soteras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 1)για τσεκαρε τη υγεια του δισκου μην τα κανει ολο ο δισκος 2)Επίσης παστουλα στης ψυχτρες εχεις αλλάξει καθόλου ποτέ???η ψυχτρα τσεκαρε μηπως για καποιο λογο δεν παταει καλα μπορει να το μετακινησες η οτιδηποτε και να εφυγε απο τη βαση της 3)οι ανεμηστηρες γραφικων επεξεργαστη γυρνανε κανονικά 4)το κοθτι μπορει να μην εχει σκονες αλλα δες της ψυχτρες μην εχουν μαζεψει τπτ κανουν ζημια
Raikkonen86 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Τον βάζω να κάνει ανασυγκρότηση τώρα... Αν γίνει καμία έκρηξη θα σας ενημερώσω...
Raikkonen86 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Το ccleaner διαγράφει και εφαρμογές??? ΓΤ είδα είχε κλικαρισμενες σχεδόν όλες τις εφαρμογές( Skype κλπ). Μπορεί να μου πει κάποιος πως να το χρησιμοποιήσω σωστά???
IceFrog Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 δε διαγραφει μονο του εφαρμογες. εχει τη δυνατοτητα να κανει επενγκατασταση πρεπει ομως να το επιλεξεις εσυ. αν δεν πατησει uninstall δε θα σου σβησει τιποτα
Raikkonen86 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δηλαδή να κάνω καθαρισμό χωρίς να αλλάξω τπτ???
stelios_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 φιλε δοκιμασε να κανεις φορματ , και pentium 4 sta 2.6ghz να ειχες με 1gb ram δεν θα κολουσε σε απλη χρηση αν και παλι κολαει κοιταξε τον δισκο σου με το hdd stentinel. το pc σου ειναι μια χαρα. οχι για σκληρο gaming αλλα μια χαρα.... αδιανοητο να κολλαει σε απλη χρηση . 1
Raikkonen86 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Τεσπα θα τον κάνω πάλι φορματ... Αν και από ότι βλέπω κάθε μήνα φορματ θα θέλει...
Xristaras12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 οπως σου εχουν πει και παραπανω,ασε το φορματ και κατεβασε το hard disk sentinel. 1
Hawk7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Τεσπα θα τον κάνω πάλι φορματ... Αν και από ότι βλέπω κάθε μήνα φορματ θα θέλει... Φιλε μου,κανε ενα memtest,και δωσε ενα screenshot του harddisksentinel. Μην ξεκινας επευθειας με format,εφοσον εκανες προσφατα.Μαλλον ο δισκος ειναι,ή μνημες θα ειναι. Κανε αυτο που σου λεμε,και θα δουμε τι τρεχει. Τελος,οταν δεν κανεις τιποτε στο πσ,στον task manager τρεχει στην μνημη κατι μεγαλο σε μεγεθος;Καποια εφαρμογη θα σου κρασαρει,και σερνει το πσ.Δες τα με την σειρα.Μην ξεκινας φορματ απευθειας.
stelios_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 δες τον δισκο σου, υπαρχει περιπτωση να περνας κατι και να στον κανει να αργει . εγω θυμαμαι μια περιοδο ειχε κολλησει κατι ο δευτερος δισκος και εκανα φορματ και μετα απο λιγο καιρο αφου εγκατηστουσα παλι ολα τα προγαρματα που ειχα και παλια αρχιζαν τα προβληματα. ε μια μερα μου τν εδωσε και εσβησα τα παντα απο τον δευτερο δισκο εκτος απο την μουσικη μου, εκανα και στους δυο δισκους φορματ και δεν ξανα παρουσιασε προβλημα
Raikkonen86 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Οκ θα τα κάνω όλα αυτά και θα τα ποστάρω όλα εδώ
Raikkonen86 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Το hard disk sentinel δεν βγάζει τπτ κακό στον σκληρό. Όλα 100%...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα