lalexoulhs Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 εμενα μαρεσε το βρηκα εφιεσταστο, και μπράβο του που το ειπε. Ναι είναι το εφιέστερο σχόλιο της ημέρας. True. Ασφαλώς... αν ένα τέτοιο σχόλιο δεν είναι δείγμα ευφυϊας τότε τί είναι... "Ευφυΐα θεωρείται η δυνατότητα του εγκεφάλου να σκέφτεται, να εκλογικεύει, να αντιλαμβάνεται αφηρημένες έννοιες, να λύνει προβλήματα και να μαθαίνει και κυρίως να κατανοεί και να προβλέπει. Στον ανθρώπινο εγκέφαλο η ευφυΐα φαίνεται να προκύπτει ως αποτέλεσμα της σύνθετης διασύνδεσης των νευρώνων και ως ένα βαθμό φαίνεται επίσης να συνδέεται και με τη συνείδηση. Η ευφυΐα εκτείνει τον κόσμο που αντιλαμβανόμαστε πέραν των αισθήσεών μας και μας κάνει και λειτουργούμε επιτυχώς σε αυτόν." Είναι ξεκάθαρο. Κάθε μπούρδα που κρίνει την εξωτερική εμφάνιση είναι δείγμα ευφυΐας.
mskgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 13 χρόνων iPhone 5c έλεος..... Sent from my iPad using Insomnia 1
gpgalanis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 13 χρόνων iPhone 5c έλεος..... Sent from my iPad using Insomnia Συγνωμη φιλε που εχεις και iPad και το μοστραρεις στην υπογραφή σου που δεν σε ρωτησαν πρωτα. Αλλωστε αν και τα 13χρονα εχουν iPhone παει το image καταστραφηκε! 1
Federacion Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ασφαλώς... αν ένα τέτοιο σχόλιο δεν είναι δείγμα ευφυϊας τότε τί είναι... "Ευφυΐα θεωρείται η δυνατότητα του εγκεφάλου να σκέφτεται, να εκλογικεύει, να αντιλαμβάνεται αφηρημένες έννοιες, να λύνει προβλήματα και να μαθαίνει και κυρίως να κατανοεί και να προβλέπει. Στον ανθρώπινο εγκέφαλο η ευφυΐα φαίνεται να προκύπτει ως αποτέλεσμα της σύνθετης διασύνδεσης των νευρώνων και ως ένα βαθμό φαίνεται επίσης να συνδέεται και με τη συνείδηση. Η ευφυΐα εκτείνει τον κόσμο που αντιλαμβανόμαστε πέραν των αισθήσεών μας και μας κάνει και λειτουργούμε επιτυχώς σε αυτόν." Είναι ξεκάθαρο. Κάθε μπούρδα που κρίνει την εξωτερική εμφάνιση είναι δείγμα ευφυΐας. Εννοείται άλλωστε είναι γνωστό το ρητό των αρχαίων ημών προγόνων "ο άνθρωπος μετριέται με το κιλό". υγ. το κορίτσι είναι καλά; τι σημαίνει 2ου βαθμού εγκαυματα; 1
biglinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Πέρα απο την πλάκα πάντως που έκανα παραπάνω...Το να κατηγορησουμε την Apple ειναι εύκολο,όπως και το κοριτσάκι... Αλλα εγώ θέλω να σας ρωτήσω το εξής... η μάλλον τα εξής... Ας πούμε ότι φταίει η Apple ,μήπως ειναι η πρώτη; Η η τελευταία...;όσο και να προσέξει μια εταιρία,όσα και να ειναι τα στάνταρ ασφαλείας,μέσα στα εκατομμύρια συσκευές θα της <<φύγει>>και μια ελαττωματική...η μήπως το ποσοστό 1 η 2 η και 10 θα πω στα εκατομμύρια συσκευών θεωρείται καταδικαστέο;;!!!Δειξτε μου μια εταιρία που δεν εχει βγαλει ελαττωματικό μοντέλο και θα σας παραδεχτώ...!!!(αποδεδειγμένα έτσι) Το κοριτσάκι απο την άλλη ποιος μπορεί να ρίξει έστω και την ελάχιστη ευθύνη σε ενα παιδί 13 χρόνων για μη σωστή συμπεριφορά σε ενα τεχνολογικό προϊόν,αποφέροντας τις συνέπειες που είχε...; Έχω τον γιο μου που ειναι 11 και κυνηγάει το tablet απο πίσω,το οποίο οταν το πιάνει στα χέρια του,του συμπεριφέρεται σαν playmobil ,αν του σκάσει στα χέρια φταίει το παιδί....;Το tablet...; Η ΕΓΩ...; Νομίζω σας έδωσα και την προσωπική μου άποψη για το ποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ φταίει για το συμβάν...!!! 3
YiannEle Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Πέρα απο την πλάκα πάντως που έκανα παραπάνω...Το να κατηγορησουμε την Apple ειναι εύκολο,όπως και το κοριτσάκι... Αλλα εγώ θέλω να σας ρωτήσω το εξής... η μάλλον τα εξής... Ας πούμε ότι φταίει η Apple ,μήπως ειναι η πρώτη; Η η τελευταία...;όσο και να προσέξει μια εταιρία,όσα και να ειναι τα στάνταρ ασφαλείας,μέσα στα εκατομμύρια συσκευές θα της <<φύγει>>και μια ελαττωματική...η μήπως το ποσοστό 1 η 2 η και 10 θα πω στα εκατομμύρια συσκευών θεωρείται καταδικαστέο;;!!!Δειξτε μου μια εταιρία που δεν εχει βγαλει ελαττωματικό μοντέλο και θα σας παραδεχτώ...!!!(αποδεδειγμένα έτσι) Το κοριτσάκι απο την άλλη ποιος μπορεί να ρίξει έστω και την ελάχιστη ευθύνη σε ενα παιδί 13 χρόνων για μη σωστή συμπεριφορά σε ενα τεχνολογικό προϊόν,αποφέροντας τις συνέπειες που είχε...; Έχω τον γιο μου που ειναι 11 και κυνηγάει το tablet απο πίσω,το οποίο οταν το πιάνει στα χέρια του,του συμπεριφέρεται σαν playmobil ,αν του σκάσει στα χέρια φταίει το παιδί....;Το tablet...; Η ΕΓΩ...; Νομίζω σας έδωσα και την προσωπική μου άποψη για το ποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ φταίει για το συμβάν...!!! καλα τα λες...ωστόσο τα παιδιά γίνονται απίστευτα φορτικά και ο γονίος έχει τύψεις (που τις έχει ετσι κι αλλιως λογω περιορισμένου χρόνου που δεν του περισέυει να αφιερωσει στο παιδι)...Catch 22 1
gpgalanis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δηλαδη τα παιδια στα 13 δεν μπορουν να χειριστούν ενα κινητο χωρις να το σπασουν; Και οι γονεις που παιρνουν στα παιδια τους κινητα κτλ το κανουν απο τυψεις! Το ακουσαμε και αυτο! 1
biglinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 καλα τα λες...ωστόσο τα παιδιά γίνονται απίστευτα φορτικά και ο γονίος έχει τύψεις (που τις έχει ετσι κι αλλιως λογω περιορισμένου χρόνου που δεν του περισέυει να αφιερωσει στο παιδι)...Catch 22+1000000 Απολυτα σωστός...!!! Δηλαδη τα παιδια στα 13 δεν μπορουν να χειριστούν ενα κινητο χωρις να το σπασουν; Και οι γονεις που παιρνουν στα παιδια τους κινητα κτλ το κανουν απο τυψεις! Το ακουσαμε και αυτο!Προφανώς δεν έχεις παιδιά...και μη μου πεις ότι έχεις,γιατί θα ειναι ψέμα...!!!Αν ενα παιδί 13 χρόνων εχει την λογική,ιδιοσυγκρασία και αίσθηση ευθύνης όπως λες ας τους δώσουμε διπλώματα οδήγησης απο τα 13 τότε... 2
panther_512 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Τί άλλο θα διαβάσουμε εδώ πέρα.......... Να σε ρωτήσω, ένα 3DS από τί ηλικίες πιστεύεις ότι μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει? 18 και πάνω? Εντωμεταξύ ψάχνω να βρώ την προειδοποίηση " Το κινητό απαγορεύεται να χρησιμοποιείται από άτομα κάτω των 13 ετών. Κίνδυνος ανάφλεξης αν κάτσετε επάνω του" στο κινητό μου και δεν τη βρίσκω. ¨Οπως επίσης και την αποποίηση ευθυνών: " Με την αγορά της παρούσας συσκευής αποδέχεστε ότι ποσοστό 0,0000000000000000001% των συσκευών αυτοαναφλέγεται. Η κατασκευάστρια εταιρία δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση σωματικής βλάβης του χειριστή" 1
eko13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Παω στοιχημα οτι θα την γλωσσοφαγαν οι συμμαθητες της επειδη θα κοκορευοταν! Εχω τυχει σε περιστατικο που ενας αμερικαν σταηλ γιο μεν παφ νταντι κτλ ειχε αηπαντ! σε κολοτσεπη και μολις καθησε ακουστηκε ενα κρακ... Φταει η απλ, επρεπε να ζητησει αποζημειωση!!!
stelios_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 το φαινομενο της apple Παντως ειναι ακομα και εδω πολυ μεγαλο, βλεπεις παρεες ολοκληρες με παιδακια 12-15 ετων και ολα ειναι με ενα iphone στο χερι . τι του βρησκουν ηθελα να ξερα . εγω το λεω ακριβο σκουπιδι.. παρ ολα αυτα ολοι κλαινε οτι πηνανε και ολα τους τα παιδια ειναι με iphone.. 2
biglinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Τί άλλο θα διαβάσουμε εδώ πέρα.......... Να σε ρωτήσω, ένα 3DS από τί ηλικίες πιστεύεις ότι μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει? 18 και πάνω? Για 3DS μιλάμε...;Αυτό πηρε φωτιά;Γιατί για apple ακουσα(είδα)...Αυτό που είπα και εννοώ και δεν πιστεύω ότι χρειάζεται πολυ σκέψη να κατανοήσει κάποιος...ειναι το εξής...Το ότι η εποχή μας πλέον επιβάλλει να έχουμε όλοι στα χέρια μας απο ηλικίες 8,9,10 χρονων αντικείμενα τεχνολογίας που εκ των πραγμάτων κρύβουν κινδύνους δεν σημαίνει ότι ειναι σωστό...!!! Το ποτέ θα πάρει ένας πιτσιρικάς στα χέρια του κατι απο αυτα(ερωτηση που ειρωνικά μου κανεις)δεν είμαι πλέον στην θέση ούτε για το ίδιο μου το παιδί να το κρίνω παρασυρομενος απο το ρέμα της εποχής μας όπως αναφέρω παραπάνω,αλλα αυτο δεν σημαίνει ότι θα ρίξω ευθύνες αν σκάσει το tablet στα χέρια του παιδιού μου,είτε στο παιδί μου που δεν είχε την υπευθυνότητα να το εχει στα χέρια του,είτε στον κατασκευαστή που δεν είχε την ετικέτα (χρήσης απο 15 χρόνων και πάνω),αλλα σε μένα που του το έδωσα... Το κινητό σου είχε μήπως την ετικέτα που εχουν αντικείμενα που αναφέρονται σε παιδιά (απο 10 και πάνω)...η μήπως το iphone της κοπέλας...αναρωτησου γιατί... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ...τα συγκεκριμένα προϊόντα... Τί άλλο θα διαβάσουμε εδώ πέρα.......... Να σε ρωτήσω, ένα 3DS από τί ηλικίες πιστεύεις ότι μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει? 18 και πάνω? Εντωμεταξύ ψάχνω να βρώ την προειδοποίηση " Το κινητό απαγορεύεται να χρησιμοποιείται από άτομα κάτω των 13 ετών. Κίνδυνος ανάφλεξης αν κάτσετε επάνω του" στο κινητό μου και δεν τη βρίσκω. ¨Οπως επίσης και την αποποίηση ευθυνών: " Με την αγορά της παρούσας συσκευής αποδέχεστε ότι ποσοστό 0,0000000000000000001% των συσκευών αυτοαναφλέγεται. Η κατασκευάστρια εταιρία δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση σωματικής βλάβης του χειριστή" Αλήθεια δίκιο έχεις...αναρωτιέμαι γιατί και η black and decker δεν εχει τέτοιες προειδοποιήσεις στα δραπανοκατσαβιδα και η fiat στα αυτοκίνητα της...κ.α.....Μήπως γιατί προφανώς δεν απευθύνονται σε μικρές ηλικιες(που θεωρούνται ευαίσθητες)ώστε να αποποιουνται των ευθυνών τους...;!!!
aris1986 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 13 χρόνων iPhone 5c έλεος..... Sent from my iPad using Insomnia 2014 εχουμε ελεος... Τι νομιζετε οτι ζουμε στα 90's και βλέπουμε beverly hills...? Αλλάξανε οι εποχές μαν και ειδικά τα iphone στο εξωτερικό πουλιούνται πάμφθηνα με συμβόλαια κτλπ. Υστερα η κοινωνία εχει αλλάξει, οι γονεις θελουν να ξερουν ανα πασα ωρα που ειναι τα παιδια τους Δεν ηταν και 3 χρονών ηταν 13.
panther_512 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Αυτά είναι δικές σου υποθέσεις, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο συσχετισμός του γεγονότος με την ηλικία του κατόχου της συσκευής είναι τουλάχιστον αστείος. Όταν θα μου δείξεις απαγορευτικό χρήσης του κινητού για ηλικίες κάτω των 13 ετών τότε να αναθεωρήσω. Εως τότε, ο συσχετισμός της ηλίκίας του παιδιού (13 ετών κιόλας, μιλάμε για 2α Γυμνασίου) είναι αστείος. Το συγκεκριμένο συμβάν δεν μπορεί να δικαιολογείται από τον οποιοδήποτε με αυτόν τον τρόπο και έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τις προδιαγραφές ασφαλείας και τον ποιοτικό έλεγχο των συσκευών αυτών. Όλες οι συσκευές ευρείας χρήσης που διαθέτουν μπαταρίες επαναφορτιζόμενες/κανονικές ή/και μπορούν υπο συνθήκες να εκραγούν/αναφλεγούν, πρέπει να διαθέτουν τις ανάλογες προδιαγραφές ασφαλείας για την αποτροπή του κινδύνου. Αυτό έλειπε, να κινδυνεύουμε με έκρηξη αν κάτσουμε καταλάθος επάνω στο κινητό/τάμπλετ/λάπτοπ/3DS/Vita/whatever επειδή μία στο εκατομμύριο υπάρχει κατασκευαστικό λάθος. Κάθε μέρα θα μετρούσαμε θύματα. Σοβαρευτείτε λοιπόν 2
GMod Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Κάποιοι γεράσατε μαλλον. 13 = 1η Γυμνάσιου για την Ελλάδα. Μια χαρά μπορεί ένα παιδί 1ης Γυμνασίου να χειριστεί κινητό. αλλα αυτο δεν σημαίνει ότι θα ρίξω ευθύνες αν σκάσει το tablet στα χέρια του παιδιού μου,είτε στο παιδί μου που δεν είχε την υπευθυνότητα να το εχει στα χέρια του,είτε στον κατασκευαστή που δεν είχε την ετικέτα (χρήσης απο 15 χρόνων και πάνω),αλλα σε μένα που του το έδωσα...Το κινητό σου είχε μήπως την ετικέτα που εχουν αντικείμενα που αναφέρονται σε παιδιά (απο 10 και πάνω)...η μήπως το iphone της κοπέλας...αναρωτησου γιατί...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ...τα συγκεκριμένα προϊόντα... Αν είναι (που λογικά είναι στην περίπτωση αυτή) κατασκευαστικό λάθος, φταίει η όποια εταιρία. Δεν έχει σημασία αν το είχες εσύ ή το παιδί σου. Τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις