Προς το περιεχόμενο

Cpu cooler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω εναν amd a8 6600k δουλευει στα 3.9ghz.Με την στοκ ψυκτρα της amd ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες μεχρι και 82 βαθμους αλλαξα την παστα αλλα δεν ειδα μεγαλη διαφορα 2-3 βαθμους κατω.

Θελω να παρω εναν cpu cooler μεχρι τα 20 ευρω σκεφτηκα τον zalman performa cnps5x εχεται να μου προτενεται κατι καλυτερο ευχαριστω

Δημοσ.

Οκ να πάρεις μια αλλη ψύκτρα ακομα καλύτερα δηλαδη , αλλα γιατι σου ανεβάζει τοσο μεγάλη θερμοκρασία , μηπως δεν έβαλες σωστά η έβαλες πολυ πάστα , η μηπως δεν πατάει καλα η ψύκτρα ?

Δημοσ.

Απο σκόνες κτλπ έχεις καθαριίσει το pc γενικά αλλα και τον ανεμιστήρας της ψύκτρας , μηπως δεν πάταει καλα η ψύκτρα ?

Δημοσ.

Ειναι παρα πολυ καθαρος ο υπολογιστης δεν εχει καθολου σκονη πουθενα τον καθαριζω συχνα πικνα.Μου ειπαν οτι η ψυκτρα της amd ειναι λιγο χαλια η ψυκτρα καλα παταει απο τοτε που πηρα τον υπολογιστη τετοιες θερμοκρασιες εχω τωρα θα βαλω αλλη ψυκτρα και ακομα εναν ανεμιστηρα πισω να βγαζει αερα

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα μαι ετοιμη υδροψυξη για να τελειωνεις.Δεν εχεις και θορυβους κτλ.

http://www.skroutz.gr/s/2618940/Corsair-Hydro-Series-H60.html

δεν ειναι τοσο ακριβη και τα αξιζει τα λεφτα της ,αν μπορεις παραπανω πηγαινε για την h100 και καθαρισες για τα επομενα 5 χρονια που ειναι και μεσα στη εγγυηση της. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...