Προς το περιεχόμενο

Ο ΟΤΕ παρουσιάζει την υπηρεσία My WiFi για δωρεάν Internet εκτός σπιτιού

insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν είναι μόνο 3-4, ακόμα κι αν εννοείς μόνο την Αττική...

Δυστυχώς, υπάρχουν περιοχές που έχουν πρόβλημα με τις συνδέσεις στα 24mbps,και ο ΟΤΕ τους προτείνει να το κάνουν στα 2mbps για να μην έχουν διακοπές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Δυστυχώς, υπάρχουν περιοχές που έχουν πρόβλημα με τις συνδέσεις στα 24mbps,και ο ΟΤΕ τους προτείνει να το κάνουν στα 2mbps για να μην έχουν διακοπές.

το γνωρίζω, αλλά και πάλι δεν είναι 3-4 "γειτονιές"...

Και πιος μου εγκυάτε ΕΜΕΝΑ ότι ο γήτονας δεν θα κάνει ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) του wifi εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε................!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!! ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΑΝ οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ αγώνες;;;;;;;;;;;;;;; εε;;;;;;;;;;;;;;;

Φιξντ. Converted to facebook style.  :P

• Like 1

Πες το διαφορετικά... Άντε να βρεις ΕΛΛΗΝΑ που να θέλει να μοιράσει το δίκτυο του με τους υπόλοιπους, με "αντάλλαγμα" να έχει και αυτός wifi δωρεάν όταν είναι εκτός σπιτιού...

το ιδιο σκεφτηκα και εγω. δε θα μπει κανενας μεσα απο τη σελιδα του οτε για να ενεργοποιησει την συγκεκριμενη υπηρεσια. το μονο που θα λειτουργουσε θα ηταν μια opt out μεθοδος. ετσι by default η υπηρεσια θα ειναι on

και μετα ξεκινανε τα γνωστα νομικα προβληματα...

Συμφωνω δεν θα το κανει σχεδον κανεις.

Εγω την ενεργοποιησα παντως για να βοηθησω κανεναν τυπα γιατι ημουν και εγω σε φασεις χωρις δικτυο και ειχα σπαστει ασχημα ουτε δυο βασικα πραγματα δεν μπορουσα να εκανα... εβγαλα ακρη και με τα firmware.

Τωρα δεν εχω πιασει απο χθες μεχρι τωρα το 2ο σημειο προσβασης που λεει FON, λεει θελει 24 ωρες.

Αν και μεχρι αυριο δεν εχει ενεργοποιηθει θα το ψαξω περεταιρω.

Πες το διαφορετικά... Άντε να βρεις ΕΛΛΗΝΑ που να θέλει να μοιράσει το δίκτυο του με τους υπόλοιπους, με "αντάλλαγμα" να έχει και αυτός wifi δωρεάν όταν είναι εκτός σπιτιού...

Δεν χρειάζεται να το κουράζουμε...εγώ με την ΒΤ στην Αγγλια δίνω το 1-2 από τα 40Mbps που έχω σε δεύτερο Wifi που είναι ήδη προγραμματισμενό από το router της εταιρίας...Δεν μπαίνω στον κόπο να το απενεργοποιήσω αφού ποτέ δεν στάθηκε λόγος...

Αν κάνουν την μαγκία όπως στην Αγγλία και σου δίνουν το router έτοιμο προγραμματισμένο μια χαρά είναι τα πράγματα...

Update: Δεν υπολόγισα τον φυσικό κομπλεξισμό του Έλληνα "γιατί να τ δώσω τ ξεν να ουμ"...

2-3 μηνύματα διαβασα απο δω και τραβάω τα αυτιά μου...καλά να πάθουμε και κρίσεις και όλα έτσι κουτοπόνηρα που σκεπτόμαστε σαν έθνος...

• Like 1

Μια νέα δυνατότητα για τους συνδρομητές των υπηρεσιών OTE Double Play, ανακοινώνει σήμερα ο ΟΤΕ η οποία επιτρέπει τη δωρεάν σύνδεση στο Internet μέσω WiFi σε εξωτερικούς χώρους.Η υπηρεσία έχει την ονομασία OTE My WiFi και παρέχεται σε συνεργασία με το παγκόσμιο δίκτυο WiFi της εταιρείας Fon. Το συγκεκριμένο ασύρματο δίκτυο είναι ήδη γνωστό στο εξωτερικό αφού δημιουργείται και επεκτείνεται από τους ίδιους τους χρήστες της κοινότητας οι οποίοι συνεισφέρουν ένα μικρό μέρος της σύνδεσης Internet που έχουν στο σπίτι τους, αποκτόντας έτσι τη δυνατότητα για δωρεάν WiFi πρόσβαση στο Internet σε περισσότερα από 12 εκατ. σημεία σε όλο τον κόσμο.

Σε δηλώσεις του ο Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης αναφέρει: «Έχοντας ως προτεραιότητα να καλύπτουμε πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας, φέρνουμε πρώτοι στην Ελλάδα το OTE My WiFi, μια πρωτοποριακή υπηρεσία για δωρεάν internet που θα αλλάξει την καθημερινότητα τους. Οι πελάτες μας γίνονται μέλη μιας μεγάλης διεθνούς κοινότητας και αποκτούν σταδιακά, δωρεάν πρόσβαση σε αναρίθμητα hotspots τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Συνεχίζοντας τις επενδύσεις μας σε καινοτόμες υπηρεσίες, εδραιώνουμε την τεχνολογική μας υπεροχή και κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για επενδύσεις προς όφελος των πελατών μας, και της χώρας»,

%CE%88%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF%20O

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, που το WiFi δίκτυο της Fon έρχεται στην Ελλάδα, έναν από τους πιο όμορφους και δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ευρώπη. Αυτή η συνεργασία αποτελεί για μας ένα ακόμα βήμα για την κάλυψη ολόκληρης της Ευρώπης με WiFi», δήλωσε ο Chief Operating Officer της Fon, Alex Puregger.

Για την ενεργοποίηση του OTE My WiFi χρειάζεται ο ειδικός εξοπλισμός που τη συνοδεύει, και στη συνέχεια ο χρήστης να επισκεφθεί την επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας ή να καλέσει στο 13888.

Link.png Site: ΟΤΕ My WiFi

Εξαιρετική ιδέα.Μπράβο οτε..με επιβεβαιώνεις περίτρανα που επέστρεψα...συμμορφώνεσαι ! 

Με τη διαφορά οτι δεν χρησιμοποιω το ρουτερ τους...Αθλιο wifi σε ολα τα ρουτερ ολων των παροχων...κατι παρομοιο εχει το airport ήδη...

Εσκασε restart το router σημερα...(πανω που επαιζα lol και κερδιζα κιολας...-.-) και ενεργοποιηθηκε το OTE FON! :D

Μια μερα πηρε μονο η ενεργοποιηση..καλη φαση..

Έτσι έκανα και εγώ έδωσα free wifi σε γείτονα χωρίς κέρδος και το αποτέλεσμα ήταν να κολλήσω ένα πολύ καλό σκουλήκι και να αναγκαστώ να κάνω format.

Και ποιος μου εγγυάται εμένα ότι ο γείτονας δεν θα κάνει αλόγιστη χρήση του wifi εε?

Άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα.

• Like 1

Εξαιρετική ιδέα.

Ο ιδιοκτήτης της γραμμής ADSL ή VDSL έχει διαφορετική ip από τον επισκέπτη συν το ενδιάμεσο firewall.

Το μόνο που φοβάμαι πως αν γίνει κάποια κακόβουλη χρήση του ίντερνετ ο ιδιοκτήτης θα δικαιωθεί σίγουρα αλλά θα έχει τραβήγματα. 

Οι αστυνομικές αρχές θα πράξουν τις προβλεπόμενες διαδικασίες μέχρι την αθώωση.

Μπορεί να φάει κανένα αυτόφωρο και ενδεχομένως να είναι υπό κράτηση το Σαββατοκύριακο. Συν τα έξοδα δικηγόρου και την σωματική και ψυχολογική ταλαιπωρία. 

Τραβηγμένο αυτό που γράφω αλλά διόλου απίθανο. Ξέρω πως γκρινιάζω αλλά οι νόμοι και οι εφαρμογή τους στην Ελλάδα είναι εξουθενωτικοί πολλές φορές για αυτόν που δεν φταίει. 

Εντάξει κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει και στον ιδιοκτήτη κάποιας καφετέριας, εστιατορίου κ.τ.λ. Εκεί τα πράγματα όμως είναι ξεκάθαρα και δοκιμασμένα. Στην περίπτωση την συγκεκριμένη ο αξιωματικός φυλακής θα γνωρίζει πως λειτουργεί η Fon ή το OTE my WiFi; Ή θα πετάξει το μπαλάκι αλλού και θα τρέχει τον ιδιοκτήτη της οικιακής γραμμής ADSL. 

(Π.χ. Έχω μηχανή piazzio mp3 LT με τρεις ρόδες που δεν απαιτεί δίπλωμα μοτοσικλέτας παρά μόνο αυτοκινήτου. Την αγόρασα το 2009 όταν πρωτοβγήκε και μετά από λίγους μήνες με σταμάτησε τροχονόμος και με πήγε στο τμήμα. Έτρεχαν οι δικοί μου να βρουν τα σχετικά  ΦΕΚ από την αντιπροσωπία. της Piaggio. Ευτυχώς που ήταν καθημερινή και ταλαιπωρήθηκα λίγο.)

Πέρα από τις καχυποψίες μου αν ισχύει ο χάρτης της Fon για τον Βόλο. Γίνεται της ιερόδουλης το κιγκλίδωμα από Fon spot. Τότε η επιτυχία στην Αθήνα θα είναι σίγουρη. 

Αν είναι αυτή η ip 126.5.223.782, εσυ θα πάρεις πχ την 126.5.223.782.1, και οι έξω θα πάρουν την 126.5.223.782.2, 126.5.223.782.3 κτλ.

Το θέμα είναι ότι ο οτε θα εισπράττει λεφτά από τους allien users, που θα συνδεθούν στο δίκτυο σου και εσύ δεν θα παίρνεις τίποτα…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...