Προς το περιεχόμενο

TOSHIBA 32L4333 32'' LED FULL HD SMART TV WIFI,280€ @e-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε σαρδάμ απαλά πιο ειρωνεύεσαι?

Τα τραβάει και σένα ο οργασμός σου

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είμαι Gamer, οπότε άνετα αυτό μπορεί να ισχύει και να μην το έχω πάρει χαμπάρι.

πες το ρε μάστορα από την αρχή, κάθεσαι και μας παιδεύεις..

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά μόλις την πείρα την τηλεόραση. Σχετικά να προσθέσω τα εξής καθώς και ένα μεγάλο κατ εμένα θέμα που έχει.

Η ποιότητα είναι πολύ καλή και έχει και αυτόματη αυξομείωση ήχου και φωτεινότητας. Για το smart μενού, για να μην κολλάει θα πρέπει: α) να είναι συνδεδεμένο το internet (λογικό) & β) να έχει γίνει η σχετική επιλογή κατά την αρχική ρύθμιση της τηλεόρασης ώστε να πηγαίνει γρηγορότερα (αναφέρεται πως καταναλώνει περισσότερο δε).

Σε γενικές γραμμές λοιπόν όλα καλά, το μεγάλο θέμα που αντιμετώπισα και με ενόχλησε αρκετά είναι η έλλειψη υποστήριξης υποτίτλων σε ταινίες με κατάληξη mp4. Σε σχετικό post * η Toshiba αναφέρει πως τα srt δεν παίζουν αλλά άλλες καταλήξεις μπορεί να λειτουργήσουν. Στην δική μου περίπτωση δεν δούλεψε καμία…

Εάν δεν υπήρχε αυτό το θέμα για τα λεφτά της θα ήταν τέλεια επιλογή πάντως.

* Link.png Site: https://www.facebook.com/ToshibaGreece/posts/10151884829811237

• Moderators
Δημοσ.

Σε ειχαν σε αναμονη παραλαβης από αρχες Φεβρουαριου που ανοιξε το θεμα, η από Μαρτιο που βλεπω τα τελευταια ποστς; :confused:  :X

Δημοσ.

Σε ειχαν σε αναμονη παραλαβης από αρχες Φεβρουαριου που ανοιξε το θεμα, η από Μαρτιο που βλεπω τα τελευταια ποστς; :confused:  :X

Ουτε trolling κανω ουτε παραβιαζω καποιο κανονα του foroum απο οσο ξέρω. Απλα το θεμα με βοηθησε να αποφασίσω και πήρα εν τέλη την τηλεόραση. θεώρησα σωστό λοιπόν να πω την γνώμη μου έστω και μερικούς μήνες μετά... Εαν κάποιος απο τους κατόχους της έχει βρεί κάποια λύση θα το εκτιμούσα επίσης.

ΥΓ. Η τιμή αυτη τη στιγμή ειναι 270.

ΥΓ. Ναι ηταν το 1ο μου post αυτο :)

• Moderators
Δημοσ.

Από οσο ξερεις ισως, αλλα πολλες φορες αυτό που ξερουμε δεν είναι αυτό που ισχυει.

Από τους ορους χρησης:
Επιπλέον, να μη δημοσιεύουν νέο μήνυμα σε θέμα η συζήτηση του οποίου έχει σταματήσει πλέον του τριμήνου, εκτός εάν το νέο μήνυμα προσφέρει νέες και ουσιώδεις πληροφορίες για το υπό συζήτηση θέμα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης.

Το 2ο σου ποστ λοιπον είναι ορθοτερο από το πρωτο αφου μιλαει για την νεα τιμη, παροτι θα επρεπε να ανοίξεις νέο θεμα αν το θεωρεις προσφορα αφου η τιμη είναι άλλη. Φυσικα δεν είναι προσφορα αφου είναι 20 ευρω ακριβοτερη από ό,τι η χαμηλοτερη και 16 καταστηματα την εχουν φτηνοτερα από τα 270 ευρω.

Φερνεις λοιπον ένα τοπικ προσφορας ψηλα για να ρωτήσεις για ένα πρόβλημα σου, την ωρα που δεν υπαρχει προσφορα.

Το ποστ θα μπορουσες να το κανεις ρωτωντας στην ενοτητα των τηλεοράσεων.

Άλλη φορα θα ξερεις λοιπον, ευχαριστουμε. :)

Καλο σου απόγευμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...