tolisk99 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σε όλους. Έχω ένα πολύ παλιό pc. Έχει επεξεργαστή Intel Celeron 1.00 GHz και 256MB RAM. Κάρτα γραφικών, ούτε που ξέρω... Πάντως έχει μια nVidia. Κολλάει απίστευτα στο internet. Τι αναβάθμιση να κάνω ώστε να μην κολλάει τουλάχιστον όταν σερφάρω? Το λυπάμαι το καημένο να πάει για πέταμα
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αν λυπάσαι απλά να το πετάξεις στείλτο στην ανακύκλωση
arc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Είτε το πας ανακύκλωση ή του φτάνεις τη μνήμη τουλάχιστον στα 512mb και του βάζεις και μια ελαφρια έκδοση linux. Σίγουρα δεν θα δεις τη νύχτα-μέρα αλλά θα δεις διαφορα
tolisk99 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αν λυπάσαι απλά να το πετάξεις στείλτο στην ανακύκλωση Είτε το πας ανακύκλωση ή του φτάνεις τη μνήμη τουλάχιστον στα 512mb και του βάζεις και μια ελαφρια έκδοση linux. Σίγουρα δεν θα δεις τη νύχτα-μέρα αλλά θα δεις διαφορα Όχι linux... δεν τα μπορώ καθόλου... Αν αλλάξω επεξεργαστή και να του βάλω 2GB RAM?
apostolisR Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Προτείνω να μας πεις τι μητρική έχεις για να δούμε αν μπορείς να βάλεις 2GB ram Επίσης μέχρι πόσα σκοπεύεις να δώσεις για οποιαδήποτε αναβάθμιση?
Millennium Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ποιά είναι η μητρική; Μπορείς να το δωρίσεις αν δε το κρατήσεις.
fatals Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ με p4 και 1gb ram δεν την παλεύω στο δεύτερο. Φαντάζομαι εσύ...
IceFrog Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) λογικα εισαι σε socket p3. η ram σου παει μεχρι 1gb sdram και απο επεξεργαστη μπορεις να βαλεις p3 1ghz. η καρτα σου επισης ειναι agp. δεν ξερω αν θα βρεις κομματια για pc 14 ετων. στις αγγελιες με 100 ευρω μπορεις να παρεις μεταχειρισμενο πυργο και να κανεις τη δουλεια σου τελεια. εχω και χω ενα τετοιο pc και το κραταω με το σκεπτικο να παιζει mame. και 1gb ram να βρεις να βαλεις εαν δωσεις πανω απο 10 ευρω δεν αξιζει τον κοπο. pc σαν και αυτα βρίσκουν αλλες χρησεις, Παρε ενα tablet .. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2014 από IceFrog 2
iliasthebest Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Κοιτα σε πρωτη φαση το μηχανημα που εχεις δν κανει για τπτ.Απο εκει και περα ,τι χρηματα εισαι διατεθιμενος να χαλασεις για αναβαθμιση.?Μπορεις με λιγα χρηματα να πας στις αγγελειες και να βρεις ενα σετακι με mobo cpu ram και να εισαι μια χαρα. Αλλα οπως και να εχει σε αυτο το μηχανημα και δν αξιζει αλλα και δυσκολα θα βρεις κατι να βαλεις.
TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Λειτουργησιμο (υπο προυποθεσεις..) θα μπορουσε να γινει μονο,εαν δεχοταν επισης και Tualatin cpus -> καποιον P3-S 1.4GHz Αλλα, ενω καποτε δινονταν για ~5ευρω, πλεον δεν τους βρισκεις... Οποτε πλην περιπτωσεων 'συναισθηματισμου' (!) δεν εχει νοημα.
tolisk99 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Πως μπορώ να δω τι μητρική έχει? Γενικώς δεν θέλω να δώσω πολλά. Όσο πιο λίγα γίνεται.
IceFrog Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 μπορεις να κατεβασεις το speecy, cpuid, hardware monitor, οτι θες
TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Γενικώς δεν θέλω να δώσω πολλά. Όσο πιο λίγα γίνεται. Ανεφερα "συναισθηματισμο" (!), γιατι αυτο που θελεις (?) με λιγα δεν γινεται.... Ισως βρεις sdram....ενω για P3 cpus, ξεκινουν απο 10ευρω και ανεβαινουν
IceFrog Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 μπορει αυριο να σου καει η μητρικη.. και να πανε τσαμπα τα λ7 που εδωσες
apostolisR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Αφού δεν σηκώνει πάνω απο 1GB ραμ η ιδια η μητρική τότε οποιαδήποτε αναβάθμιση και να κάνεις, δεν θα δεις ουσιαστική διαφορά. Όπως είπε και πάνω ο iliasthebest, το να βρεις κάποιο καλό μεταχειρισμένο 6ετίας "τρίο" επεξεργαστής/μητρική/μνήμη σε χαμηλή τιμή είναι το πιο λογικό. Η ακόμα καλύτερα να βρεις ένα ολοκληρωμένο σύστημα απο 2009 και μετά, που θα σερφάρεις τουλάχιστον χωρίς πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα