Προς το περιεχόμενο

Ο ΟΤΕ παρουσιάζει την υπηρεσία My WiFi για δωρεάν Internet εκτός σπιτιού


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • News Editors

Μια νέα δυνατότητα για τους συνδρομητές των υπηρεσιών OTE Double Play, ανακοινώνει σήμερα ο ΟΤΕ η οποία επιτρέπει τη δωρεάν σύνδεση στο Internet μέσω WiFi σε εξωτερικούς χώρους.Η υπηρεσία έχει την ονομασία OTE My WiFi και παρέχεται σε συνεργασία με το παγκόσμιο δίκτυο WiFi της εταιρείας Fon. Το συγκεκριμένο ασύρματο δίκτυο είναι ήδη γνωστό στο εξωτερικό αφού δημιουργείται και επεκτείνεται από τους ίδιους τους χρήστες της κοινότητας οι οποίοι συνεισφέρουν ένα μικρό μέρος της σύνδεσης Internet που έχουν στο σπίτι τους, αποκτόντας έτσι τη δυνατότητα για δωρεάν WiFi πρόσβαση στο Internet σε περισσότερα από 12 εκατ. σημεία σε όλο τον κόσμο.

 

Σε δηλώσεις του ο Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης αναφέρει: «Έχοντας ως προτεραιότητα να καλύπτουμε πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας, φέρνουμε πρώτοι στην Ελλάδα το OTE My WiFi, μια πρωτοποριακή υπηρεσία για δωρεάν internet που θα αλλάξει την καθημερινότητα τους. Οι πελάτες μας γίνονται μέλη μιας μεγάλης διεθνούς κοινότητας και αποκτούν σταδιακά, δωρεάν πρόσβαση σε αναρίθμητα hotspots τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Συνεχίζοντας τις επενδύσεις μας σε καινοτόμες υπηρεσίες, εδραιώνουμε την τεχνολογική μας υπεροχή και κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για επενδύσεις προς όφελος των πελατών μας, και της χώρας»,

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, που το WiFi δίκτυο της Fon έρχεται στην Ελλάδα, έναν από τους πιο όμορφους και δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ευρώπη. Αυτή η συνεργασία αποτελεί για μας ένα ακόμα βήμα για την κάλυψη ολόκληρης της Ευρώπης με WiFi», δήλωσε ο Chief Operating Officer της Fon, Alex Puregger.

 

Για την ενεργοποίηση του OTE My WiFi χρειάζεται ο ειδικός εξοπλισμός που τη συνοδεύει, και στη συνέχεια ο χρήστης να επισκεφθεί την επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας ή να καλέσει στο 13888.

 

Link.png Site: ΟΤΕ My WiFi
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Kαλα..και αμα βρεις δικτυο με ονομα Οte My WiFi για να συνδεθεις γραψε μου. Αντε Αθηνα. Θεσσαλονικη και καμια μεγαλη πολη παιζει...επαρχια τα ξαναλεμε σε καμια 10αρα χρονια.

 

Σαν ιδεα ομως τα σπαει. Η ιδεα του κοινοχρηστου internet μετραει...θα γινει και ποιο "νομιμο"  το κλεψιμο του wifi του γειτονα :P , εφοσον με αυτην την λογικη αν καποιος μοιραστει το username και το pass του σημαινει οτι ο καθενας θα μπορει να συνδεεται σε αυτα τα hotspots...εκτος και αν τα στοιχεια log in αλλαζουν συνεχως δυναμικα.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαλα..και αμα βρεις δικτυο με ονομα Οte My WiFi για να συνδεθεις γραψε μου. Αντε Αθηνα. Θεσσαλονικη και καμια μεγαλη πολη παιζει...επαρχια και εξωτερικο τα ξαναλεμε σε καμια 10αρα χρονια.

δες τον χάρτη που έχουν, σχεδόν όλοι η Γαλλία και οι γύρο χώρες έχουν. Για Αμερική που έψαξα βρήκα και εκεί, αλλά όχι πολλά σημεία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πες το διαφορετικά... Άντε να βρεις ΕΛΛΗΝΑ που να θέλει να μοιράσει το δίκτυο του με τους υπόλοιπους, με "αντάλλαγμα" να έχει και αυτός wifi δωρεάν όταν είναι εκτός σπιτιού...

 

Μια προσπάθεια είχε γίνει κάποτε, αλλά και αυτή στο κενό πιστεύω έπεσε, δεν έχω διαβάσει τίποτα σχετικό εδώ και πάρα πολύ καιρό. 

  • Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιος οτε ? Άργησε…

 

Όλοι οι δήμοι θα βγάλουν δικό τους δωρεάν wifi

 

 

 

Ως το τέλος Φεβρουαρίου αναμένεται να βγει στον αέρα η προκήρυξη των ανοιχτών διαγωνισμών για την εγκατάσταση και λειτουργία τουλάχιστον 3.000 νέων σημείων δωρεάν ασύρματης σύνδεσης στο Διαδίκτυο (Wi-Fi hotspots) στους δήμους όλης της Ελλάδας.

 

http://www.madata.gr/epikairotita/politics/326962.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επιτέλους μία πρωτοβουλία από ISP που θα βρει κερδισμένους τους χρήστες. Αρκεί, βέβαια, να υπάρχουν και εθελοντές.

 

Προσωπικά θα το υποστηρίξω και εύχομαι να το υποστηρίξουν και άλλοι.

 

Αν γινόταν να λειτουργήσει κάτι τέτοιο και με διαφορετικά router από τα τρία που υποδεικνύονται στη σελίδα, ακόμα καλύτερα, αλλά αυτό είναι αδύνατο μάλλον.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιος οτε ? Άργησε…

 

Όλοι οι δήμοι θα βγάλουν δικό τους δωρεάν wifi

 

Το οποίο είναι και άχρηστο. Η λύση είναι να μπαίνουν κεραίες κινητής παντού και να μην γκρινιάζει ο κόσμος για καρκίνους και άλλα φούμαρα. Όσες περισσότερες κεραίες τόσο λιγότερη ακτινοβολία...

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν καταλαβα καλα η νεα επαναστατικη υπηρεσια του ΟΤΕ ειναι η δυνατοτητα που υπαρχει ηδη καιρο τωρα... δεσμευεις δικτυο δικο σου να εχουν αλλοι και εσυ μπορεις να παρεις απο αντιστοιχους υπολογιστες που ειναι στο προγραμμα... ακουγεται ρομαντικο, αλλα στην Ελλαδα δεν προκειται να δουλεψει, οπως δεν δουλέυει καιρο τωρα, τοσο γιατι ο Ελληνας ειναι τσιγκουνης, αλλα και φοβαται την χρηση που θα κανουν οι αλλοι...

  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν ιδεά καλό αλλά στην πράξη ψιλοάχρηστο...όλοι η δήμοι ήδη έχουν στις κεντρικές πλατείες τους δωρεάν wifi...και όσοι δεν έχουν ακόμη είναι να το κάνουν στους επόμενους μήνες.Επίσης υπάρχει εν έτη 2014 καφετέρια ή εστιατόριο ή γενικά μαγαζί που να θες να κάτσεις λίγη ώρα και να μην έχει wifi? 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...