Raikkonen86 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια θελω να μου προτεινεται hardware για να να αναβαθμισω τον "δεινοσαυρο" μου γιατι πλεον lagari και στο tetris... Bugdet δεν εχω συγκεκριμενο γιατι δεν ξερω τι χρειαζεται και τι οχι αναβαθμιση... Ενα αρχικο ποσο θα ελεγα 300 ευρο. Το pc μου--> Operating System Windows 7 Ultimate 64-bit SP1CPU AMD FX-4100 Zambezi 32nm TechnologyRAM 4,00GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)Motherboard MSI 760GM-P23(FX) (MS-7641) (CPU1) Graphics E2260 (1920x1080@60Hz) 1024MB ATI AMD Radeon HD 6700 Series (MSI) Storage 465GB Western Digital WDC WD5000AAKS-00A7B0 ATA Device (SATA) 698GB Seagate ST3750525AS ATA Device (SATA) Optical Drives Optiarc DVD RW AD-7280S ATA DeviceAudio Realtek High Definition Audio
IceFrog Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 4,00GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24) νομιζω οτι ο επεξεργαστης σου αντεχει μεχρι 1333 μνημες. αν το εχεις στα 600 μπες στο bios και βαλτες 1333. αν δεν εισαι σιγουρος πως γινεται αυτο κανε load defaults. μου φαινεται περιεργο να κολλαει σε κανονικη χρηση και οχι games 1
Raikkonen86 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Κολαει παντού φίλος... Κάποιες φορές κάνει 1-2 λεπτά refresh την επιφάνεια εργασίας...
Zapee995 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Κανε format για αρχη να δεις πως θα παει...Μια χαρα specs εχει το μηχανημα και δεν αξιζει να αναβαθμισεις κατι περα απο τη gpu αν δε σε καλυπτει.. 1
TheELF Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 4,00GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24) νομιζω οτι ο επεξεργαστης σου αντεχει μεχρι 1333 μνημες. αν το εχεις στα 600 μπες στο bios και βαλτες 1333. αν δεν εισαι σιγουρος πως γινεται αυτο κανε load defaults. μου φαινεται περιεργο να κολλαει σε κανονικη χρηση και οχι games Το 666 πάει επί δυο,στα 1332mhz είναι η μνήμη οπότε μια χαρά. raikonen αναλόγως που θες δύναμη, αν θες μόνο στα παιχνίδια πάρε μόνο καλύτερη κάρτα γραφικών μπορείς να πας και σε fx-6300(6πυρήνες) ή στον fx-8320/50(8 πυρήνες) που θα σου δώσει παραπάνω δύναμη και σε κάποια παιχνίδια αλλά κυρίως δίνει υπολογιστική ισχύ για άλλες εργασίες,μπορείς να πάρεις και ssd για να φορτώνουν τα πάντα σχεδόν στιγμιαία και αυτό δίνει ταχύτητα σε κάποια παιχνίδια. Και τα 3 με 300€ δεν τα κάνεις. Κανε format για αρχη να δεις πως θα παει... Εγώ θα έλεγα να ελέγξει θερμοκρασίες πρώτα,το να αργεί τόσο πολύ δεν δικαιολογείται.
Raikkonen86 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Τον fx 6300 τον σηκώνει η μητρική μου έτσι??? Γενικά σκέφτομαι έναν νέο επεξεργαστή, 8 gb ram, ssd και μια καλύτερη gpu. Και ψυκτρα αν χρειαστεί
IceFrog Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 βαλε το ccleaner και κανε ενα καθαρισμο. επισεις βγαλε τα προγραμμα του ξεκινανε μαζι με το pc. τα πραγματα που εχεις δε δικαιολογουν lag. η θελει ενα καθαρισμα το συστημα γενικος, η αν δεν μπορεις να το κανεις αυτο κανε format. ανασυγκροτηση δισκων ποτε εκανες τελευταια φορα? μη δωσεις τσαμπα χρηματα σε hardware , μπορει να λυθει και χωρις χρηματα με αυτα που σου ειπα
Raikkonen86 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ανασυγκρότηση δεν έχω κάνει ποτέ... Μάλλον χρειάζεται μια Ε?
IceFrog Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 1 ανασυγκροτηση 2 ccleaner3 καθαρισμα προγραμματων που τρεχουν στο startup 4 καθαρισμα κουτιου απο σκονες5 Φορματ. Νομιζω οτι στο βημα 4 θα εισαι κομπλε. Εαν κανεις φορματ και ακομα εχεις θεμα, το ξανασυζηταμε
Hawk7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Κολαει παντού φίλος... Κάποιες φορές κάνει 1-2 λεπτά refresh την επιφάνεια εργασίας... Ξεκινα πρωτα με format.Πιστευω οτι τα προβληματα σου θα επιλυθουνε.Εχεις ενα καλο μηχανημα. Σαφως οχι High End,αλλα οπως τα περιγραφεις αυτα ειναι συμπτωματα των windows.Εκανες σκαναρισμα για Ιους;Ποσο καιρο εχεις να κανεις format; Εαν βαλεις εναν ssd(απο εκει θα ξεκινουσα πρωτα),το πσ θα παρει χιλιες ανασες.Θα νομιζεις οτι εισαι σε αλλο μηχανημα. Απο temps πως εισαι;
Raikkonen86 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Φορματ έφαγε τον Γενάρη και το Δεκεμβρη αλλά πάλι τα ίδια... Το κουτί δεν έχει σκόνες ρε σεις. Κάθε δύο εβδομάδες το βγάζω στο μπαλκόνι και τα παίρνω όλα με το σκουπακι... Θερμοκρασίες άμα δεν έχω ανοιχτό παιχνίδι ειναι και από 30.
IceFrog Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 δες λιγο στον τασκ μανατζερ ποση ram ελευθερη εχεις..
TheELF Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Τον fx 6300 τον σηκώνει η μητρική μου έτσι??? Γενικά σκέφτομαι έναν νέο επεξεργαστή, 8 gb ram, ssd και μια καλύτερη gpu. Και ψυκτρα αν χρειαστεί Ναι τον παίρνει,αν και τώρα βλέπω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο για overclock η μητρική σου(40€ μητρική). Μπορεί να ψήθηκε και η μητρική και να σου τον κατεβάζει σε συχνότητα τον επεξεργαστή σου για να μπορεί να δουλεύει.
Hawk7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Φορματ έφαγε τον Γενάρη και το Δεκεμβρη αλλά πάλι τα ίδια... Το κουτί δεν έχει σκόνες ρε σεις. Κάθε δύο εβδομάδες το βγάζω στο μπαλκόνι και τα παίρνω όλα με το σκουπακι... Εαν εκανες format πριν ενα δυο μηνες,και τα ιδια σου τα΄κανε με φρεσκοφορμαρισμενο το πσ,τοτε παμε αλλου.Αλλη διερευνηση θα χρειαστει. Δωσε temps,δωσε υγεια του δισκου,και κανα screenshot του task manager με χρηση επεξεργαστη σε idle,και μνημης.Μπορει να εχεις εναν browser,μια εφαρμογη,οτιδηποτε που να ρημαζει την λειτουργικοτητα του.Κανε ενα memtest. Aυτα για αρχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα