Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ενδιαφέρομε να αλλάξω πάροχο από ΟΤΕ να πάω σε Wind.

Έχει μια πολύ καλή προσφορά http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/

με 25€/ μήνα  για δύο χρόνια συμβόλαιο και με έχει ψήσει άσχημα να το αλλάξω γιατί στον ΟΤΕ πληρώνω τα κερατά μου.

Αλλά δεν ξέρω αν αξίζει σαν εταιρία και σαν σήμα.

Ακούω γνώμες εμπειρίες και ειδικά από άτομα από Κερατσίνι - Δραπετσώνα.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πειραια που ειχε καποτε ο κολλητος μου αλλα οχι κεντρο πειραια, κοντα στην Αγια Σοφια φαντασου, πηγαινε καλα η Wind .Βεβαια πριν κανα 2 χρονια . Κ εγω με τη forthnet ημουν πολυ ευχαριστημενος , τους τελευταιους μηνες συγχρονιζει στα 10 ομως ενω καααποτε ηταν 17 ως και 19 :/

απο αποψη κοστους συμφερει , απο αποψη ποιοτητας γραμμης δε ξερω πλεον...

Δημοσ.

Από θέμα ταχύτητας ίντερνετ, γενικά δεν έχουν μεγάλες αποκλίσεις. Ρώτα να δεις πόσο πιάνει ο γείτονάς σου, το ίδιο περίπου θα πιάνεις και εσύ. Θα σου έλεγα να μη πας σε συμβόλαιο 2 ετών. Είναι μεγάλο.. Κάτσε πρώτα ένα χρόνο και αν είσαι ικανοποιημένος από την εταιρεία μετά πήγαινε σε 2. Είχα πολλά χρόνια wind (Α.Κ. ΑΓ. Γεωργίου, δες και εσένα που είναι το δικό σου) από τότε που είχε έρθει η tellas, αλλά δεν ήμουν καθόλου ικανοποιημένος τα τελευταία χρόνια. Πολλά προβλήματα με το ίντερνετ και μεγάλη καθυστέρηση επίλυσης. Έφυγα το περασμένο καλοκαίρι και πήγα forthnet με τη προσφορά που είχε. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Είχε ένα πρόβλημα το ρούτερ μου και τους πήρα τηλέφωνο. Την ίδια μέρα πήγα σε ένα υποκατάστημα και πήρα άλλο. Στη wind ο ελάχιστος χρόνος αποστολής ενός ρούτερ είναι 3 εργάσιμες ημέρες... Μέρα με νύχτα δηλαδή.

Γενικά όμως θα σου έλεγα να ρωτήσεις τους γειτόνους σου. Να δεις αυτοί τι παρόχους έχουν και αν είναι ικανοποιημένοι, γιατί εδώ μπορεί να σου λέμε για διάφορους αλλά να μην ανταποκρίνονται τα λεγόμενά μας στη περιοχή σου. Σίγουρα όμως να ξέρεις, πως όταν υπάρχει πρόβλημα καλωδιακής βλάβης, άμεση εξυπηρέτηση έχεις από τον ΟΤΕ... Οπότε αν μπορείς να κάτσεις ΟΤΕ, τότε κάτσε.. Αλλιώς ρώτα τους γύρω σου, όπως σου προανέφερα.

Δημοσ.

είναι 2 χρόνια με 25€/μήνα διαφορετικά για 1 χρόνο με 30€/μήνα, θα ρωτήσω και τους γείτονες μου να μου πουν γνώμες και άμα είναι οκ θα πάω 2 χρόνια για να γλιτώσω αυτά τα 5 επιπλέον € το μήνα.

Δημοσ.

κοίτα για άλλη εταιρεία . Ρώτα και μένα τι τράβηξα στη wind . Αυτό που τους νοιάζει είναι πως θα πάρουν καινούργιους πελάτες . Μετά απλά σε γράφουν  και όσο για τις χρεώσεις είναι από τις ακριβότερες εταιρείες

Δημοσ.

όντας χρόνια συνδρομητής wind, δεν έχω κανένα (σχεδόν) παράπονο και σίγουρα έχω γλυτώσει πολλά χρήματα, το οποιο για μένα είναι και το πρωταρχικό...

Δημοσ.

όντας χρόνια συνδρομητής wind, δεν έχω κανένα (σχεδόν) παράπονο και σίγουρα έχω γλυτώσει πολλά χρήματα, το οποιο για μένα είναι και το πρωταρχικό...

Μάλλον έχεις μπερδευτεί . και εγώ ήμουν χρόνια συνδρομητής και μετά τον πρώτο χρόνο έχοντας wind έχασα πολλά λεφτά . χαλάλι τους βέβαια γιατί κοιμόμουν .Τώρα που ξυπνήσα και σε μερικές μέρες αλλάζω εταιρεία και θα γλυτώσω αρκετα λεφτά .

Δημοσ.

Είμαι στη WInd σε double play εδώ και 3,5 χρόνια.
Πολύ ευχαριστημένος γενικά.

Πολύ  καλή εξυπηρέτηση, δεν είχα προβλήματα. Αν και εκτιμώ οτι είναι λίγο τυχερά αυτά με τις γραμμές.
Αν και είχα προβλήματα με τη Forthnet παλιότερα θα σου πρότεινα το πρόγραμμα που έχει με απεριόριστα κινητά με 30 ευρώ το μήνα.
Δες το κι αυτό.

Δημοσ.

Εγω το λεω σε τοσους και τοσους που με ρωτανε.. Οποιος εχει αγορασει αυτοκινητο και εχει τηλεφωνικη συνδεση με ιντερνετ τηλεοραση κτλ εχει και μια ιστορια να πει οτι κατι δεν πηγε καλα...

Αν γενικα στην περιοχη σου εχει καλο σημα και στα λεφτα ειναι τιμια το δοκιμαζεις...

Δημοσ.

Νομίζω τα λεφτά που ζητάει η  Wind είναι μια χαρά, από τα οικονομικότερα πακέτα double play. Εγώ έχω εδώ και 2 χρόνια Wind και όλα είναι μια χαρά. Μην φοβάσαι τίποτα, προχώρα

Δημοσ.

Νομίζω τα λεφτά που ζητάει η  Wind είναι μια χαρά, από τα οικονομικότερα πακέτα double play. Εγώ έχω εδώ και 2 χρόνια Wind και όλα είναι μια χαρά. Μην φοβάσαι τίποτα, προχώρα

Αφού λογικά έχει τελειώσει το ένα έτος πρέπει να κοιτάξεις τους λογαριασμούς σου γτ λογικά θα σου βγαίνει κανα 40αρι το μήνα 

Δημοσ.

Εγώ που είμαι στην Τρίπολη έχω φάει άγριο παγωτό ασε τα χάλια ρουτρρ που δίνουν!!πάντως άμα είσαι Αθήνα είναι καλή από ότι ξέρω και έχουν και φοβερή εξυπηρέτηση πελατών

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...