maxdore217 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ενταξει δεν ειναι 24 αλλα εχει το ενδιαφερον του. Οταν το τελειωσω θα επανελθω. Τέλος η 3η και για μένα και το καλό είναι ότι ακόμα κρατιέται , άλλωστε πολλές σειρές που έβλεπα με απογοήτευσαν φέτος οπότε το να κρατάς μια στάνταρ μέτρια ποιότητα ( φαντάζει σαν κάτι και αυτό ) . Η ουσία είναι ότι μέχρι τώρα βλέπεται άνετα και δεν κουράζει με 3-4 σενάρια από πίσω από το αρχικό! Η συνέχεια θα δείξει πόσο μπορούν να το κρατήσουν έτσι.
vsl Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Είναι official? http://deadline.com/2015/05/the-following-cancelled-fox-1201423293/ Λένε ότι μπορεί να το πάρει το Netflix ή Hulu, αλλά δύσκολα.
genius_13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Άντεξα και την τελείωσα και εγώ στην ώρα της. Η αλήθεια είναι ότι ναι μεν βλέπονταν αλλά κούρασε .. έκανε καλό φινάλε αλλά αυτό το στοιχείο της υπερ-υπερ-υπερβολής σε ορισμένα σημεία καταντούσε γελοίο με αποκορύφωμα το 12( επεισόδιο με τον Τζο.
lefter Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Άντεξα και την τελείωσα και εγώ στην ώρα της. Η αλήθεια είναι ότι ναι μεν βλέπονταν αλλά κούρασε .. έκανε καλό φινάλε αλλά αυτό το στοιχείο της υπερ-υπερ-υπερβολής σε ορισμένα σημεία καταντούσε γελοίο με αποκορύφωμα το 12( επεισόδιο με τον Τζο.Ναι συμφωνω. Δεν ειπε κανεις αλλωστε οτι ειναι η καλυτερη σειρα που παιζεται αλλα βλεπεται ανετα και ευχαριστα.
thomasG4 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Κάπου στη 2η σεζόν άρχισε να κουράζει η σειρά. Δεν ξεκίνησα καν την 3η και ούτε πρόκειται δυστυχώς.
vsl Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Και μένα δε μου άρεσε καθόλου η 2η σεζόν και πέρασε καιρός να αποφασίσω να ξεκινήσω την 3η. Τελικά ήταν πιο ωραία από τη 2η και βλεπόταν ευχάριστα αφού είχε συνεχής δράση. Οι υπερβολές και τα ψέματα βέβαια συνεχίστηκαν, αλλά τα προσπερνάς. Μου άρεσε και το τέλος.
maxdore217 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Η σειρά η ίδια είναι βασισμένη σε ένα παρανοϊκό σενάριο ( οπότε η υπερβολή είναι ένα στοιχείο που δεν γίνεται να μην υπάρχει) αυτό φαίνεται από την πρώτη σεζόν από εκεί και πέρα όποιος το ξεκίνησε δεν μπορεί να περιμένει λογικές εξηγήσεις για όλα ,συμφωνώ και εγώ ότι η 2η ήταν κάπως κουραστική αλλά η 3η θεωρώ πήγε καλύτερα ...κάθε επεισόδιο είχε δράση κίνηση σε κράταγε γενικά! και όσο για τον Τζο (επ. 12 ) ήταν κάπως λογικό να γίνει αυτό μέχρι τώρα ήταν ο άνθρωπος που είχαν χτίσει πάνω του όλο το σενάριο τι θα έπρεπε να γίνει? ( άσε που στο ίδιο επεισόδιο δίνει και εξήγηση γιατί γίνεται αυτό ). Τέσπα, από εμένα θα πάρει χρόνο και για την 4η (Αν) υπάρχει συνέχεια ... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν πέσουν κάτω από το μέτριο θα χαλάω τον χρόνο μου μαζί τους
thomasG4 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Someone ate too much bacon στα σοβαρά τώρα: Prosthetics είναι
Kostasspil Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Α ετοιμάζεται για ρόλο? Ή στην 4η σεζόν θα κόψει το ποτό και θα το ρίξει στο φαΐ?? :P
thomasG4 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Α ετοιμάζεται για ρόλο? Ή στην 4η σεζόν θα κόψει το ποτό και θα το ρίξει στο φαΐ?? :P Δεν γνωρίζω ακριβώς γιατί τα έβαλε, αλλά αυτή η εικόνα έκανε το γύρω του διαδικτύου πριν κανένα εξάμηνο και αποδείχθηκε τότε ότι ήταν prosthetics. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2015 από thomasG4
Kostasspil Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δεν γνωρίζω ακριβώς γιατί τα έβαλε, αλλά αυτή η εικόνα έκανε το γύρω του διαδικτύου πριν κανένα εξάμηνο lol, σήμερα την δημοσίευσε ένα ελληνικό blog. Internet explorer
thomasG4 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 lol, σήμερα την δημοσίευσε ένα ελληνικό blog. Internet explorer Κλασσικά ελληνικά blogs που αναδημοσιεύουν ειδήσεις και τις πασάρουν για καινούριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα