Προς το περιεχόμενο

Vodafone Smart III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,σήμερα έγινα ο κάτοχος ενός καινούριου κινητού...το πρόβλημα μου είναι ότι δεν συνδέεται μέσω wi-fi στο modem μου(της wind)...βάζω τον κωδικό,πατάω σύνδεση και κάνει κάμποση ώρα γράφοντας "λήψη διεύθυνσης IP" και μετά από λίγη ώρα μου λέει "αποφυγή κακής σύνδεσης στο διαδίκτυο"....το πήγα στο κατάστημα...και συνδέθηκε κανονικά στο modem τους....και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.... τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

ποιο μοντεμ εχεις;

στο κουτι του μεσα θα εχει οδηγιες αναλυτικα για το πως μπορεις να συνδεθεις στο μενου του για να κανεις τις αλλαγες κλπ.

Δημοσ.

έχω το ίδιο σε hol και έχει κάποια εσωτερικά ....κολληματα. Μου έκανε και εμένα κάτι τέτοια, έφαγε ένα hard reset και έστρωσε. Τα ξανάκανε μετά από κανα μήνα και μετά από 3μήνες. Μετά όλα ως εκ θαύματος ΟΚ !

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπον, to εχει η μαναμ εδω και μισο χρονο. Τις τελευταιες μερες η μπαταρια πεφτει πολυ αποτομα. Δλδ κανα τεταρτο ιντερνετ και εχει χασει 20%. Το βραδυ το αφηνει ανοιχτο φουλ 100% και το πρωι το βρισκει στο 30-40%.....τι παιζει ρε σεις;;;; Καμια βοηθεια;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...