Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες, έπεσε το ρεύμα, οπότε έκλεισε o υπολογιστής. όταν επανήλθε το ρεύμα τον άνοιξα ξανά και με έβγαλε στις αρχικές ρυθμίσεις bios (ενώ πρώτα δεν το έκανε, άνοιγε κατευθείαν τα windows). \

Χωρίς να πειράξω τις ρυθμίσεις, πατάω exit και ξαφνικά, ενώ ο υπολογιστής συνεχίζει να δουλεύει, η οθόνη σβήνει με το μπλε led όμως να αναβοσβήνει, μπήκε δηλαδή σε κατάσταση αναμονής. Οπότε αναγκαστικά ξαναέκλεισα τον υπολογιστή πατώντας παρατεταμένα το off.

Τι πρόβλημα λέτε να υπάρχει? Λέτε να απορυθμίστηκε κάποια επιλογή στο bios? Είμαι παντελώς άσχετος από τις ρυθμίσεις αυτές..

Έχω winodws xp, αν αυτό σας βοηθάει στο να καταλάβετε πώς είναι η αρχική οθόνη bios που μου βγάζει..

Σας παρακαλώ όποιος μπορεί να δώσει τα φώτα του..

Σας ευχαριστώ,

Δημοσ.

Έχεις καμιά ιδέα για το μοντέλο της μητρικής που έχεις;;;;

Μπας και βρούμε να σου πούμε της ρυθμίσεις.

Λογικά επέστρεψαν οι επιλογές στο bios στης προκαθορισμένες και πιθανότατα τώρα να δίνει σήμα μέσα από την vga της μητρικής και όχι από την ξεχωριστή.

Δημοσ.

Λογικά επέστρεψαν οι επιλογές στο bios στης προκαθορισμένες και πιθανότατα τώρα να δίνει σήμα μέσα από την vga της μητρικής και όχι από την ξεχωριστή.

Σ ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δεν έχω ιδέα, αλλά θα προσπαθήσω να μάθω αύριο..

Δημοσ.

To μοντέλο της μητρικής είναι K7S6A. Αρκεί η πληροφορία αυτή για τις σωστές ρυθμίσεις Bios?

Δημοσ.

Είδες καθόλου από πίσω τι βύσματα έχει;;

Αν έχει ξεχωριστή vga και έχει και η μητρική τότε απλά δοκίμασε να βάλεις το καλώδιο στο άλλο βύσμα να δεις αν φτιάξει πριν αρχίσουμε να ψάχνουμε ρυθμίσει και στην τελική δεν είναι από εκεί.

Δημοσ.

Είδες καθόλου από πίσω τι βύσματα έχει;;

Αν έχει ξεχωριστή vga και έχει και η μητρική τότε απλά δοκίμασε να βάλεις το καλώδιο στο άλλο βύσμα να δεις αν φτιάξει πριν αρχίσουμε να ψάχνουμε ρυθμίσει και στην τελική δεν είναι από εκεί.

Δεν υπάρχει άλλο βύσμα από πίσω που να ταιριάζει με το καλώδιο της οθόνης. Αυτό στο οποίο είναι συνδεδεμένο είναι της μητρικής?

Να αναφέρω ότι ο υπολογιστής (η κεντρική μονάδα) είναι παλιός, yamaha, αγορασμένος το 2002, ενώ η οθόνη είναι περσινή, μόλις πέρυσι αντικατέστησα την οθόνη με την ουρά. Επίσης, όσο είχα την παλιά οθόνη, πάντα μου έβγαζε το bios όταν άνοιγε και πάταγα exit, από τότε που έβαλα την καινούρια οθόνη, άνοιγε κανονικά τα winodws ως τώρα, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο στο πρόβλημα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...