KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια. Εχω στα χερια μου ενα hp 625 μιας φιλης μου. Μια στο τοσο μου ελεγε εκανε κατι κουφα η οθονη. Τον πηρα και ειδα οτι 90% ειναι η γραφικων. Το εκανα βιδες να δω μηπως εχει φαγωθει καποιο καλωδιο αλλα ολα οκ. Συνδεσα την δικη μου οθονη στην υποδοχη στο πλαι να δω μηπως φταιει η οθονη, παλι τα ιδια. Το κακο ειναι οτι εχει μια γραφικων το λαπτοπ ενσωματωμενη. Τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση? Αξιζει να αγορασω ολοκληρη μητρικη? Και αν ναι, αξιζει? Που μπορω να βρω? Ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Κοιτα αν ειναι να βρεις τετοια μητρική ρίξε μια ματια στο ebay http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR2.TRC1.A0.Xhp+625+motherboard&_nkw=hp+625+motherboard&_sacat=0&_from=R40 , η γνώμη ειναι πως αν ειναι να δώσεις μεχρι 50 με 60 euro οκ να το δοκιμάσεις , παραπανω δεν αξίζει για εμενα γιατι δεν ξέρεις και αν θα λειτουργήσει σωστά μετα
Tony_Stark_21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Οπως λεει ο σπανκ αν τ κοστος ειναι μικρο προχωρα, αλλιως αστο. Κριμα θα ναι να πληρωσεις μητρικη και σε βαθος χρονου να σε κρεμασει ξανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα