Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία χαρά σε όλουσ είμαι έτοιμος να προβώ στην αγόρα του s3 από κοτσόβολο στα 299 ευρώ! Αυτό που με προβληματίζει ωστόσο είναι η παλαιότητα του κινητού . Θέλω να ρωτήσω

1ον) το s3 θα πάρει κιτ κατ ;

2ον) σε 2 μήνες μαχ παρουσιάζονται τα νέα μοντέλα κι αυτό συνεπάγεται πτώση τιμών στα παλιά οπότε μήπως αξίζει η αναμονή ;

3ον ) στα 300 ευρω μήπως υπάρχει και κάτι παραπλήσιο η ανώτερο στη αγορά σ αυτά τα  λεφτά ;

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Εγώ ήμουν πριν ένα μήνα σε δίλημμα S3 vs S4 mini στα 280ευρώ και τα 2 και τελικά κατέληξα στο 2ο, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή μου. Εχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει kitkat και υποστηρίζει 4G/LTE και NFC.

Δημοσ.

Γεία χαρά σε όλουσ είμαι έτοιμος να προβώ στην αγόρα του s3 από κοτσόβολο στα 299 ευρώ! Αυτό που με προβληματίζει ωστόσο είναι η παλαιότητα του κινητού . Θέλω να ρωτήσω

2ον) σε 2 μήνες μαχ παρουσιάζονται τα νέα μοντέλα κι αυτό συνεπάγεται πτώση τιμών στα παλιά οπότε μήπως αξίζει η αναμονή ;

3ον ) στα 300 ευρω μήπως υπάρχει και κάτι παραπλήσιο η ανώτερο στη αγορά σ αυτά τα  λεφτά ;

Ευχαριστώ!!!

για το 1ο μπορείς να δείς εδώ http://www.christianpost.com/news/android-4-4-kitkat-update-release-date-samsung-galaxy-s4-s3-note-3-note-2-upgrade-soon-112032/ και http://techblog.gr/mobile/rumor-android-4-4-2-kitkat-galaxy-s-3-note-2-end-march-2020/ όπως μπορείς να κοιτάξεις και μόνο σου γενικά στο ιντερνετ να δεις τι άλλο υπάρχει σχετικά με την συγκεκριμένη αναβάθμιση

για το 2ο σίγουρα θα υπάρξει πτώση τιμών και αν όχι άμεσα ή σε όλα τα μοντέλα θα γίνει σταδιακά..ειναι φυσική πορεία όταν βγαίνει κάτι καινούργιο

για το 3ο συμφωνω με τον paoki

Δημοσ.

Μην ξεχνάμε ότι το S3 είναι ένα 4πυρηνο μοντέλο με οθόνη 4,8". Κορυφαίο για την εποχή του. Άριστο σήμερα για τα λεφτά του. Αρνητικό σίγουρα θεωρώ το ότι δεν έχει 4G αν και υπάρχει έκδοση 4G στο σκρουτζ στα 335 περίπου αν θυμάμαι καλά και με 2GB ram. Σίγουρα αξίζει τα λεφτά της. Βέβαια αν είναι να φτάσεις στο 330 βάζεις αλλά 40 και πας σε G2/Nexus 5. Για τιμές σκρουτζ μιλάω πάντα

Δημοσ.

Ευχαριστώ!!!

Αν δεν σ ενδιαφερουν οι ατοκες δοσεις (στη γουιντ κα στο μιντιαμαρκτ αν δεν απατωμαι) το σ3 σ αυτα τα λεφτα ειναι κακη αγορα, καθως μπορεις να βρεις καλυτερα κινητα με λιγοτερα (lg optimus g, nexus 4)

• Like 1
Δημοσ.

Μην ξεχνάμε ότι το S3 είναι ένα 4πυρηνο μοντέλο με οθόνη 4,8". Κορυφαίο για την εποχή του. Άριστο σήμερα για τα λεφτά του. Αρνητικό σίγουρα θεωρώ το ότι δεν έχει 4G αν και υπάρχει έκδοση 4G στο σκρουτζ στα 335 περίπου αν θυμάμαι καλά και με 2GB ram. Σίγουρα αξίζει τα λεφτά της. Βέβαια αν είναι να φτάσεις στο 330 βάζεις αλλά 40 και πας σε G2/Nexus 5. Για τιμές σκρουτζ μιλάω πάντα

Το αρνητικο της υποθεσης ειναι το 1GB RAM και οχι το 4G.Τα πακετα δεδομενων σε ολες τις εταιριες κινητης στην Ελλαδα ειναι τοσο μικρα που κανουν το 4G αχρηστο και ασε που εχει μηδαμινη καλυψη πανελλαδικα.Οι ταχυτητες του 3G ειναι υπεραρκετες για τα δεδομενα μας

Δημοσ.

Κακη αγορα σε αυτα τα λεφτα το s3.

Σε αυτα τα χρηματα ,χτυπας το nexus 4.

Πιο ομορφο(υποκειμενικο), αλλα με αισθητα γρηγοροτερο επεξεργαστη, 2gb ram, pure android  και αμεσες αναβαθμισεις απο google(φοραει ηδη 4.4).

Eχει και ασυρματη φορτιση που ειναι πολυ βολικο feaure.

Διαφορετικα, χτυπας το lg optimus g e975 που εχει το ιδιο hardware με το nexus 4(οποτε ειναι αισθητα πιο γρηγορο απο το s3), αλλα ειναι λιγο φθηνοτερο, εχει LTE , καλυτερη καμερα και ειναι στα 32gb.

Δεν εχει ομως ασυρματη φορτιση , δεν ειναι pure android και φοραει ακομα την 4.1 .

Αν δεν σ ενδιαφερουν οι ατοκες δοσεις (στη γουιντ κα στο μιντιαμαρκτ αν δεν απατωμαι) το σ3 σ αυτα τα λεφτα ειναι κακη αγορα, καθως μπορεις να βρεις καλυτερα κινητα με λιγοτερα (lg optimus g, nexus 4)

Ακριβως!

Τελος, μην ξεχνας οτι με 367€ ή 372€ πας σε nexus 5 και lg g2 αντιστοιχα που αφηνουν πισω αισθητα το s4(ποσο μαλλον το s3)..
  • Like 1
Δημοσ.

Πιο ομορφο(υποκειμενικο), αλλα με αισθητα γρηγοροτερο επεξεργαστη, 2gb ram, pure android  και αμεσες αναβαθμισεις απο google(φοραει ηδη 4.4).

Ολα αυτα ακριβως ΑΝ του φτανουν να 16GB

Δημοσ.

Κακη αγορα σε αυτα τα λεφτα το s3.

Διαφορετικα, χτυπας το lg optimus g e975 που εχει το ιδιο hardware με το nexus 4(οποτε ειναι αισθητα πιο γρηγορο απο το s3), αλλα ειναι λιγο φθηνοτερο, εχει LTE , καλυτερη καμερα και ειναι στα 32gb.

Δεν εχει ομως ασυρματη φορτιση , δεν ειναι pure android και φοραει ακομα την 4.1 .

Ακριβως!

Τελος, μην ξεχνας οτι με 367€ ή 372€ πας σε nexus 5 και lg g2 αντιστοιχα που αφηνουν πισω αισθητα το s4(ποσο μαλλον το s3)..

Καλύτερη κάμερα το optimus g από το s3?
Δημοσ.

Καλύτερη κάμερα το optimus g από το s3?

Αναφερω σε τι ειναι καλυτερο το optimus g σε σχεση με το nexus 4. Η συγκριση ειναι με το nexus 4.

ου εχει το ιδιο hardware με το nexus 4(οποτε ειναι αισθητα πιο γρηγορο απο το s3), αλλα ειναι λιγο φθηνοτερο, εχει LTE , καλυτερη καμερα και ειναι στα 32gb.

Δεν εχει ομως ασυρματη φορτιση , δεν ειναι pure android και φοραει ακομα την 4.1 ."

Το s3 ειναι αισθητα υποδεεστερο, μονο στην καμερα μπορει να κοντραριστει με το optimus g χωρις να υπαρχουν ομως μεγαλες διαφορες σε αυτον τον τομεα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ!!!

Εισαι σιγουρος οτι ειναι το S3 και οχι το S3 LTE με 2 GB RAM ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...