Paraskevakos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα στο φόρα. Θέλω τις γνώσεις σας επάνω σε ένα θέμα σχετικό με τα windows και αλλαγή σκληρού. Σαν φοιτητές δικαιούμαστε τα 8.1 Embedded Pro από την Microsoft δωρεάν και επί τη ευκαιρία, είπα αρχικά να εκφράσω κάποιες απορίες γύρω από το νέο λειτουργικό...Αξίζουν τα Embedded Pro; Υπάρχουν σημαντικές διαφορές με τα 8.1 Pro; Σε θέμα υποστήριξης, τα update θα βγαίνουν κανονικά; Θα χρειαστώ και την σουίτα του Office, με αυτό τί παίζει; Υπάρχει κάτι για τους φοιτητές, για να είναι πιο οικονομικό; Επίσης χρησιμοποιώ το Microsoft Outlook Express για να κατεβάζω τα e-mail μου, κάτι αντίστοιχο υπάρχει στα 8.1; Επίσης έχω ήδη ένα σκληρό ssd, από τους πρώτους που είχανε βγει ( Intel X25-M Sata SSD 80 Gb), και σκέφτομαι να αγοράσω τον Samsung 250Gb Evo που διαβάζω εδώ από εσάς ότι είναι value for money. Τί παίζει όμως με το format; Σκέφτομαι δηλαδή να κάνω format στον παλιό και να τον κρατήσω για κανένα παιχνίδι και στον καινούριο να περάσω τα προγράμματα που θέλω. Κάτι που πρέπει να προσέξω; Υπάρχει κάπου ένα how-to; Ευχαριστώωωω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα