Blacktan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Sorry αν εχει ειπωθεί ξανά , γνωρίζει κανεις αυτη η μ@λακια mega mou σποτακια τι ρόλο βαρανε και γιατι υπάρχουν ; Νομίζω δεν υπάρχει πιο ανούσια αποκρουστικό θεατρικό στην Ελληνική τηλεόραση ! Sent from my iPhone using Insomnia 1
Blacktan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 <p>Θεατρικό;;;</p>Όπως λέγετε αυτο το πράγμα τέλος πάντων ... Sent from my iPhone using Insomnia
stamatinho Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Το χειροτερο που μου ετυχε ειναι να βλεπω ταινια δραμα να εχω εγκλιματιστει που λενε και ξαφνικα να πεταγεται μια χλαπατσα στα δεξια της tv με ηχο κιολας. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
gdriver Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Sorry αν εχει ειπωθεί ξανά , γνωρίζει κανεις αυτη η μ@λακια mega mou σποτακια τι ρόλο βαρανε και γιατι υπάρχουν ; Νομίζω δεν υπάρχει πιο ανούσια αποκρουστικό θεατρικό στην Ελληνική τηλεόραση ! Sent from my iPhone using Insomnia όντως , κανένα νόημα , υπερπολύτιμη αξία για την αποκρουστικότητα και ''αγουστιά'' , κανένας λόγος πέρα από το να σπάει τα νεύρα. σκουπιδοκάναλο έτσι και αλλιώς. ακόμα παλιότερα αυτό το χαζό με τον /την meg και τον/την ega. η αυτό το megalicious. πόσο παρακάτω δηλαδή!!! γενικώς όλα αυτά στο μέγκα όταν τα βλέπω μία ατάκα μου έρχεται στο μυαλό από τα φιλαράκια O H M Y G O D !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα