renick Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα, εχω ενα hp probook 4720s και μου παρουσιαζει το εξης προβλημα. Το καλοκαιρι, μου εμφανιζε στην οθονη κοκκινες κουκιδες που τρεμοπαιζαν .Οταν παταγα f5 ή κουναγα λιγο την οθονη αυτες εξαφανιζονται. Επισης ειχα συνδεσει και εξωτερικη οθονη αλλα δεν εκανε το ιδιο και στην αλλη οθονη. Αυτα τα κοκκινα στιγματα εμφανιζονται σε μαυρες επιφανειες .Μετα που εκανα format δεν το ειχα ξανα αυτο το προβλημα ,οσπου ξαφνικα πριν καμια βδομαδα παλι τα ιδια. Γενικα το laptop ειναι 4 χρονων ,αλλα ειναι καλοσυντηρημενο. Τι μπορει να φταίει? Οταν το ειχα παει στην αντιπροσωπεια μου ειχαν πει για καρτα γραφικων, αλλα μονο και μονο οτι ηθελαν 60€ την ωρα + εξοδα ανταλακτικου δεν το πηγα. Εχετε καμια βοηθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Αμα λες οτι με κανονική οθόνη δεν σου βγάζει τιποτα ειναι καθαρό τοτε πιθανότατα να εχει πρόβλημα η οθόνη του laptop , αν ηταν η κάρτα γραφικών θα σου έκανε τα ιδια και στην εξωτερική οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renick Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστω.Τουλαχιστον μειωνεται το κοστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Πολυ πιθανό να ειναι και θέμα καλωδιοταινίας (ακομα πιο χαμηλό κόστος). Δοκίμασε να δεις αν εμφανίζονται όπως ανοιγοκλεινεις την οθόνη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renick Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Πολυ πιθανό να ειναι και θέμα καλωδιοταινίας (ακομα πιο χαμηλό κόστος). Δοκίμασε να δεις αν εμφανίζονται όπως ανοιγοκλεινεις την οθόνη) Εχω παρατηρησει οτι οταν εμφανιζονται τα κοκκινα σημαδια,αν κουνησω λιγο την οθονη χανονται,σαν να παταω F5. Αυτο εννοεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 καλωδιοταινια ειναι... που πιθανός να ειναι κατω απο το F5 Και τυχαια να στρώνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renick Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 καλωδιοταινια ειναι... που πιθανός να ειναι κατω απο το F5 Και τυχαια να στρώνει... Είναι αυτό στην σελίδα 43-44? Γνωρίζει κανείς αν αυτό θα το βρω μόνο απ΄ έξω ή και στην Ελλάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Είναι αυτό στην σελίδα 43-44? Γνωρίζει κανείς αν αυτό θα το βρω μόνο απ΄ έξω ή και στην Ελλάδα? Ποια σελιδα 43-44? ισως κατι τετοιο θες http://www.laptoptin.com/gr/hp-probook-4720s-kalodiotainia.html#.UvZIQfl_u1U Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα με το probook 450 όταν κουνηθεί το λαπτοπ σε ένα σημείο στην οθόνη κάνει όπως όταν πετάς ένα πετραδάκι στο νερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renick Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Ποια σελιδα 43-44? ισως κατι τετοιο θες http://www.laptoptin.com/gr/hp-probook-4720s-kalodiotainia.html#.UvZIQfl_u1U ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gondzu Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Καληπερα, οταν το λαπτοπ εμφανιζει κοκκινα σημαδια που μοιαζουν με πιξελ και κολαει για μια στιγμη και κλεινει για λιγο τι πρεπει να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα