Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

χρησιμοποιώ το θέμα frontier 1.1.4

το προβλημα ειναι οτι στην οθόνη μου έχω φτιάξει το μενου να ειναι 2 σειρες (οθονη 23 ιντσες) 1920*1080 αναλυση. 

Οταν μπαίνω απο laptop ή απο tablet το μενου μου χαλαει τελειώς και γίνεται 4-5 γραμμες ενω κανονικά θα επρεπε να προσαρμόζεται αυτοματα στην αναλυση του κάθε laptop 

Tι μπορει να φταιει ?

Τι μπορω να κανω

Δημοσ.

Ο πιο σωστός τρόπος είναι να φτιάξεις ένα media query για την ανάλυση που θες και να βάλεις διαφορετικό css ώστε να στα δείχνει πάλι σωστά για τη συγκεκριμένη ανάλυση.

Το να γίνει 4-5 γραμμές είναι λογικό μιας και πρέπει να χωρέσει όλο το περιεχόμενο του μενού σου σε μικρότερο πλάτος.

Αν το θέμα σου δεν είναι εξ αρχής responsive τα αποτελέσματα που βλέπεις είναι σωστά.

Δώσε μας κώδικα(css κυρίως) για να μπορούμε να σου προτείνουμε αλλαγές.

Δημοσ.

http://ronangelo.com/frontier/ αυτο ειναι το θεμα. Τωρα απο κωδικα δεν ξερω τιποτα. 

Εγω θελω σε κάθε υπολογιστη-netbook - tablet το θεμα να προσαρμοζεται αυτοματα και να το δειχνει οπως ειναι κανονικα(ας το δειχνει και με μικρα γραμματα)

Δημοσ.

Τελικά θες να είναι πάντα 2 γραμμές ανεξαρτήτως της ανάλυσης; Αν ναι τότε πρέπει να δώσεις ένα fixed width στο menu έτσι ώστε να μην μικραίνει αυτόματα.

Δημοσ.

Ναι αυτο θελω, οτι αναλυση και να εχουν οι υπολογιστες να εμφανιζεται το μενου 2 μπαρες που εχω. Πως το κανω αυτο που ειπες ?

Δημοσ.

Καταρχάς, κάνε δεξί κλικ - inspect element με Chrome ή Firefox για να δεις τώρα όπως το έχεις πόσο width έχει το menu. Μετά αφού βρεις τον αριθμό σε pixels π.χ 800, θα πας στο ανάλογο div του menu αλλά και το div που το περιέχει(συνήθως ονομάζεται wrap ή container) και θα τους δώσεις width:800px; μέσω css.

Κάπως έτσι θα το πετύχεις γενικά, αν μας δώσεις ένα link ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε και παραπάνω.

Δημοσ.

Το εφτιαξα απενεργοποιοντας  το responsive layout το προβλημα ειναι οτι οταν μπαινω απο chrome ειναι σωστο το θεμα αλλα οταν μπαινω απο explorer και κινητο μου πάει 2 κουμπιά απο κατω 

Δημοσ.

Αν ήξερα πως ονομάζεται το div/container θα σου έλεγα. Γι'αυτό ζήτησα το link για το site σου. Κάνοντας δεξί κλικ inspect element με Chrome/Firefox μπορείς να το βρεις και μόνος σου, ψάξε το λίγο.

Δημοσ.

Αν ήξερα πως ονομάζεται το div/container θα σου έλεγα. Γι'αυτό ζήτησα το link για το site σου. Κάνοντας δεξί κλικ inspect element με Chrome/Firefox μπορείς να το βρεις και μόνος σου, ψάξε το λίγο.

dvmc.jpg

Αυτό εννοείς ?

Ευχαριστω πολυ μεχρι τώρα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, όταν πηγαίνεις πάνω του με το ποντίκι ο Chrome σου λέει τι width/height έχει με pixels.

Μετά θα πας στο css κώδικα μέσω του wordpress cpanel(Appearance-Editor-styles.css από την λίστα δεξιά) και θα το αυξήσεις:

π.χ

#container{

width:1000px;

}

Επεξ/σία από SlackulatoR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...