Προς το περιεχόμενο

poll for raspberry- Cubietruck

eddie1996

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους! Μου ήρθε μια ιδέα και είπα  να την εφαρμόσω για να δω το ενδιαφέρον!

Αν κάποιο μέλος διάθετε κάποιο από  raspberry- Cubietruck για άμεση αγορά στην Ελλάδα εδώ απο το insomnia θα το παίρνατε?

Εάν ναι ποιας εταιρείας?

Ευχαριστώ Πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ουτως ή αλλως και στα δυο Linux θα βάλεις... 

Το θεμα δεν ειναι να σου πει κάποιος ποιο απο τα δυο είναι καλλίτερο αλλα ποιες είναι οι δικές σου ανάγκες...

Τι θες να το κάνεις; Ποιο Cubietruck; Στο site τους έχουν εως και Cortex-A7 Dual-Core 2GB RAM/8GB Flash with Wifi + BT. Οπότε...

Ενα δευτερο είναι και το κόστος. Οι περισσότεροι πήγαμε προς raspberry εξαιτίας της τιμής του 

Γνώμη μου, αν το θες για file server, nas, να πάιξεις με διάφορα projects, πηγαινε προς raspberry. Αν το θες για media pc η λύση δεν ειναι το raspberry. 

και όμως στέκει καλά το pi και σαν media player.

το cubietruck είναι αρκετά δυνατό με ποικιλίες εκδόσεων και τιμών,αν θες να κάνεις κάτι που απαιτεί "δύναμη" το Pi δεν θα σε καλύψει..

και όμως στέκει καλά το pi και σαν media player.

Εμένα μου κολλούσε στα μενου με το RaspBMC. Ισως με overclock ή με openelec να έπαιζε καλλίτερα. Δεν ξερω...

Εγω το έχω σαν torrent server, nas, dns και dhcp server( dnsmasq) και ειμαι απολυτα ικανοποιημένος. 

Εμένα μου κολλούσε στα μενου με το RaspBMC. Ισως με overclock ή με openelec να έπαιζε καλλίτερα. Δεν ξερω...

Εγω το έχω σαν torrent server, nas, dns και dhcp server( dnsmasq) και ειμαι απολυτα ικανοποιημένος. 

checkαρε το openelec ;) 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

checkαρε το openelec ;)

raspbian και xbmc, installation από την αρχή να κάνεις μόνος σου. Κανένα κόλλημα σε καμία ταινία (καλύτερη ταινία που έχω παίξει είναι με ανάλυση 1080 και dts ήχο).

Εν τω μεταξυ, πρίν λίγο έγραψα ακριβώς το ίδιο σε ένα άλλο post.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...