Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για κουτάκι Mini-ITX. Δυο που έχω δει και μου αρέσουν ειναι τα παρακάτω:

http://www.lian-li.com/en/dt_portfolio/pc-q16/

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811352033

Γενικά προτιμώ αυτό το στυλ, μικρά, ευθείες γραμμές, λιτά, χωρίς λαμπιόνια, led, νέον, πλεξυ και λοιπές ποντικιές.

Για πείτε άλλες προτάσεις!

Δημοσ.

Εξαρταται απο το τι θες να κανεις και φυσικα απο το τι hardware θα φιλοξενησεις μεσα. Αυτο που δειχνεις ειναι καλουτσικο κουτακι αλλα χωρις πολυτελειες...Αν προσεξες ειναι 12+ ποντους μικροτερο στις 2 πλευρες απο το phenom οποτε καταλαβαινεις τι στριμωγμα θα υπαρξει αν αποφασισεις να βαλεις εναν δισκο παραπανω ή μια mini καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Καλυτερα να διαλεξεις το phenom ή το prodigy για αυτη τη δουλεια ωστε να μην εχεις μεγαλο θεμα με τις θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Αν πας για mini itx απλά να προσέξεις διαστάσεις τροφοδοτικού και κάρτας.Πχ στα κάποια prodigy/prodigy m ανάλογα με τις διαστάσεις του τροφοδοτικού σου βάζεις και την ανάλογη διαστάσεων κάρτα.Ακόμα τροφοδοτικό έχεις?αν δεν έχεις κ θες να αγοράσεις τροφοδοτικό +case δες μια και αυτό http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=110-MA-1001-K3&family=Chassis&uc=EUR .Είναι ωραίο /απλό με χώρο μέχρι και για Titan.Ακόμα έχει τροφοδοτικό 500 gold+ και έχει χώρους για μελλοντική χρήση υδρόψυξης σε ένα απο τα μείον του είναι ότι αν θες cd/dvd είναι ειδικό κ κάνει περίπου 60 ευρά.

Δημοσ.

Για ποιό κουτί απ'ολα ?πες μ σε ποιο καταστάλαξες και θα το ψάξω(αλλά πες μ και ποιό τροφοδοτικό έχεις ή αν θα πάρεις κάποιο γιατί όπως σ είπα στα πιο πολλά mitx τα μήκη συνδέονται.

Δημοσ.

να σου πώ και εγώ την γνώμη μου

σε m-itx mobo

Cooltek v6 του μοιάζει τρομερά το coolermaster elite 110  :devil:

Fractal Node 304

και το bitfenix phenom που προανέφερες αλλά αφου κοιτάς σε τέτοιες διαστάσεις (bitfenix) γιατί δεν πας σε m-atx mobo?την έχεις αγοράσει την  m-itx?γιατί αν όχι τότε μπορείς να πας σε case που να συνδυάζει matx & mitx και να είναι εξίσου σε διαστάσεις όπως το bitfenix, ενδεικτικά:

silverstone sugo sg09b

xigmatek aguila (έρωτας μεγάλος αλλά μάλλον δεν πληρεί της αρχικές σου προδιαγραφές)

aerocool ds

και το bitfemix phenom(m-atx)

Δημοσ.

ΟΚ...λοιπόν αυτά που μου αρέσουν μέχρι στιγμής είναι:

Fractal Node 304

Cooltek v6 (μοιάζει με το Fractal αλλά κοντύτερο)

και ναι...μου αρέσει...είναι αυτό που λέμε άσχημο όμορφο!

xigmatek aguila 

Τώρα τι λύση με τα Prodigy/Phenom με matx & mitx στις ίδιες διαστάσεις τη ξέρω, αλλά εξαρχής αυτό που με χαλάει είναι το ύψος τους, άσε που δεν χρειάζομαι σε καμία περίπτωση περισσότερες από μια PCI slots. 

Τα υπόλοιπα πάλι είναι ψηλά όπως τα Prodigy/Phenom κλπ mini towers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...