coffeman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Να το κάνουν και εδώ στην Κηπούπολη "Πετρούπολη" από 3Mbps μέγιστη ταχύτητα στην περιοχή θα τους πω τι θα πάρουν... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δες λίγο τον χάρτη στην ελλάδα... Τον έχω δει. Είμαι και μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ziant Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Τον έχω δει. Είμαι και μέσα. Άρα μπορείς ή δεν μπορείς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
instasomniac Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Καλά, κανέναν δεν απασχολεί η ασφάλεια; Το μοναδικό που είδα σχετικά ήταν ένα διόλου καθησυχαστικό "μην ανυσηχεις, υπαρχει firewall". γουατ δε φακ ρε οτε; Πρώτα μας το χώνεις το update με το ζορι στο routerακι μας και μετά μας ενημερώνεις; Πίστευα οτι δε μπορούσε να γίνει χειρότερος οποιοσδήποτε ελληνικός isp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ziant Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Πρώτα μας το χώνεις το update με το ζορι στο routerακι μας και μετά μας ενημερώνεις; Η δουλειά γίνεται με ειδικό router... Στην ουσία εκπέμπεις 2 hot-spot ένα για σένα, και ένα για τους guests... http://www.youtube.com/watch?v=r49XJKMuSn0&list=PLUfoGxToduwUSPz3PmxKxZV3z0m7d2Vxy&feature=share&index=1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Άρα μπορείς ή δεν μπορείς ? Έχω πει ήδη. Όποιος θέλει μπορεί να ρωτήσει την ίδια την FON. https://corp.fon.com/en/contact-us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Βλέπω πολλούς να γράφουν για την εμπειρία τους στο Βόλο. Κι εγώ Βόλο ήμουν ρε πατριώτες τα Χριστούγεννα, αλλά wifi δεν βρήκα πουθενά, ειδικά στο κέντρο που δεν πιάνει το 3g μου. Μόνη λύση οι καφετέριες (Novel, Entra κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ziant Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Έχω πει ήδη. Όποιος θέλει μπορεί να ρωτήσει την ίδια την FON. https://corp.fon.com/en/contact-us Αν είσαι Linus δεν σου λέει κανείς τίποτα, κάνεις register και είσαι οκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedDeaDGr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 δες τον χάρτη που έχουν, σχεδόν όλοι η Γαλλία και οι γύρο χώρες έχουν. Για Αμερική που έψαξα βρήκα και εκεί, αλλά όχι πολλά σημεία. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 απο ακτινοβολια τι γινεται ειναι οντως διπλασια?[/size] γιατί να είναι? όσο δούλευε η κεραία πριν δουλεύει και τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ziant Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 γιατί να είναι? όσο δούλευε η κεραία πριν δουλεύει και τώρα... Υπάρχουν 2 τρόποι για fon hot-spot, ο ένας είναι με αλλαγή router, και ο άλλος στο υπάρχον router να συνδέσεις το fonera router, ώστε να πάει κοντά σε σημείο που θα έχει καλό σήμα για τους guests… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 κι η κεραία του νέου router είναι 2 φορές πιο ισχυρή από του τωρινού που δίνει ο ΟΤΕ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ziant Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 κι η κεραία του νέου router είναι 2 φορές πιο ισχυρή από του τωρινού που δίνει ο ΟΤΕ? Δεν ξέρω αν στην δευτερη συνδεσμολογία δουλευει ως router ή ως "repeater"/"access point"... O poulinos θα μας διαφωτίσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feregorn Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί ρωτάνε κάποιοι για την ακτινοβολία που θα βγάζει ένα τέτοιο μηχάνημα; Τι πιστεύουν, ότι από ένα ρούτερ θα αποκτήσουν λευχαιμία όπως οι κάτοικοι των Χιροσίμα/Ναγκασάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα