Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετε κοσμε εχω ενα προβλημα και χρειαζομαι την βοηθεια σας .
ειχα μια radeon καρτα και τα επαιξε του εβαλα μια nvdia που ειχα σε εναν αλλο υπολογιστη με 19 " Οθονη και η αναλυση με το σημειο που επιανε μετα παρεμενε 19 ενω την εχω βαλει σε 21 ιντσες οθονη , μετα εβγαλα τα drivers απο την radeon και εβαλα nvidia αλλα μολις ξεκιναει ο υπολογιστης κλεινει η οθονη και μπορω να μπω σε safe mode ,
τι να κανω για να την σεταρω κανονικα ?

Δημοσ.

ειχα μια radeon καρτα και τα επαιξε του εβαλα μια nvdia που ειχα σε εναν αλλο υπολογιστη με 19 " Οθονη και η αναλυση με το σημειο που επιανε μετα παρεμενε 19 ενω την εχω βαλει σε 21 ιντσες οθονη , μετα εβγαλα τα drivers απο την radeon και εβαλα nvidia αλλα μολις ξεκιναει ο υπολογιστης κλεινει η οθονη και μπορω να μπω σε safe mode ,

Αλλαξέ του οθονη ισως ειναι μη υποστιριζομενη αναλυση και γιαυτο κλεινει, ειχα το ιδιο προβλημα με παλια radeon x1650 τελικα εκανα φορματ μιας και δεν ειχα αλλη οθονη για να μπορεσω να κανω boot και να αλλαξω αναλυση στα κανονικά της...

Δημοσ.

Κατ΄αρχήν αν είναι εύκολο να προσπαθείς να γράφεις λίγο πιο κατανοητά γιατί μου πήρε χρόνο να καταλάβω τι έχεις κάνει ακριβώς;

Αφού σε αφήνει να μπεις σε safe mode αφαίρεσε τους οδηγούς κάρτας γραφικών που έχεις μέσα και καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις driver cleaner τόσο για Radeon όσο και για GeForce οδηγούς γιατί ποιός ξέρει τι έχει κολλήσει εκεί μέσα. Διέγραψε και την οθόνη που έχουν αναγνωρίσει τώρα στο device manager τα windows και άσε να την αναγνωρίσει εκ νέου.

Δημοσ.

Ρε ευχαριστώ φίλε έχεις δίκιο σαν τον πρόεδρο του εδεσαικου το έγραψα

Κατ΄αρχήν αν είναι εύκολο να προσπαθείς να γράφεις λίγο πιο κατανοητά γιατί μου πήρε χρόνο να καταλάβω τι έχεις κάνει ακριβώς;

Αφού σε αφήνει να μπεις σε safe mode αφαίρεσε τους οδηγούς κάρτας γραφικών που έχεις μέσα και καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις driver cleaner τόσο για Radeon όσο και για GeForce οδηγούς γιατί ποιός ξέρει τι έχει κολλήσει εκεί μέσα. Διέγραψε και την οθόνη που έχουν αναγνωρίσει τώρα στο device manager τα windows και άσε να την αναγνωρίσει εκ νέου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...