Προς το περιεχόμενο

The following - Season 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει δεν ειναι 24 αλλα εχει το ενδιαφερον του. Οταν το τελειωσω θα επανελθω.

Τέλος η 3η και για μένα και το καλό είναι ότι ακόμα κρατιέται , άλλωστε πολλές σειρές που έβλεπα με απογοήτευσαν φέτος οπότε το να κρατάς μια στάνταρ μέτρια ποιότητα ( φαντάζει σαν κάτι και αυτό :-D ) . Η ουσία είναι ότι μέχρι τώρα βλέπεται άνετα και δεν κουράζει με 3-4 σενάρια από πίσω από το αρχικό!  Η συνέχεια θα δείξει πόσο μπορούν να το κρατήσουν έτσι.

Δημοσ.

Άντεξα και την τελείωσα και εγώ στην ώρα της. Η αλήθεια είναι ότι ναι μεν βλέπονταν αλλά κούρασε .. έκανε καλό φινάλε αλλά αυτό το στοιχείο της υπερ-υπερ-υπερβολής σε ορισμένα σημεία καταντούσε γελοίο με αποκορύφωμα το 12(;) επεισόδιο με τον Τζο.

Δημοσ.

Άντεξα και την τελείωσα και εγώ στην ώρα της. Η αλήθεια είναι ότι ναι μεν βλέπονταν αλλά κούρασε .. έκανε καλό φινάλε αλλά αυτό το στοιχείο της υπερ-υπερ-υπερβολής σε ορισμένα σημεία καταντούσε γελοίο με αποκορύφωμα το 12( ;) επεισόδιο με τον Τζο.

Ναι συμφωνω. Δεν ειπε κανεις αλλωστε οτι ειναι η καλυτερη σειρα που παιζεται αλλα βλεπεται ανετα και ευχαριστα.
Δημοσ.

Και μένα δε μου άρεσε καθόλου η 2η σεζόν και πέρασε καιρός να αποφασίσω να ξεκινήσω την 3η. Τελικά ήταν πιο ωραία από τη 2η και βλεπόταν ευχάριστα αφού είχε συνεχής δράση. Οι υπερβολές και τα ψέματα βέβαια συνεχίστηκαν, αλλά τα προσπερνάς. Μου άρεσε και το τέλος.

Δημοσ.

Η σειρά η ίδια είναι βασισμένη σε ένα παρανοϊκό σενάριο ( οπότε η υπερβολή είναι ένα στοιχείο που δεν γίνεται να μην υπάρχει) αυτό φαίνεται από την πρώτη σεζόν από εκεί και πέρα όποιος το ξεκίνησε δεν μπορεί να περιμένει λογικές εξηγήσεις για όλα  ,συμφωνώ και εγώ ότι η 2η ήταν κάπως κουραστική αλλά η 3η θεωρώ πήγε καλύτερα  ...κάθε επεισόδιο είχε  δράση κίνηση σε κράταγε γενικά! και όσο για τον Τζο (επ. 12 ) ήταν κάπως λογικό να γίνει αυτό μέχρι τώρα ήταν ο άνθρωπος που είχαν χτίσει πάνω του όλο το σενάριο τι θα έπρεπε να γίνει? ( άσε που στο ίδιο επεισόδιο δίνει και εξήγηση γιατί γίνεται αυτό ).

Τέσπα, από εμένα θα πάρει χρόνο και για την 4η (Αν) υπάρχει συνέχεια ... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν πέσουν κάτω από το μέτριο θα χαλάω τον χρόνο μου μαζί τους   B)   

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α ετοιμάζεται για ρόλο?

Ή στην 4η σεζόν θα κόψει το ποτό και θα το ρίξει στο φαΐ?? :P :P

Δεν γνωρίζω ακριβώς γιατί τα έβαλε, αλλά αυτή η εικόνα έκανε το γύρω του διαδικτύου πριν κανένα εξάμηνο και αποδείχθηκε τότε ότι ήταν prosthetics.

Επεξ/σία από thomasG4
Δημοσ.

Δεν γνωρίζω ακριβώς γιατί τα έβαλε, αλλά αυτή η εικόνα έκανε το γύρω του διαδικτύου πριν κανένα εξάμηνο

lol, σήμερα την δημοσίευσε ένα ελληνικό blog. Internet explorer

Δημοσ.

lol, σήμερα την δημοσίευσε ένα ελληνικό blog. Internet explorer

Κλασσικά ελληνικά blogs που αναδημοσιεύουν ειδήσεις και τις πασάρουν για καινούριες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...