Προς το περιεχόμενο

Ο ΟΤΕ παρουσιάζει την υπηρεσία My WiFi για δωρεάν Internet εκτός σπιτιού

insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3.Bill = αυτός που έχει το κατάλληλο router και δίνει free wifi (hot-spot) ΑΛΛΑ ως αντάλλαγμα παίρνει λεφτά…

4.Allien = αυτός που δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά, άπλα χρησιμοποιεί το δίκτυο της fon, και πληρώνει για να έχει σύνδεση στο δίκτυο.

Πόσο πληρώνεσαι/ώρα/μήνα/mb/gb;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ελεος!

Tα παρακάτω router που παρέχει ο ΟΤΕ είναι συμβατά με το OTE My WiFi:

• ZTE H108NS (για ADSL συνδέσεις) – το updated firmware είναι ήδη διαθέσιμο,
  • ZTE  931VII (για VDSL συνδέσεις) – το updated firmware θα είναι διαθέσιμο τέλη Φεβρουαρίου 2014,
  • Speedport W724 (για VDSL συνδέσεις) – το updated firmware θα είναι διαθέσιμο στις 10 Φεβρουαρίου 2014.

Τι δεύτερο router και έξτρα repeater και συνδέσεις, δουλεύει αυτή τη στιγμή και καταναλώνει net bandwidth, wifi σήμα και ρεύμα από την υπάρχουσα κατάσταση. Παρενέργεια εκτός του περιστασιακά χαμηλότερου bandwidth -αν και ο ιδιοκτήτης έχει  προτεραιότητα από τις Wifi συνδέσεις, μέσω QoS- είναι το χαμηλό σήμα wifi μέσα στο χώρο που βρίσκεσαι, τουλάχιστον για το H108NS που είναι ένα θαυμάσιο μπρίκι. :P

Το firmware για το H108NS για παράδειγμα προσθέτει 2 pvc (virtual circuits) στο WAN και 2 αντιστοιχίσεις σε wifi συνδέσεις με αυτόνομο authentication και IPs. Το έγραψα και παραπάνω, η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση είναι μέσω software, και η λειτουργία είναι σαν να συνδέετε "αποκωδικοποιητη" OteTV, ή τηλέφωνο Voip σε άλλες εταιρίες, μόνο που εδώ δεν χρειάζεται έξτρα συσκευή.

Επίσης κάτι που παρατήρησα με την κουβέντα, έχει κλειδώσει το μενού TR069 και δεν απενεργοποιείται -χωρίς χακιά- ο απομακρυσμένος έλεγχος. Λογικό..

• Like 2

Ελεος!

Τι δεύτερο router και έξτρα repeater και συνδέσεις, δουλεύει αυτή τη στιγμή και καταναλώνει net bandwidth, wifi σήμα και ρεύμα από την υπάρχουσα κατάσταση. Παρενέργεια εκτός του περιστασιακά χαμηλότερου bandwidth -αν και ο ιδιοκτήτης έχει  προτεραιότητα από τις Wifi συνδέσεις, μέσω QoS- είναι το χαμηλό σήμα wifi μέσα στο χώρο που βρίσκεσαι, τουλάχιστον για το H108NS που είναι ένα θαυμάσιο μπρίκι. :P

Το firmware για το H108NS για παράδειγμα προσθέτει 2 pvc (virtual circuits) στο WAN και 2 αντιστοιχίσεις σε wifi συνδέσεις με αυτόνομο authentication και IPs. Το έγραψα και παραπάνω, η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση είναι μέσω software, και η λειτουργία είναι σαν να συνδέετε "αποκωδικοποιητη" OteTV, ή τηλέφωνο Voip σε άλλες εταιρίες, μόνο που εδώ δεν χρειάζεται έξτρα συσκευή.

Επίσης κάτι που παρατήρησα με την κουβέντα, έχει κλειδώσει το μενού TR069 και δεν απενεργοποιείται -χωρίς χακιά- ο απομακρυσμένος έλεγχος. Λογικό..

Tι firmware τρεχεις φιλε?

Ξερεις μηπως να μου εξηγησεις τι εννοει οταν λεει:

• ZTE H108NS (για ADSL συνδέσεις) – το updated firmware είναι ήδη διαθέσιμο

Γιατι το firmware που υπαρχει στον οτε ειναι απο  27/11/2013.

Υπαρχει πιο καινουριο απο αυτο?

Ευχαριστω.

EDIT:

Whoa...what the hell?

Το μεσημερι φλασαρα την 1.0.6 και τωρα πριν 10 λεπτα εκανε 2 reset μονο του και τσεκαρα να δω τι εγινε και στο info λεει οτι εχω την 1.0.7!

Γινεται να κανει αυτοματη ενημερωση ο οτε το router?

Να ξεχασω αυτα που ξερω? o.O

Πάντως σύμφωνα με το χάρτη της fon, είναι πολύ προχωρημένοι στο Βόλο!

Αθήνα-Θεσσαλονίκη που θα περίμενε κανείς περισσότερα είναι ένας εδώ, ένας εκεί κι ένας παραπέρα. Ενώ στο Βόλο γίνεται πανικός. Εϊναι τόσο πυκνό το δίκτυο που στην αρχή το είχα μπερδέψει με το οδικό της Google (που είναι κι αυτό πορτοκαλί).

Είναι άραγε ενεργά όλα αυτά τα hotspots; Είναι δηλαδή ενημερωμένος ο χάρτης; Αν ναι, αρχίζω να σκέφτομαι ως και μετακόμιση...

Έτσι έκανα και εγώ έδωσα free wifi σε γείτονα χωρίς κέρδος και το αποτέλεσμα ήταν να κολλήσω ένα πολύ καλό σκουλήκι και να αναγκαστώ να κάνω format.

Και ποιος μου εγγυάται εμένα ότι ο γείτονας δεν θα κάνει αλόγιστη χρήση του wifi εε?

ρε παιδιά με την ακτινοβολία τι παίζει ?έχει ακουστεί ότι αυτό έχει μεγάλη ακτινοβολία και η μακροχρόνια χρήση του μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα

Της παραπληροφόρησης το κάγκελο εδώ μέσα..

edit

Παρεπιπτόντως η hol με τα cellpipe που δίνει, μπορείς αν δεν είσαι μίζερος και όλα τα συναφή να δημιουργήσεις ένα 2ο ασύρματο και να το έχεις ελεύθερο.

Βέβαια έχεις την ίδια ip με το πρώτο.

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Της παραπληροφόρησης το κάγκελο εδώ μέσα..

καλά είσαι...

Έτσι έκανα και εγώ έδωσα free wifi σε γείτονα χωρίς κέρδος και το αποτέλεσμα ήταν να κολλήσω ένα πολύ καλό σκουλήκι και να αναγκαστώ να κάνω format.

Και ποιος μου εγγυάται εμένα ότι ο γείτονας δεν θα κάνει αλόγιστη χρήση του wifi εε?

δεν βρίσκω αρκετά καλό facepalm photo για αυτή την περίπτωση...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 4

Εδώ μπορείτε να δείτε που υπάρχουν Fon hot-spot…

https://corp.fon.com/en/maps

Δειτε Αγγλια και Γαλλια ειναι σχεδον ολοκληρες με Fon δίκτυο. 

Στις υπολοιπες χωρες, με εξαίρεση λιγο την Ισπανια, το χαος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O ote δεν βλέπω να δίνει την δυνατότητα, να γίνεις Bill = βγάζεις χρήματα απο το hot-spot = γίνεσαι απευθείας μέλος της fon χωρίς τον οτε ..

Πως βγάζουν χρήματα από το Fon hot-spot.

Για να βγάλεις χρήματα από Fon hot-spot, πρέπει να έχεις διαβάθμιση Bill όχι Linus, η βασική διάφορα Linus vs Bill, είναι η ανταμοιβή για το hot-spot, o Linus παίρνει ανταμοιβή δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα fon hot-spot παγκοσμίως, ενώ ο Bill παίρνει ως ανταμοιβή χρήματα.

Έστω ότι είμαι Allien (απλός χρηστής που δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά), για να συνδεθώ με το fon δίκτυο, πρέπει να βρω ένα fon hot-spot, από ειδική εφαρμογή για smartphones ή από το χάρτη της fon, βρίσκω ένα fon hot-spot, με wifi συνδέομαι με το δίκτυο και με βάζει στην σελίδα της fon (με browser ή με εφαρμογή), από εκεί αγοράζω χρόνο ιντερνέτ που πάει βάση ώρας (60 λεπτά/24 ωρες/5 ξεχωριστα24ωρα). Εάν το Hot-Spot ανήκει σε κάποιον που έχει bill διαβάθμιση, αυτός θα πάρει ένα ποσοστό από τα χρήματα που δίνω, εάν έχει Linus διαβάθμιση δεν θα πάρει χρήματα.

Επεξ/σία από Ziant

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...