nickthegreek92 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως Κρήτη μόλις έφτιαξε από μόνο του!! Ελπίζω και στην υπόλοιπη Ελλάδα!
thomasG4 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Καλό είναι πάντως να αλλάξετε τον dns server, ανεξάρτητα άμα έχει φτιαχτεί το πρόβλημα προσωρινά. Κανείς δεν εγγυάται ότι στο μέλλον δεν θα ξανα υπάρξει το ίδιο πρόβλημα.
christosfazer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Εγω ειμαι ο τυχερος της υποθεσης και ελπιζω να μην ειναι καποιο λαθος του Interface του ρουτερ αλλα πριν το κοκομπλοκο που εφαγε η hol στο downstream m edine 10080 και τωρα 14050......και στο speedtest φαινετε η διαφορα!Μπραβο ρε hol!Κερνας...............
Fronimitis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Εγω πριν που ποσταρα μιλαγα για Αθηνα.Το μεγαλυτερο προβλημα το εχω τα Σαβ/κα.Σερνεται... Αλλα εχει και μερες καλες οπως σημερα που δουλευει μια χαρα.
tiropitas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Εγω ειμαι ο τυχερος της υποθεσης και ελπιζω να μην ειναι καποιο λαθος του Interface του ρουτερ αλλα πριν το κοκομπλοκο που εφαγε η hol στο downstream m edine 10080 και τωρα 14050......και στο speedtest φαινετε η διαφορα!Μπραβο ρε hol!Κερνας............... Μετά από restart, μέχρι να ξαναφορτωθεί και να αρχίσουν τα προβλήματα, πάντα οι πρώτοι που συνδέονται βλέπουν καλύτερες ταχύτητες. Ελπίζω σε σένα να είναι μόνιμο και να έγινε όντως βελτίωση της κατάστασης, αλλά από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα, κρατάω μικρό καλάθι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 και με Wind υπήρχε πρόβλημα χθες το μεσημέρι/απόγευμα για 1.5 με 2 ώρες περίπου, ταχύτητες 10KB/sec
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα