Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να μου προτεινεται hardware για να να αναβαθμισω τον "δεινοσαυρο" μου γιατι πλεον lagari και στο tetris... Bugdet δεν εχω συγκεκριμενο γιατι δεν ξερω τι χρειαζεται και τι οχι αναβαθμιση... Ενα αρχικο ποσο θα ελεγα 300 ευρο.

Το pc μου--> Operating System
    Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
CPU
    AMD FX-4100   
    Zambezi 32nm Technology
RAM
    4,00GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Motherboard
    MSI 760GM-P23(FX) (MS-7641) (CPU1)   
Graphics
    E2260 (1920x1080@60Hz)
    1024MB ATI AMD Radeon HD 6700 Series (MSI)   
Storage
    465GB Western Digital WDC WD5000AAKS-00A7B0 ATA Device (SATA)   
    698GB Seagate ST3750525AS ATA Device (SATA)   
Optical Drives
    Optiarc DVD RW AD-7280S ATA Device
Audio
    Realtek High Definition Audio

Δημοσ.

νομιζω οτι ο επεξεργαστης σου αντεχει μεχρι 1333 μνημες. αν το εχεις στα 600 μπες στο bios και βαλτες 1333. αν δεν εισαι σιγουρος πως γινεται αυτο κανε load defaults. μου φαινεται περιεργο να κολλαει σε κανονικη χρηση και οχι games

• Like 1
Δημοσ.

Κανε format για αρχη να δεις πως θα παει...Μια χαρα specs εχει το μηχανημα και δεν αξιζει να αναβαθμισεις κατι περα απο τη gpu αν δε σε καλυπτει..

• Like 1
Δημοσ.

νομιζω οτι ο επεξεργαστης σου αντεχει μεχρι 1333 μνημες. αν το εχεις στα 600 μπες στο bios και βαλτες 1333. αν δεν εισαι σιγουρος πως γινεται αυτο κανε load defaults. μου φαινεται περιεργο να κολλαει σε κανονικη χρηση και οχι games

Το 666 πάει επί δυο,στα 1332mhz είναι η μνήμη οπότε μια χαρά.

raikonen αναλόγως που θες δύναμη,

αν θες μόνο στα παιχνίδια πάρε μόνο καλύτερη κάρτα γραφικών

μπορείς να πας και σε fx-6300(6πυρήνες) ή στον fx-8320/50(8 πυρήνες) που θα σου δώσει παραπάνω δύναμη και σε κάποια παιχνίδια αλλά κυρίως δίνει υπολογιστική ισχύ για άλλες εργασίες,μπορείς να πάρεις και ssd για να φορτώνουν τα πάντα σχεδόν στιγμιαία και αυτό δίνει ταχύτητα σε κάποια παιχνίδια.

Και τα 3 με 300€ δεν τα κάνεις.

Κανε format για αρχη να δεις πως θα παει...

Εγώ θα έλεγα να ελέγξει θερμοκρασίες πρώτα,το να αργεί τόσο πολύ δεν δικαιολογείται.

Δημοσ.

Τον fx 6300 τον σηκώνει η μητρική μου έτσι??? Γενικά σκέφτομαι έναν νέο επεξεργαστή, 8 gb ram, ssd και μια καλύτερη gpu. Και ψυκτρα αν χρειαστεί

Δημοσ.

βαλε το ccleaner και κανε ενα καθαρισμο. επισεις βγαλε τα προγραμμα του ξεκινανε μαζι με το pc. τα πραγματα που εχεις δε δικαιολογουν lag. η θελει ενα καθαρισμα το συστημα γενικος, η αν δεν μπορεις να το κανεις αυτο κανε format. ανασυγκροτηση δισκων ποτε εκανες τελευταια φορα? μη δωσεις τσαμπα χρηματα σε hardware , μπορει να λυθει και χωρις χρηματα με αυτα που σου ειπα

Δημοσ.

1 ανασυγκροτηση 
2 ccleaner
3 καθαρισμα προγραμματων που τρεχουν στο startup

4 καθαρισμα κουτιου απο σκονες
5 Φορματ.

Νομιζω οτι στο βημα 4 θα εισαι κομπλε. Εαν κανεις φορματ και ακομα εχεις θεμα, το ξανασυζηταμε  B)

Δημοσ.

Κολαει παντού φίλος... Κάποιες φορές κάνει 1-2 λεπτά refresh την επιφάνεια εργασίας...

Ξεκινα πρωτα με format.Πιστευω οτι τα προβληματα σου θα επιλυθουνε.Εχεις ενα καλο μηχανημα.

Σαφως οχι High End,αλλα οπως τα περιγραφεις αυτα ειναι συμπτωματα των windows.Εκανες σκαναρισμα για Ιους;Ποσο καιρο εχεις να κανεις format;

Εαν βαλεις εναν ssd(απο εκει θα ξεκινουσα πρωτα),το πσ θα παρει χιλιες ανασες.Θα νομιζεις οτι εισαι σε αλλο μηχανημα.

Απο temps πως εισαι;

Δημοσ.

Φορματ έφαγε τον Γενάρη και το Δεκεμβρη αλλά πάλι τα ίδια... Το κουτί δεν έχει σκόνες ρε σεις. Κάθε δύο εβδομάδες το βγάζω στο μπαλκόνι και τα παίρνω όλα με το σκουπακι... Θερμοκρασίες άμα δεν έχω ανοιχτό παιχνίδι ειναι και από 30.

Δημοσ.

Τον fx 6300 τον σηκώνει η μητρική μου έτσι??? Γενικά σκέφτομαι έναν νέο επεξεργαστή, 8 gb ram, ssd και μια καλύτερη gpu. Και ψυκτρα αν χρειαστεί

Ναι τον παίρνει,αν και τώρα βλέπω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο για overclock η μητρική σου(40€ μητρική).

Μπορεί να ψήθηκε και η μητρική και να σου τον κατεβάζει σε συχνότητα τον επεξεργαστή σου για να μπορεί να δουλεύει.

Δημοσ.

Φορματ έφαγε τον Γενάρη και το Δεκεμβρη αλλά πάλι τα ίδια... Το κουτί δεν έχει σκόνες ρε σεις. Κάθε δύο εβδομάδες το βγάζω στο μπαλκόνι και τα παίρνω όλα με το σκουπακι...

Εαν εκανες format πριν ενα δυο μηνες,και τα ιδια σου τα΄κανε με φρεσκοφορμαρισμενο το πσ,τοτε παμε αλλου.Αλλη διερευνηση θα χρειαστει.

Δωσε temps,δωσε υγεια του δισκου,και κανα screenshot του task manager με χρηση επεξεργαστη σε idle,και μνημης.Μπορει να εχεις εναν browser,μια εφαρμογη,οτιδηποτε που να ρημαζει την λειτουργικοτητα του.Κανε ενα memtest.

Aυτα για αρχη. B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...