Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδια εχωντας τον υπολογιστη εδω μου ανεβαζει πολυ θερμοκρασια πως πρεπει να βαλω τα φανακια για να δουλεθει καλυτερα? απο πισω εχει μονο μια μικρη τρυπα για να περνανε τα καλωδια

?ui=2&ik=5b3ec16c41&view=fimg&th=144023e

Δημοσ.

Link απο το mail σου?? :P

Πατα "Περισσοτερες Επιλογες Απαντησης" διπλα απο το μαυρο κουμπι "Απαντηση" και μετα κανε επισυναψη αρχειων.

Δημοσ.

?ui=2&ik=5b3ec16c41&view=fimg&th=144023e

συγνωμη για τοσες φορες αλλα ημουν απο κινητο και ειναι καπως μπακατελα

Ενημερωτικα, παλι δε φαινεται τιποτα. Καλυτερα κανε ενα preview πριν το αφησεις.:)

Δημοσ.

λοιπων τα καταφεραμε δεν ειναι αυτο απλος το βρηκα σε φωτογραφιες αλλων καπως ετσι το κουτι μου ειναι εκει που ειναι και αυτο και απο πισω εχει μονο μια στρογγυλη τρυπα για τα καλλωδια και μ ανεβαζει θερμοκρασια και εχω 2 φαν 1 μπρος και ενα πισω πος να τα ρηθμησω να βαζουν η πρεπει να βγαζουν?

Δημοσ.

λοιπων τα καταφεραμε δεν ειναι αυτο απλος το βρηκα σε φωτογραφιες αλλων καπως ετσι το κουτι μου ειναι εκει που ειναι και αυτο και απο πισω εχει μονο μια στρογγυλη τρυπα για τα καλλωδια και μ ανεβαζει θερμοκρασια και εχω 2 φαν 1 μπρος και ενα πισω πος να τα ρηθμησω να βαζουν η πρεπει να βγαζουν?

Νταξ...Γραφεις ιστορια αποψε!! :P :P

Λοιπον! Βγαζεις το κουτι, το ανοιγεις και κοιτας τα ανεμηστηρια. Συνηθως εχουν βελακια πανω που σου δειχνουν τη φορα του αερα. Αν ομως δεν εχουν και για να μη μπλεξεις, σβηνεις το Pc, τραβας φωτο με τα φανακια σταματημενα και ποσταρεις εδω.

Δημοσ.

Ωραια, μια χαρα εισαι τοτε δε θες κατι αλλο...Απλα στις περιπτωσεις που το κουτι μπαινει μεσα σε γραφειο υπαρχει το φαινομενο του να μαζευεται ολη η θερμοτητα εκει και να αρχιζει να βραζει...Οποτε ή αλλαζεις θεση, ή ανοιγεις μεγαλυτερη τρυπα στο γραφειο (μη σου να βαλει και ενα φαν αμαλαχι να διωχνει το ζεστο αερα). :)

Δημοσ.

λοιπων επειδη σκευτομαι να βαλω την h80i αλλα δεν εχω χωρω για fans εκτος απο το πισω και το μπρος αλλα δεν θελω να  τα βγαλω πως μπορουμε να το  modaro να βαλω πανω στην οροφη του κουτιου την ψυκτρα κατι τετοιο κάνει? π.χ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.810325

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...