Mau-Maus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 λυπαμαι για τον χρονο που εχασα σε αυτο το θεμα ! τιποτε αλλο .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 και νομιζα οτι μονο εγω ειχα αυτό το συναισθημα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 ρε παιδια εκανα μια απλη ερωτηση. κατα ποσο θα λαβουν σοβαρα ενα λινκ που δειχνει το σαιτ τους ή οχι. αν δε μπορειτε να εξηγησετε τι συζηταμε τοτε/// Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 ρε παιδια εκανα μια απλη ερωτηση. κατα ποσο θα λαβουν σοβαρα ενα λινκ που δειχνει το σαιτ τους ή οχι. αν δε μπορειτε να εξηγησετε τι συζηταμε τοτε/// Το πραγματικό ερώτημα είναι το αν το καταλάβεις, στην περιπτωση που στο εξηγήσουμε (πάλι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 μου λες στο προηγουμενο ποστ σου οτι δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτο και πως μπορω να το χρησιμοποιησω. εφοσον λοιπον ειναι ετσι τα πραγματα εισαι διατεθιμενος να μου εξηγησεις ή οχι; αν οχι,τσαμπα συζηταμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 εφοσον λοιπον ειναι ετσι τα πραγματα εισαι διατεθιμενος να μου εξηγησεις ή οχι; αν οχι,τσαμπα συζηταμε. Η απάντηση και η εξήγηση βρίσκεται ήδη σε προηγούμενες απαντήσεις (δικές μου και των άλλων παιδιών). Ξεκίνα να διαβάζεις πάλι τη συζήτηση, από το μήνυμα #8 και κάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Πηγή: Τα δικαιώματά σας ως καταναλωτή /Πώς προασπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωσητα δικαιώματά σας Πηγή: Ο∆ΗΓΙΑ 1999/44/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 παντως για την ιστορια, εγω το δικο μου το αγορασα 31/12/2013. Το κουτι πανω γραφει "2-year limited warranty", και οταν βαζω το serial στη σελιδα της wd, μου βγαζει ληξη εγγυησης 25/4/2015. Παρεπιπτοντως, τι ακριβως επαθε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις