάκα μια φορά να βλέπεις όλους τους οπαδούς της amd,να μην βγάζουν στοιχεία για να υποστηρίξουν την θέση τους (επειδή δεν υπάρχουν) αλλά να καταφεύγουν στην δυσφήμιση και στο «έτσι λέω άρα έτσι είναι» ... Όλες οι σελίδες του κόσμο βγάζουν τους νέους i3 ίδιους και καλύτερους από τον 6300 και αυτοί τον χαβά τους.
WalkerSW Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Οπαδό της AMD με 6 συστήματα βασισμένα σε ιντελ μια φορα δεν με λες πάντως... και το να παραθέσει κάποιος επιχειρήματα απεναντι σου είναι σαν να μιλάει κάποιος σε ντουβάρι κατασκευασμένο στην Πολωνία. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα