alex52 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Εχω αγορασει προσφατα το Sony Xperia M, αντιμετωπιζω ενα προβλημα λογου ελληψης αποθηκευτικου χωρου προσθεσα μια καρτα μνημης το θεμα εινια ειναι οτι η καρτα δεν ενοποιητε σαν συνολο αλλα ξεχωριστα γινετε να κανω τον αποθηκευτικο χωρο της καρτας μνημης ενοποιηση με το τηλεφωνο;
biglinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω υπάρχει ένας τρόπος με repartition των αποθηκευτικών χωρων,αλλα από ότι είχα δει ειναι κάπως περίπλοκο και πολυ ριψοκίνδυνο...!!! Για πιο λόγο θέλεις να το κανεις αν επιτρέπεται,ρωτάω μη τυχόν υπάρχει καμία λύση με λιγότερο ρίσκο...
alex52 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Για να τρεχει καλυτερα και να κατεβαζω εφαρμογες κατευθειαν στην καρτα μνημης οχι στην εσωτερικη!
euxoulhs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 νομιζω σε συσκευες που ειναι μη-rootαρισμενες δεν γινεται...
biglinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 νομιζω σε συσκευες που ειναι μη-rootαρισμενες δεν γινεται...Σωστά,θα χρειαστείς σίγουρα root κλπ...Όπως λέει και ο φίλος...! Από εκεί και πέρα αυτό που λες λύνεται και με διάφορα apps από το google play...δλδ την εγκατάσταση άμεσα στην κάρτα μνήμης η και την μεταφορά τους ακόμα....
euxoulhs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 αν οντως ο μονος τροπος ειναι το ροοτ,τοτε ναι και απο κει και περα οτι εφαρμογη θες την μεταφερεις στην καρτα sd,αφου κανεις ομως την καρτα sd να φαινεται ως εσωτερικος χωρος αποθηκευσης
alex52 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 υπαρχει καποιο προγραμμα σαν το toolkit για συσκευες nexus για να κανει κατευθειαν την διαδικασια root;
euxoulhs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 και να υπαρχει μην τα εμπιστευεσαι και πολυ,καλυτερα μπες στο myphone το οποιο ειναι φορουμ,βρες την συσκευη σου και βρες τον πληρη οδηγο για ροοτ, δεν ειναι τιποτα το δυσκολο
alex52 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τις απαντησεις να ειστε καλα!!!! γίνομαι κουραστικός αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάποιον οδηγό root για την συσκευή μου οποίος γνωρίζει ας στείλει κάποιο link -οδηγό!! 1
biglinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Το Sony Xperia M.Έκδοση android?Αν έχεις 4.2.2 ακολούθησε αυτόν τον οδηγό... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2529561
alex52 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 το εκανα κανονικα root συμφωνα με το οδηγο ,εφαρμογη για να μπορεσω να ενωσω τον αποθευτικο χωρο γιατι καθε λιγο μου εμφανιζει μυνημα οτι η μνημη φουλαρε ,ποιο εινια;
biglinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Εφαρμογή που να ενώνει δεν γνωρίζω,εάν θέλεις οδηγό για repartition να σου βρω,αν και μπορείς να κατεβαζεις apps που αναλαμβάνουν να πανε τις εφαρμογές (που επιτρέπεται)στην sd κατα την εγκατάσταση άμεσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα