efkola Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) http://www.e-shop.gr/product?id=PER.162492 Χαμηλότερη τιμή στο skroutz στα 339 ευρώ. _____________________________________ Προσθήκη Σωστός σύνδεσμος http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=1401310lm9w29h1x832pd79mf6 (Κάποια στιγμη καντε σας παρακαλώ εναν κόπο και RTFM (οδηγίες) ώστε να μην διαβάζουμε συνέχεια τους ίδιους αστοχους και λάθος διαλόγους (σβήστηκαν) περί κωδικών, newsletter κλπ) Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2014 από matrixxx προσθήκη
germants Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Να ενημερώσω όσους ψήνονται για την τηλεόραση ότι ως κάτοχος μιας από τις τελευταίες σειρές της toshiba (40tl938) ότι το "smart" περιβάλλον των toshiba είναι πολύ αργό και άβολο. Το αναφέρω σε περίπτωση που το smart κομμάτι μιας τηλεόρασης είναι προτεραιότητα για κάποιους. Επιπλέον είναι αρκετά αργή στις εναλλαγές καναλιών. Κατα τα αλλά (ποιότητα εικόνας, χρώματα , κίνηση-σάρωση, USB movie κτλ είναι μια χαρά) 5
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Την ξαναβάλανε σήμερα στα 270€. Τι λέτε, τα αξίζει τα λεφτά του ή να περιμένω κάτι άλλο;
sakis.kom Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Έχω πάρει το μοντέλο που έχει και δορυφορικό δέκτη, 32". Είναι η ίδια τηλεόραση με την παραπάνω απλά κάνει και δορυφορική λήψη. Την χρησιμοποιώ αποκλειστικά ως οθόνη υπολογιστή και με κόλπο δικό μου την έβαλα στον τοίχο. Δεν έχω κανένα παράπονο από την εικόνα της. Αυτό που έχει σαν + στην εικόνα είναι η άριστη και πραγματικά κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας μέσω VGA, που συγκριτικά με άλλες TV σε VGA, περνάει κατά πολύ τις LG που γενικά έχω δουλέψει και αφήνει κατά πολύυυυυυ πίσω κάτι F&U, TurboX, αλλά και παλιότερα μοντέλα Toshiba τα οποία είναι από το ίδιο εργοστάσιο ( ;;; ) με F&U και TurboX. Εννοείται την έχω συνδέσει με HDMI αλλά το έψαξα αναλυτικά και για την VGA. Λήψη DVB-T δοκιμάστηκε για λίγο και βρήκε όλα τα κανάλια με μια χαρά εικόνα και κίνηση. Θυμάμαι και εγώ κάποια καθυστέρηση στην αλλαγή αλλά δεν θυμάμαι να σου πω αν ήταν πολύ ενοχλητική. Με την βάση της είχα ένα θέμα το οποίο έχω διαβάσει και από άλλους κατόχους στο Amazon. Η τηλεόραση έγερνε λίγο και μπροστά αλλά και λίγο στο πλάι. Το μπροστά είναι κατασκευαστικό λάθος και το πλάι είναι... δεν ξέρω από που. Κατά τα άλλα είναι μια πλήρη τηλεόραση/οθόνη υπολογιστή. Εγώ είχα σταμπάρει μια λευκή η οποία σαν εμφάνιση είναι πάρα πολύ καλύτερη για τα γούστα τα δικά μου. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.162503 Αλλά είπα καλύτερα να δώσω μερικά λεφτά παραπάνω και να πάρω μια πιο πλήρη τηλεόραση και ας μην χρησιμοποιήσω τα επιπλέον χαρακτηριστικά. Αν υπήρχε σε λευκή σαν την δική μου, θα την είχα πάρει οπωσδήποτε. Η πρόταση μου ως κάτοχος 32άρας Toshiba Full HD. Αν δέχεσαι τα παραπάνω, πάρτην. Αν όχι, προσπέρνα την και πάρε μια LG ή μία Samsung. ------------------------------------------------------------------------------ ΥΓ. Ελπίζω να βοήθησα με το μήνυμα μου και άλλους υποψήφιους αγοραστές, καθώς μέσω ίντερνετ όσο και να έψαξα δεν μπόρεσα να βγάλω σωστή άποψη για τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις. Μια μεγάλη ακόμα σημείωση. Υπάρχουν Toshiba οι οποίες σαν εικόνα δεν αξίζουν και το είδα στην πράξη. Αυτές που έχουν μαύρα μενού εγώ προσωπικά ΔΕΝ τις προτείνω γιατί αυτές που είδα δεν άξιζαν καθόλου. Οι καλές Toshiba είναι με τα γαλάζια μενού... Φιλικά... Σάκης. [sakis.kom] 1
dungeon master Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 ψάχνω για 32ρα τβ αλλά την θέλω βασικά για games, έχω lg και samsung και έχουν και οι 2 μπόλικο latency, τσέκαρα sony αλλά δεν θέλω να φτάσω στα 350-400. η toshiba έχει latency στα επίπεδα των lg/sam ή λιγότερο?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Το πρόβλημα με μενα ειναι ότι δεν εχω καμμια ιδεα που έχει φτασει η τεχνολογια των τηλεορασεων, οποτε δεν ξερω και τι απαιτησεις εχω.
sakis.kom Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Στην LG αν επιλέξεις την πηγή σου (input), πας στο μενού "εικόνα", πας στο "picture mode" και βάλεις το "games" δεν νομίζω να καταλάβεις latency. Και η Toshiba μηδενικό έχει. Ποτέ μου σε τηλεόραση που έχω πάρει δεν είδα καθυστέρηση. Ίσως επειδή πιστεύω πως αυτό από κάποια στιγμή και μετά έχει πάψει να υπάρχει( ;;; ) στις καινούριες τηλεοράσεις ή επειδή ποτέ μου δεν το πίστεψα και ποτέ δεν πήρα TV βάσει latency. Ούτε καν το κοιτάω τι αναφέρουν στα χαρακτηριστικά για αυτό. Αντίθετα, σε γνωστό μου με Philips 32" δεν μπορείς ούτε το ποντίκι να κουνήσεις και να μην καταλάβεις πως η TV είναι για πέταμα. Είναι όμως αρκετών χρόνων TV με MPEG2 μόνο, να καταλάβεις.
ChrisN.S. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Στην LG αν επιλέξεις την πηγή σου (input), πας στο μενού "εικόνα", πας στο "picture mode" και βάλεις το "games" δεν νομίζω να καταλάβεις latency. Και η Toshiba μηδενικό έχει. Ποτέ μου σε τηλεόραση που έχω πάρει δεν είδα καθυστέρηση. Ίσως επειδή πιστεύω πως αυτό από κάποια στιγμή και μετά έχει πάψει να υπάρχει( ;;; ) στις καινούριες τηλεοράσεις ή επειδή ποτέ μου δεν το πίστεψα και ποτέ δεν πήρα TV βάσει latency. Ούτε καν το κοιτάω τι αναφέρουν στα χαρακτηριστικά για αυτό. Αντίθετα, σε γνωστό μου με Philips 32" δεν μπορείς ούτε το ποντίκι να κουνήσεις και να μην καταλάβεις πως η TV είναι για πέταμα. Είναι όμως αρκετών χρόνων TV με MPEG2 μόνο, να καταλάβεις. Το input lag υπάρχει και παραυπάρχει στο 90% των τηλεοράσεων, μάλλον απλά δεν είσαι πολύ απαιτητικός χρήστης.
dungeon master Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Στην LG αν επιλέξεις την πηγή σου (input), πας στο μενού "εικόνα", πας στο "picture mode" και βάλεις το "games" δεν νομίζω να καταλάβεις latency. Και η Toshiba μηδενικό έχει. Ποτέ μου σε τηλεόραση που έχω πάρει δεν είδα καθυστέρηση. Ίσως επειδή πιστεύω πως αυτό από κάποια στιγμή και μετά έχει πάψει να υπάρχει( ;;; ) στις καινούριες τηλεοράσεις ή επειδή ποτέ μου δεν το πίστεψα και ποτέ δεν πήρα TV βάσει latency. Ούτε καν το κοιτάω τι αναφέρουν στα χαρακτηριστικά για αυτό. Αντίθετα, σε γνωστό μου με Philips 32" δεν μπορείς ούτε το ποντίκι να κουνήσεις και να μην καταλάβεις πως η TV είναι για πέταμα. Είναι όμως αρκετών χρόνων TV με MPEG2 μόνο, να καταλάβεις. έχουν input lag που βγάζει μάτι, είπα έχω lg και samsung μοντέλα διετίας και έχω δοκιμάσει τα πάντα από κόλπα, vga καλώδιο, καμιά 5ρια hdmi φτηνά, ακριβά, game mode, όλες τις hdmi θύρες μπας και, γενικά δεν παλεύεται ειδικά σε fps, μόνο σε σονυ φίλου που δοκίμασα όντως έπαιζα άνετα, νμζ εχει το w6 ή κάτι τέτοιο, αλλά είναι ψιλοακριβό και δεν θέλω να ανέβω τόσο, τα 250 της toshiba ήταν καλή περίπτωση αλλά δεν το ρισκάρω χωρίς να ξέρω τι παιζει με lag
sakis.kom Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Το input lag υπάρχει και παραυπάρχει στο 90% των τηλεοράσεων, μάλλον απλά δεν είσαι πολύ απαιτητικός χρήστης. Δεν είμαι Gamer, οπότε άνετα αυτό μπορεί να ισχύει και να μην το έχω πάρει χαμπάρι.
Mitzelos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 ειναι μεχρι την αλλη κυριακη η προσφορα; κραζυ σανταυς που λεει;
Captain Nemo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 ειναι μεχρι την αλλη κυριακη η προσφορα; κραζυ σανταυς που λεει; αί έχρι άββατο εσάνυχτα 23:59 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις