Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην συγκεκριμένη περίοδο του χρόνου το ποιο αναπαυτικό tablet για πολύωρο διάβασμα είναι με διάφορα το Ipad Mini Retina με την αναλογία οθόνης 4:3 το κάνει παιχνιδάκι το να διαβάζεις βιβλία , κόμικς , PDF files κτλπα... επίσης η Retina δεν αφήνει ίχνος Pixel στο κείμενο και όλα είναι όπως πρέπει !!, σαν να κρατάς μια βιβλιοθήκη 7,9 ιντσών στα χεριά σου έτσι θα το χαρακτήριζα , εάν έχεις τα χρήματα είναι μονόδρομος , μιας και στο φινάλε το μόνο αρνητικό είναι η τιμή του .

Κάτοχος Ipad Mini Retina!

Δημοσ.

Κάτοχος Ipad Mini Retina!

Δεν χρειάζονταν να μας το πεις. Το καταλάβαμε από τα συμφραζομενα. Λες και δεν έχει ταμπλέτες με περισσότερα PPI από το "retina"...

Warrior αν το θες για να διαβάζεις βιβλία, δες kindle, όχι το tablet, τον E-Reader. Είναι το μοναδικό που δεν θα σε κουράσει στο διάβασμα βιβλίου. Κρατάει και ένα μήνα μπαταρία.

Αν διαβάζεις γιαπωνέζικα 16:10 είναι το φόρμα τους σε καλύπτει το 90% των 10" tablet, αποφεύγεις και το scrolling.

Αν σε σε πειράζει να σκορπάς τα λεφτά σου δεξιά και αριστερά παρε iPad.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τους αποπάνω και θα συμπληρώσω...

Αν σε ενδιαφέρει να διαβάζεις λογοτεχνικά βιβλία τότε όντως κάποιος e-reader είναι μονόδρομος. Δε σημαίνει ότι δεν θα διαβάσεις και σε ένα απλό tablet απλά το βράδυ περισσότερο θα είναι κουραστικό λόγω φωτεινότητας της οθόνης.

Επίσης, αν δεν σε πειράζει να σκορπάς τα λεφτά σου πάρε ένα οποιοδήποτε ΕΠΩΝΥΜΟ 8άρι (οχι μικρότερο θα έλεγα) και διάβασε ότι άλλο τραβάει η όρεξη σου.

Δημοσ.

@ StigmaX Εσυ το λες για πεταμα εγω πολυ απλα το αναφερω ως η καλητερη επιλογη σε αυτες τις ιντσες για αυτα που ζηταει ο φιλος μας και για μακροχρονια απροβληματιστη χρηση , καθαρα αντικειμενικο το θεμα και οπως ανεφερα το μονο αρνητικο του iPad ειναι η τιμη του , τελος θα ηταν ποιο ευκολο να μας πει ο φιλος ποσα χρηματα διαθετη ωστε να του πρωτινουμε κ την καλητερη δυνατη επιλογη.

Δημοσ.

Εγώ έχω το ipad 2 οπότε δεν σκέπτομαι κάποιο άλλο ipad. Δεν ξέρω όμως αν αξίζει να πάρω ένα e-book ή να μείνω με το ipad 2 διότι εγώ το διάβασμα μου για την σχολή το κάνω κύριος μέσα από pdf.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες μερικά reviews πάνo στο θέμα αν και εγώ πιστεύω ότι είσαι μια χαρά και με το iPad για τώρα .

Τσέκαρε ένα comparison μεταξύ Ereader και iPad.

http://ebook-reader-review.toptenreviews.com/ereader-battle-kindle-vs-ipad.html

Επεξ/σία από Tzikoz
Δημοσ.

Αν μιλάμε για pdf πρακτικά ξεχνάμε τους ereaders ιδιαίτερα αν πρόκειται για κείμενο+εικόνες+γραφήματα κλπ.

Οπότε ή κάνεις τη μετάβαση σε κάποιο άλλο ipad, περισσότερο λόγω ταχύτητας/ανάλυσης ή μένεις όπως είσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...