Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δηλαδή με απλά λόγια, όσοι το βάζουν στην κωλότσεπη και πάρουν φωτιά φταίνε αυτοί, όπως τα λένε μερικοί... με αυτή τη λογική αν

πέσει κάτω και κάνει μίνι έκρηξη φταίει το πάτωμα, ίσως να φταίει και η δόνηση γιατί δημιουργησε τρέμουλο και έπεσε κάτω, η γη που έκανε σεισμό και δεν ξέρω και γω τι άλλο.... και μένα μου έχει σπάσει κινητό σε τσέπη πλαινή και δεν ανατινάχτηκα...

Δεν έχω κάτι εναντίον με τη συγκρεκριμένη εταιρεία, οποιάδηποτε και να ήταν τα ίδια θα έλεγα!!! Απλά η ποιότητα των πάντων έχει πέσει κατακόρυφα, όλα τα έχουν κάνει με ημερομηνία λήξεως...2-3 χρόνια και μπούμ χάλασε....

Συμφωνα με τους ειδικους σε περιπτωση μη κατασκευαστικου λαθους 3 τροποι υπαρχουν για να σκασει ενα κινητο.

1) Υπερφορτωση 2) Υπερθερμανση 3)Ασκηση μεγαλη πιεσης στην μπαταρια

Εδω εχουμε την τριτη απο οτι λεγετε γιατι το κινητο ηταν στην κωλοτσεπη και εκατσε πανω του, βεβαια δεν ειναι μονο αυτο καπου αλλου η μπαταρια απο ενα 3GS εγινε σαν μπαλονι.

iphone-3gs-battery-balloons-1.jpg

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω, κανα δυναμιτάκι θα της είχαν βάλει στην κ@λότσεπη και έσκασε μαζί με το κινητό.    :huh:   :unsure:   :mrgreen:

Πέρα από την πλάκα πάντως οι μπαταρίες λιθίου είναι σχετικά επικίνδυνες απ΄ότι διαβάζω κατά καιρούς. 

Δημοσ.

Καλά, το να βάλεις το κινητό στην κωλότσεπη και να κάτσεις είναι κάπως fail...

Αλλά το να πάρεις σε 13χρονο παιδί δώρο κινητό και ειδικά τόσο ακριβό για να στέλνει sms στις φίλες της είναι το μεγαλύτερο...

• Like 5
Δημοσ.

Η μαθήτρια ήταν hot και άρπαξε και το κινητό.

Α ρε Apple, από το ένα fail στο άλλο.

Αστα να πανε τεραστια αποτυχια η εταιρεια .

Ας περιμενουμε καλυτερα να δουμε το επισημο πορισμα και μετα κρινουμε .Σε καθε περιπτωση μιλαμε για ενα προιον που παραγεται σε εκατομμυρια τεμαχια ειναι αναμενομενο  να παρουσιαστουν και  σπανιες ,"απιθανες"   δυσλειτουργιες.

• Like 1
Δημοσ.

Ας περιμενουμε καλυτερα να δουμε το επισημο πορισμα και μετα κρινουμε .Σε καθε περιπτωση μιλαμε για ενα προιον που παραγεται σε εκατομμυρια τεμαχια ειναι αναμενομενο  να παρουσιαστουν και  σπανιες ,"απιθανες"   δυσλειτουργιες.

Δεν είναι αναμενόμενο ούτε αποδεκτό από εταιρίες και καταναλωτές ελλατωματικά προϊόντα να προκαλούν πραγματικές σωματικές βλάβες.

Κάτσε να σου σκάσει εσένα το κινητό του παιδιού σου στα μούτρα και μετά πές ότι είναι "αναμενόμενο στα 5 τρισσεκατομύρια κομμάτια, το ένα να σκάσει στα μούτρα κάποιου".

Αυτά είναι μή αποδεκτά σενάρια και δεν εννοείται να θεωρούνται στατιστικώς αναμενόμενα.

If 99.9% Was Good Enough …

• Hospitals would give twelve newborns to the wrong parents daily.
  • Footwear companies would ship out 114,500 mismatched pairs of shoes each year.
  • The US Postal Service would mis-handle 18,322 pieces of mail every hour.
  • The IRS would lose two million documents this year.
  • Publishers would ship 2.5 million books with the wrong covers.
  • 810 commercial airline flights to crash every month.
  • 315 entries in Webster’s Dictionary would be misspelled.
  • Doctors would write 20,000 incorrect drug prescriptions this year.
  • 880,000 credit cards in circulation would have incorrect cardholder information on their magnetic strips.
  • 103,260 income tax returns would be processed incorrectly during the year.
  • 5.5 million cases of soft drinks produced would be flat.
  • 291 pacemaker operations would be performed incorrectly.
  • 3,056 copies of tomorrow’s Wall Street Journal will be missing one of its four sections.
  • Like 13
Δημοσ.

Το 0.1 % ειναι μεγαλο ποσοστο  οταν μιλαμε για εκατομμυρια συσκευες  το συγκεκριμενο  συμβαν σαν ποσοστο ειμαι σιγουρος πως ειναι πολυ μικροτερο .Αρα το παραδειγμα σου  ειναι αυθαιρετο αν και επι τις ουσιας συμφωνω.

Δημοσ.

Ας περιμενουμε καλυτερα να δουμε το επισημο πορισμα και μετα κρινουμε...

Μόνο επίσημο δεν θα είναι... εδώ έχουν δει τα μάτια μας να μην ισχύουν νόμοι για μερικούς, σε κάτι τέτοιο θα κολλήσουμε?

Δημοσ.

Το 0.1 % ειναι μεγαλο ποσοστο  οταν μιλαμε για εκατομμυρια συσκευες  το συγκεκριμενο  συμβαν σαν ποσοστο ειμαι σιγουρος πως ειναι πολυ μικροτερο .Αρα το παραδειγμα σου  ειναι αυθαιρετο αν και επι τις ουσιας συμφωνω.

Εννοείται ότι το παράδειγμα είναι αυθαίρετο (πώς θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό?).

Το θέμα είναι η ουσία. Το "What if 99,9% was good enough" αποτελεί τροφή για προβληματισμό του τί πρέπει ή δεν πρέπει να θεωρούμε στατιστικώς αναμενόμενο.

Κινητά που σκάνε στο ποπό μας, στο πρόσωπο ή οπουδήποτε αλλού δεν μπορούν και δεν θεωρούνται στατιστικώς αναμενόμενα.

Δημοσ.

Wow!
Μπορω να πω οτι με σοκαρε καπως η ειδηση.
Μπορουσα να περιμενω κατι τετοιο απο μια εταιρια κινεζεν αλλα οχι απο την Apple.

Εχω κινητα iPhone, αλλα το μονο που ειχα θεμα με την μπαταρια ηταν το 3GS και το 4S.
Στο 3GS η μπαρατια οταν το ειχα ανοιξει για να την αλλαξω, απλα εμοιαζε με γεματη σακουλα σκουπιδιων.
Πως δεν εσκασε και εμενα στην μουρη μου ενας θεος το ξερει...
Αλλα το θεαμα ηταν πραγματικα εντυπωσιακο! :shock:

Ελπιζω απλα η Apple να μην εχει να κανει καποια δηλωση του στυλ: το screen protector που ειχες βαλει μικρουλα πανω στο κινητο, ειχε πανω πυριτιδα (!) (λεμε τωρα... :ph34r: )

Δημοσ.

Τώρα μπορώ να καταλάβω γιατί αν και οικονομικό Iphone όπως έχει πλασαριστεί , είναι τόσο ακριβό. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως λαμπάδα για το Πάσχα η και σαν πυροτέχνημα ίσως...... Τέλεια.... :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

Και ξαφνικά ανακαλύψατε πως τα iphone έχουν θέματα μόνο και φταίει η κακιά apple (πάλι)...

Cool

Oh wait: http://www.digitaltrends.com/mobile/galaxy-s4-catching-fire/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2381285/Did-Galaxy-S4-start-devastated-Hong-Kong-flat-Owner-says-battery-burst-flames-throw-phone-sofa.html

Κατασκευαστικά λάθη πάντα θα υπάρχουν, όπως επίσης και λάθος ενέργειες απο την πλευρά των χρηστών.

:P

• Like 3
Δημοσ.

Αλλά το να πάρεις σε 13χρονο παιδί δώρο κινητό και ειδικά τόσο ακριβό για να στέλνει sms στις φίλες της είναι το μεγαλύτερο...

Ευτυχώς που έχουμε και μερικούς που κρίνουν πως θα ξοδεύει ο καθένας τα χρήματά του. Εγώ μπορεί να βγάζω 20.000€ το μήνα και να μου αρέσει να πετάω τα iphone 5s στη θάλασσα για να δω πόσες γκέλες θα κάνει πριν βουλιάξει, τι σε νοιάζει εσένα;

• Like 6
Δημοσ.

Ευτυχώς που έχουμε και μερικούς που κρίνουν πως θα ξοδεύει ο καθένας τα χρήματά του. Εγώ μπορεί να βγάζω 20.000€ το μήνα και να μου αρέσει να πετάω τα iphone 5s στη θάλασσα για να δω πόσες γκέλες θα κάνει πριν βουλιάξει, τι σε νοιάζει εσένα;

Καλα και μενα μου αρεσει να ειμαι μονος στον κοσμο και να κανω στρατοπεδα συγκεντρωσης για τους υπολοιπους. Τρελα επιχειρηματα χωρις ιχνος κοινωνικης ευθυνης.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...