haris013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 aloha, ένα φιλαράκι θέλει νέο pc. το budget 600-700 max,πύργος και οθόνη μόνο. ειδικά προγράμματα είναι μόνο το autocad και θα κάνει συγκεκριμένα απλά πράγματα σε αυτό,δεν θα το έχει ως workstation το συγκεκριμένο pc.Μετά κλασικά browsing,movies,music,games(ούτε εδώ τρελές απαιτήσεις,πολύ casual gamer.) τελευταίος περιορισμός είναι να στηθεί απο το πλαίσιο. εγώ έκανα ένα πρόχειρο rig,δείτε το και πείτε μου γνώμες και tweaks κλπ. το θέμα μου είναι οι φτωχές επιλογές που έχει το πλαίσιο σε τροφοδοτικά(έβαλα cx series,δεν είχε κάτι καλύτερο σε αυτό το price range δυστιχώς),σε mobo και κάρτες γραφικών..
Millennium Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Εντάξει είναι σχετικά αν κοιτάει μόνο από Πλαίσιο. Μνήμες ας κοιτάξει αυτές http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/mnimes-ram/Crucial-Ram-DDR3-8GB-kit-Dimm-1600MHz-Ballistix-Sport-BLS2CP4G3D1609DS1S00CEU.htm
haris013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Εντάξει είναι σχετικά αν κοιτάει μόνο από Πλαίσιο. Μνήμες ας κοιτάξει αυτές http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/mnimes-ram/Crucial-Ram-DDR3-8GB-kit-Dimm-1600MHz-Ballistix-Sport-BLS2CP4G3D1609DS1S00CEU.htm ok, άρα να του πώ να παραγγείλει αυτά τα παρτς έτσι? γιατί έχει πέσει τόσο πολύ η ποικιλία στο πλαίσιο? έχω βέβαια να παραγγείλω σύνθεση απο πλαίσιο πάνω απο χρόνο αλλά μου κάνει εντύπωση...
Millennium Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Εμένα καλά μου φαίνονται Χάρη.Έχει πέσει εδώ και αρκετό καιρό η ποικιλία. 1
haris013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Εμένα καλά μου φαίνονται Χάρη.Έχει πέσει εδώ και αρκετό καιρό η ποικιλία. έγινε,ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα