daniel87 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα,δυστυχως ο media player που ειχα εσπασε οποτε χρειαζομαι καινουργιο......θα ηθελα τις προτασεις σας.Ευχαριστω. παρελειψα να σημειωσω οτι το προηγουμενο ηταν WD και θα προτιμουσα ιδιας εταιρειας.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Site: WD Live Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel87 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μεταξυ 2 μοντελων πιο να προτιμησω?WD ΑΠΛΟ Η WD LIVE?Ας βοηθησει καποιος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel87 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Κανεις ακομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 live Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel87 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 εθχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα θα ηθελα να με διαφωτισεις λιγο ακομα διαβασα καπου οτι το WDLIVE τριτης γενειας εχει προβλημα με τους ελληνικους υποτιτλους,κολλαει κλπ,το παλιο που ειχα δεν ειχε τετοιο θεμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ λογικό να έχεις διαβάσει κάπου ότι κάποιος είχε πρόβλημα. Συνήθως αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα δεν κάθονται να γράψουν. Παρ'όλα αυτά κάποιοι γράφουν ότι παίζει μια χαρά οπότε συμπεραίνω ότι τα προβλήματα δεν οφείλονται στο Live. Ίσως κάποια ασυμβατότητα ή δεν ξέρω τι άλλο. Εγώ το καινούριο το έχω δοκιμάσει σε μεγάλα BitRate και πάει μια χαρά αλλά υπότιτλους έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές. Στο παλιό Live που βλέπω ταινίες δεν έχω κανένα θέμα. Δεν μπορώ να σε διαφωτίσω περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα