insomniaK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δεύτερη σεζόν πια του "Τhe following" με τους Kevin Bacon vs James Purefoy. Αστυνομικό δράμα είναι με εξαιρετικό σενάριο και ερμηνείες. Κατά την ταπεινή μου άποψη, η καλύτερη σειρά της σεζόν μέχρι στιγμής. Trailer Season 1: Trailer Season 2: Και το κανάλι στο youtube: http://www.youtube.com/user/TheFollowingFOX Δείτε την και γράψτε τίποτα. Δε θα γράψω διότι την έχω μελετήσει και θα σας χαλάσω τη χαρά της ανακάλυψης.
4saken Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Νομιζω υπερβαλεις.Τα πρωτα επεισοδια της 1η σεζον ηταν πολυ ελπιδοφορα, στην συνεχεια εχασε τον δρομο του νομιζω. Μια απο τα ιδια και η δευτερη σεζον... 2
insomniaK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Λες ε; Με γοητεύει ως σειρά. Τη βρίσκω ιδιαίτερα καλογραμμένη και καλογυρισμένη.Ειδικά φέτος που οτι έχει βγει ειναι μέτριο
viper2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 για καποιο λογο, με χαλαει αυτη η σειρα... Βασικα ο μονος λογος για να την δεις ειναι ο "γνωστος" ψυχακιας
insomniaK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Τα ντρούπι μάτια του μπέικον. Τρέχει για κάποιο λόγο (συνήθως για να σώσει κάποιΑ που πεθαίνει εξαιτίας του), κάνει ζουμ στο πρόσωπο του και ζωγραφίζετε η αγωνία στο πρόσωπο του... για το πόσο μακρυά ειναι το κρεββάτι του να πέσει για ύπνο. ΟυΨ άρχισαν τα σπόιλερζ. ΥΓ γελάω βλακωδώς με το συνδυασμό ντρούπι και μπέικον.
sndev Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια δε ξερω και έμενα μου αρέσει η σειρά , οκ δε κόβω και φλέβα ποτέ θα βγει το επόμενο επεισόδιο αλλά οταν κυκλοφορείσει θα αφιερώσω λίγο χρόνο μες; τη βδομάδα να το παρακολουθησω
alimentas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Κατι τοσο σαπιο κ ψευτικο δεν πρεπει να χει ξαναπαιχτει ποτε στην Τν.Δυστηχως εκανα το λαθος να το συνεχισω πιστευοντας οτι θα αλλαζαν κατι απ την κωμωδια που ειδαμε στο δευτερο μισο της πρωτης. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2014 από alimentas
antreaslam Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μου το χαλάτε. η 1η σαιζόν ήταν καλή κατά τη γνώμη μου. εχω κρατήσει και 4 επεισόδια της 2ης, να τα δω μαζεμένα, μια που προηγούνται άλλες σειρές!!!
timoboll Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 ευχαριστα το βλεπω γενικα αλλα ο bacon ειναι πολυ αστειος
tical Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Πως και δεν εχει ανοιξει θεμα για την τριτη σεζον?Δεν το βλεπει κανεις πια?
Kostasspil Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Πως και δεν εχει ανοιξει θεμα για την τριτη σεζον?Δεν το βλεπει κανεις πια? Με το ζόρι..
tical Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Με το ζόρι.. Σκεφτομουν να την αρχισω δεν αξιζει λες ε?
Kostasspil Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Η 1η σεζόν είναι φοβερή θα σε αφήσει άφωνο. Και η 2η μου άρεσε. Αλλά η τελευταία δεν τσούλαγε . Βλέπεται δε λέω, απλά ίσως κουραστείς από ένα σημείο και μετά.
lefter Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Η 1η σεζόν είναι φοβερή θα σε αφήσει άφωνο. Και η 2η μου άρεσε. Αλλά η τελευταία δεν τσούλαγε . Βλέπεται δε λέω, απλά ίσως κουραστείς από ένα σημείο και μετά. Βλεπω τωρα την 3η season. Eχω φτασει στο 6ο επεισοδιο και εχω αγωνια να δω τι θα γινει. Ενταξει δεν ειναι 24 αλλα εχει το ενδιαφερον του. Οταν το τελειωσω θα επανελθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα