thelos257 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας σημερα αγορασα ενα νεο ρουτερ το λεγομενο Tenda W316R. Θα ηθελα να ανοιξω μια πορτα ucp/tcp το εχω κανει αλλα δεν ειμαι συνδεδεμενος σε μια ιστοσελιδα δεν με διχνει connection. Εχω ακολουθησει ολο τον οδηγον και τιποτα. Θα ηθελα να αλλασω το ονομα του ιντερνετ μου του ασυματου και τον κωδικο του τα οποια τα κανω ολα οκ και δεν συνδδεται τι αλλο θα μπορουσα να κανω επισης θα το ηθελα ανοιχτο διαθεσιμο για ολους να μην ζηταει κωδικο ασφαλειας και να μπαινει ετσι απλα πως γινεται αυτο ; Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας σημερα αγορασα ενα νεο ρουτερ το λεγομενο Tenda W316R. Θα ηθελα να ανοιξω μια πορτα ucp/tcp το εχω κανει αλλα δεν ειμαι συνδεδεμενος σε μια ιστοσελιδα δεν με διχνει connection. Εχω ακολουθησει ολο τον οδηγον και τιποτα. Θα ηθελα να αλλασω το ονομα του ιντερνετ μου του ασυματου και τον κωδικο του τα οποια τα κανω ολα οκ και δεν συνδδεται τι αλλο θα μπορουσα να κανω επισης θα το ηθελα ανοιχτο διαθεσιμο για ολους να μην ζηταει κωδικο ασφαλειας και να μπαινει ετσι απλα πως γινεται αυτο ; Σας ευχαριστω εκ των προτερων. α.στο μεταφερω στην σωστη κατηγορια. β.κακη αγορα το Tenda. γ.μην βαλεις κλειδωμα στο ασυρματο αφου αυτο θες και απλα δωσε αλλο καναλι και δες αν συνδεονται.αν το θες κλειδωμενο τοτε δοκιμασε με wpa αντι για wpa2 να δεις αν θα συνδεθουν.επισης αυτο που εχεις παρει ειναι ρουτερ και οχι adsl router οποτε αν το αρχικο σου adsl router δεν το εχεις γυρισει σε bridge mode τοτε εχεις 2nat και θες διπλα Port forward.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα