Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mια φορα τον χρονο ειναι καλο.Μετα ρημαζεις τον δισκο,οπως και με την συχνη χρηση του defrag.

Αν ειχες εγκατεστημενο συστημα οπως deep freze,shandow defender κλπ,θα χρειαζοταν φορματ μετα απο χρονια ΚΙ ΑΝ.

Εγω χρησιμοποιω το πρωτο,και εχω να κανω φορματ 3 χρονια με ssd.Απλα εχω 2 images(acronis),ενα καθαρη εγκατασταση ενεργοποιημενα,και ενα με ολα εγκαταστημενα και πληρως λειτουργικο διχως errors σε περιπτωση που κατι παει στραβα για επαναφορα στην στιγμη.Μεσα σε 5 λεπτα τελειωνεις.

Εχω βαλει το shandow defender σε αμετρητα πσ συγγενων και φιλων,και εχουν να με ενοχλησουν πανω απο 1-2 χρονια.Η λειτουργια τους καθε φορα που τους ανοιγεις,ειναι λες και εκανες φορματ πριν ενα λεπτο.Δεν κολλας και ιους.Θα πρεπει να εισαι 100% απροσεχτος για να παθεις κατι.

Δημοσ.

απο 9 ευρω την ωρα το φορματ  με καφεδακι η χωρις ??  χαχααχαχαχαα 

ειπαμε να ψαρευουμε θυματα αλλα οχι και ετσι στην ψυχρα ρε ελεος ..

το πολυ σε 2 λεπτακια εχετε μπαναριστει γραψτε οσο προλαβαινετε ..

Δημοσ.

Η 007PcService.gr προσφέρει επαγγελματική επισκευή pc και laptop. Ερχόμαστε στο χώρο σας άμεσα και φθηνά από 9 ευρώ την ώρα.
Τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση, η βέλτιστη λύση για το πρόβλημα σας, η συχνή επικοινωνία μαζί σας ακόμα και μετά την επίσκεψη μας για να λυθούν τυχόν εκκρεμείς υποθέσεις και η συνεχής εκπαίδευση μας στις νέες τεχνολογίες ώστε να είμαστε πάντοτε έτοιμοι.
Ακόμα κατασκευή ιστοσελίδας μέχρι 10 σελίδων wordpress seo friendly από 150 ευρώ.
Τηλ. 2118007899, Κιν. 6983346595 url: http://www.007pcservice.gr

935923_120935731450589_509688783_n.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...