geoge xperria Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά γριά σας έχω το pc που λέει η περιγραφή μόνο ο σκληρός είναι Seagate barracuda 1T έχω windows 7 64bit και πριν κάτι μέρες παρατήρησα οτι όταν πήγα να ανοίξω ενα αρχείο iso έπιανε περίπου 4gb το pc πέταξε μπλε οθόνη και κάτω χαμηλά έγραφε crash dump και μόλις πήγαινε το crash dump από το 0-100 ο υπολογιστής έκανε επανεκκίνηση και άνοιγε κανονικά αλλα δε μου το ξανά έκανε.
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μαλλο για καποιο λόγο έφαγε crash λογο του μεγέθους του αρχείου που προσπάθησε να διαβάσεις ... τωρα γιατι ακριβώς το εκανε δεν ξέρω αλλα αφου δεν το ξανα έκανες ενταξει μην αγχώνεσαι μαλλον λογω του αρχείου ηταν. Δεν κανεις βασικά και εναν έλεγχο για την μνήμη με το memtest
Xristaras12 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 κατεβασε το bluescreenview να δουμε τι περιεχει η μπλε οθονη!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μαλλο για καποιο λόγο έφαγε crash λογο του μεγέθους του αρχείου που προσπάθησε να διαβάσεις ... τωρα γιατι ακριβώς το εκανε δεν ξέρω αλλα αφου δεν το ξανα έκανες ενταξει μην αγχώνεσαι μαλλον λογω του αρχείου ηταν. Πολυ ανετα ειναι κατι σε daemon tools driver (ή καποιο αλλο emulation software, εαν φυσικα υπαρχει εγκατεστημενο). Long shot βεβαια, μια και δεν εχουμε περαιτερω πληροφοριες. Δεν αποκλειεται καμια απο τις πιθανες αιτιες μιας μπλε οθονης, αυτο ειναι σιγουρο.
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 χμμ οντως αυτο δεν το σκέφτηκα με το daemon tools αλλα τώρα μπορει να το έκανε απο οτιδήποτε , εγω παντως θα έλεγα του φίλου να κανει και ενα memtest μηπως υπάρχει καποιο πρόβλημα και απλα δεν έτυχε ποτε να του σκάσει
geoge xperria Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μαλλο για καποιο λόγο έφαγε crash λογο του μεγέθους του αρχείου που προσπάθησε να διαβάσεις ... τωρα γιατι ακριβώς το εκανε δεν ξέρω αλλα αφου δεν το ξανα έκανες ενταξει μην αγχώνεσαι μαλλον λογω του αρχείου ηταν. Δεν κανεις βασικά και εναν έλεγχο για την μνήμη με το memtest κατεβασε το bluescreenview να δουμε τι περιεχει η μπλε οθονη!!! Πολυ ανετα ειναι κατι σε daemon tools driver (ή καποιο αλλο emulation software, εαν φυσικα υπαρχει εγκατεστημενο). Long shot βεβαια, μια και δεν εχουμε περαιτερω πληροφοριες. Δεν αποκλειεται καμια απο τις πιθανες αιτιες μιας μπλε οθονης, αυτο ειναι σιγουρο. χμμ οντως αυτο δεν το σκέφτηκα με το daemon tools αλλα τώρα μπορει να το έκανε απο οτιδήποτε , εγω παντως θα έλεγα του φίλου να κανει και ενα memtest μηπως υπάρχει καποιο πρόβλημα και απλα δεν έτυχε ποτε να του σκάσει Συγνωμη παιδια που αργησα να απαντησω να επισημανω οτι μου το εχει ξανα κανει 2-3 φορες αν δε κανω λαθος...δε μου το ξανα εκανε τωρα 2 μερες και ανοιξα αρχεια μεγαλου μεγεθους....σαν προγραμα για iso χρησιμοποιο το Power iso.....θα κανω με τα προγραματα που μου λετε και θα ανεβασω τα αποτελεσματα.... θελω σας παρακαλω πολυ να μου στειλετε ενα οδηγο πως να κανω με το memtest νομιζω οτι το ειχα διαβασει και πιο παλια...
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Απλα κατεβάζεις το memtest απο εδώ http://www.memtest.org/ , το καις σε ενα cd και κανεις boot με αυτο η μπορείς να κατεβάσεις και την έκδοση για το usb stick. Μετα το αφήνεις για περίπου 2 με 3 ώρες να κανει τον έλεγχο
geoge xperria Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Απλα κατεβάζεις το memtest απο εδώ http://www.memtest.org/ , το καις σε ενα cd και κανεις boot με αυτο η μπορείς να κατεβάσεις και την έκδοση για το usb stick. Μετα το αφήνεις για περίπου 2 με 3 ώρες να κανει τον έλεγχο σε ευχαριστω παρα πολυ θα το δοκιμασω.....κατεβασα το bluescreenview δε ξερω αν σε βοηθαει η φωτο
Xristaras12 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 http://forum.avast.com/index.php?topic=108689.0 εχεις avast;
geoge xperria Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 http://forum.avast.com/index.php?topic=108689.0 εχεις avast; o yeah ναι εχω
Xristaras12 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 αν δεν το εχεις κανει ηδη βαλε την τελευταια του εκδοση,αν και σου ελεγα να το απεγκαταστησεις πρωτα με το revo uninstaller και μετα να το περασεις παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα