Προς το περιεχόμενο

lg g2 kernel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα! Εχω το LG G2 (D802 International) και του εχω εγκαταστησει το cyanogemod 11 (STock Android 4.4.2) 

Ειδα για ενα kernel Source.png Πηγή: Mpokang Kernel v10

Αυτο ειναι οκ για το μοντελο μου ή ειναι μονο για galaxy nexus? Αν οχι ξερετε καποιο αλλο kernel για φλασαρισμα μεσω TWRP? Το θελώ για τη ram βασικα!

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπέρα,ρίξε μια ματιά εδώ...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2566081

Κατεβασα τη kernel απο αυτο που εδωσες! Πειραζει ομως που εχω τη cm11 (cyanogenmod) και οχι αυτη τη rom που λεει στο λινκ που εδωσες?

Τελος το φλασαρισμα της κερνελ θα βοηθησει σε κατι εκτος τη ραμ?

Δημοσ.

Η kernel που έχεις βρει εσύ ειναι για galaxy nexus μόνο!!!!

Κατεβασα τη kernel απο αυτο που εδωσες! Πειραζει ομως που εχω τη cm11 (cyanogenmod) και οχι αυτη τη rom που λεει στο λινκ που εδωσες?

Τελος το φλασαρισμα της κερνελ θα βοηθησει σε κατι εκτος τη ραμ?

Ο kernel ειναι για τις εκδόσεις 4.x.x kitkat...διάβασε μόνο καλά συμβατότητας κλπ ,μην βιαζεσαι...

Θα σου δώσει tweaks για να κανεις over clock κλπ αλλα προσωπικά τα βλέπω περιττά όλα αυτά σε ενα LG G2...!!!!προσωπικα θα το άφηνα όπως ειναι...

Δημοσ.

Η kernel που έχεις βρει εσύ ειναι για galaxy nexus μόνο!!!!

Ο kernel ειναι για τις εκδόσεις 4.x.x kitkat...διάβασε μόνο καλά συμβατότητας κλπ ,μην βιαζεσαι...

Θα σου δώσει tweaks για να κανεις over clock κλπ αλλα προσωπικά τα βλέπω περιττά όλα αυτά σε ενα LG G2...!!!!προσωπικα θα το άφηνα όπως ειναι...

εμενα απλα με ενδιαφερει να μειωθει η χρηση της available ram! Εχω δει οτι με kernels σου ειναι χωρις appls στα 250mb κοντα ενω τωρα ειναι κοντα 700! κατι τετοιο θα αλλαξει?

Επισης εχω 4.4.2 λες να εχω θεμα?

Δημοσ.

Για μένα αφού η συσκευή σου ειναι πλέον root κατέβασε κανένα καλό ram booster από google play (αφού σε ενδιαφέρει να έχεις ελεύθερη μνήμη ) και άστο όπως ειναι...

Το lg g2 ειναι μια σχετικά Νέα συσκευή όπως έχεις δει λίγα tweaks κυκλοφορούν μιας και η συσκευή ειναι θηρίο από μονη της,ειναι κρίμα να ρισκάρεις με διάφορα bugs κλπ για λίγη διάφορα που θα έχεις,αν μιλάγαμε για μια πιο παλιά συσκευή η με λιγότερα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα ήταν χρήσιμο κάποιο <<σπρώξιμο>>θα σου έλεγα προχωρά,αλλα τώρα....(συγνώμη αν εκφέρω προσωπική άποψη στο θέμα σου)

Δημοσ.

Για μένα αφού η συσκευή σου ειναι πλέον root κατέβασε κανένα καλό ram booster από google play (αφού σε ενδιαφέρει να έχεις ελεύθερη μνήμη ) και άστο όπως ειναι...

Το lg g2 ειναι μια σχετικά Νέα συσκευή όπως έχεις δει λίγα tweaks κυκλοφορούν μιας και η συσκευή ειναι θηρίο από μονη της,ειναι κρίμα να ρισκάρεις με διάφορα bugs κλπ για λίγη διάφορα που θα έχεις,αν μιλάγαμε για μια πιο παλιά συσκευή η με λιγότερα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα ήταν χρήσιμο κάποιο <<σπρώξιμο>>θα σου έλεγα προχωρά,αλλα τώρα....(συγνώμη αν εκφέρω προσωπική άποψη στο θέμα σου)

Οχι φυσικα δεν υπαρχει προβλημα! Ξερεις καποιο καλο προγραμμα?

Δημοσ.

Δε νομίζω να έχεις θέμα αν προχωρησεις τελικά καθώς λέει για όλες τις εκδόσεις cm kitkat...

Οχι φυσικα δεν υπαρχει προβλημα! Ξερεις καποιο καλο προγραμμα?

Ειναι πολλά,τσεκάρε τα και δες ποιο σου κάνει,ενα καλό και με one touch widget ειναι το clean master Δοκίμασε το κι αν δεν σε ικανοποιεί εδώ είμαστε....
Δημοσ.

Δε νομίζω να έχεις θέμα αν προχωρησεις τελικά καθώς λέει για όλες τις εκδόσεις cm kitkat...

Ειναι πολλά,τσεκάρε τα και δες ποιο σου κάνει,ενα καλό και με one touch widget ειναι το clean master Δοκίμασε το κι αν δεν σε ικανοποιεί εδώ είμαστε....

Το συγκεκριμενο το εχω ηδη! Απλα σκεψου τωρα χωρις να εχω κατι ανοιχτο εχω 830mb used ram! Αν κανω restart μου πεφτει στο 450 και ανεβαινει ξανα μονο του! Αυτα τα προγραμματα δεν κανουν αυτο π θελω! Να μενει σταθερη δλδ η used ram αλλα δεν ξερω αν μπορω να το πετυχω αυτο με φλασαρισμα κερνελ ή κατι αλλο...

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο το εχω ηδη! Απλα σκεψου τωρα χωρις να εχω κατι ανοιχτο εχω 830mb used ram! Αν κανω restart μου πεφτει στο 450 και ανεβαινει ξανα μονο του! Αυτα τα προγραμματα δεν κανουν αυτο π θελω! Να μενει σταθερη δλδ η used ram αλλα δεν ξερω αν μπορω να το πετυχω αυτο με φλασαρισμα κερνελ ή κατι αλλο...

Κατάλαβα...!λοιπον θα σου πω άλλη μια λύση πριν την αλλαγή kernel η οποια πιστεύω θα σου κάνει ...λοιπόν κατέβασε greenify από play store,θα μπεις και θα <<πράσινισεις>>όλες τις εφαρμογές εκτός clean master για να καταλάβεις κρατάει ασφαλές κλειστές τις εφαρμογές που σου τραβάνε ram χωρις να χρειαζονται,ενεργοποιούνται μόνο οταν χρειάζεται με αποτέλεσμα περισσότερη ram διαρκώς...

Θυμίσου πράσινισε ότι βρεις μέσα στο app (greenify)δεν παθαίνουν τίποτα...εκτός του clean master (για να ανανεωνεις την ram σου)!!!

Σίγουρα θα δεις διάφορα εδώ...!!!

Δημοσ.

πηγαινεις xda και ψαχνεις να βρεις DorimanX kernel για το G2 ,θα σε καλυψει κανονικα

Πραγματι ειναι πολυ καλος και τον χρησιμοποιω αλλα ειναι μονο για stock based roms κι οχι για cm.

Ο κερνελ ειναι  αυτος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2614400

Μια καλη ρομ που μου αρεσε βασισμενη σε pure Android και kit kat 4.4.2 αρκετα παραμετροποιησιμη ειναι η Mahdi http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2590700

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια το να φλασαρω τη κερνελ ομως ποιο ειμαι το βασικο που θα με βοηθησει?? Εχω cm11 (cyanogemod) και ειμαι rooted + pure android 4.4.2 ποια απο τις 2 να κατεβασω?

Πειτε μου μια κερνελ για cm που εχω! Μην κατεβασω τπτ αλλο! 

Τωρα κανω χρηση των:

Source.png Πηγή: CM11

Source.png Πηγή: Google Gapps  Συκγεκριμενα το pa_gapps-stock-4.4.2-20140206-signed.zip

Φλασαρω (σε recovery) με το TWRP

Επειδη θα φλασαρω τωρα τη νεα cm αν γινεται μαζι να φλασαρω και μια κερνελ μηπως δω διαφορα! Σαν ROM θα εχω την cm και το παραπανω gapps! Καποια κερνελ θελω αν μπορειτε να μου πειτε..

Επεξ/σία από C0uP_d3_GrAcE
Δημοσ.

Παιδια το να φλασαρω τη κερνελ ομως ποιο ειμαι το βασικο που θα με βοηθησει?? Εχω cm11 (cyanogemod) και ειμαι rooted + pure android 4.4.2 ποια απο τις 2 να κατεβασω?

Πειτε μου μια κερνελ για cm που εχω! Μην κατεβασω τπτ αλλο! 

Τωρα κανω χρηση των:

Source.png Πηγή: CM11

Source.png Πηγή: Google Gapps  Συκγεκριμενα το pa_gapps-stock-4.4.2-20140206-signed.zip

Φλασαρω (σε recovery) με το TWRP

Επειδη θα φλασαρω τωρα τη νεα cm αν γινεται μαζι να φλασαρω και μια κερνελ μηπως δω διαφορα! Σαν ROM θα εχω την cm και το παραπανω gapps! Καποια κερνελ θελω αν μπορειτε να μου πειτε..

Μαν θα περασεις τα gapps  που σε δινει η cm ,ασχετα εαν κανουν αυτα της PA team .δεν ηξερα οτι μονο για στοκ ρομ εχει βγαλει κερνελ ο Dman ,νομιζα οτι ειχε branch οπως στο s2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...