madtaz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα-Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στο σύστημά μου και να κρατήσω τις μνήμες KINGSTON KHX1333C7D3K2/4GX DDR3 4GB (2X2GB) PC10666 1333MHZ HYPERX GENESIS DUAL CHANNEL KIT. Δεν έχω καταλήξει ακόμα σε μητρική, είμαι ανάμεσα σε 5 αλλά φοβάμαι και την περίπτωση που θα υπάρξει κάποια ασυμβατότητα μεταξύ M/B και RAM. Οι επιλογές μου είναι οι εξής: ASUS M5A97 R2.0 GIGABYTE 990XA-UD3 rev.3 ASUS M5A99X EVO R2.0 GIGABYTE GA-990FXA-UD3 ASUS M5A99FX PRO R2.0 Το ξέρω ότι είναι πολύ εξειδικευμένη ερώτηση αλλά έχει κανείς ιδέα αν θα υπάρξει πρόβλημα?
SPANK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Απο την στιγμή που δεν ειναι στα 1866 2133 κτλπ φυσιολογικά δεν θα εχεις πρόβλημα με καμια απο τις παραπάνω motherboard , βέβαια ειναι και λιγο σχετικό αυτο.
madtaz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Στις λίστες υποστήριξης RAM του κάθε μοντέλου που κοίταξα, δεν υπάρχουν οι δικές μου μνήμες. Βέβαια είναι οι λίστες είναι πολύ μικρές σε σχέση με την ποικιλία που κυκλοφορεί στην αγορά. Προφανώς και δεν υπάρχει περίπτωση να τις έχουν ελέγξει όλες εάν είναι συμβατές. Αλλά θα φάω μεγάλη φρίκη αν μετά από τόσο ψάξιμο για μητρική, τελικά φάω τα μούτρα μου στο θέμα συμβατότητας με τις RAM.
SPANK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο συγκεκριμένα με τις λίστες οσο αφορά τις ram δεν το εχω κοιτάξει ποτε και ποτε δεν ειχα πρόβλημα , ε πρέπει να εισαι πολυ άτυχος για να πέσεις στην περίπτωση
Millennium Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Κατά πάσα πιθανότητα δε θα χεις θέμα. Αν και ποτέ δε ξέρεις με τους διάολους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα