Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αγορασει προσφατα το Sony Xperia M, αντιμετωπιζω ενα προβλημα λογου ελληψης αποθηκευτικου χωρου προσθεσα μια καρτα μνημης το θεμα εινια ειναι οτι η καρτα δεν ενοποιητε σαν συνολο αλλα ξεχωριστα γινετε να κανω τον αποθηκευτικο χωρο της καρτας μνημης ενοποιηση με το τηλεφωνο;

Δημοσ.

Νομίζω υπάρχει ένας τρόπος με repartition των αποθηκευτικών χωρων,αλλα από ότι είχα δει ειναι κάπως περίπλοκο και πολυ ριψοκίνδυνο...!!!

Για πιο λόγο θέλεις να το κανεις αν επιτρέπεται,ρωτάω μη τυχόν υπάρχει καμία λύση με λιγότερο ρίσκο...

Δημοσ.

Για να τρεχει καλυτερα και να κατεβαζω εφαρμογες κατευθειαν στην καρτα μνημης οχι στην εσωτερικη!

Δημοσ.

νομιζω σε συσκευες που ειναι μη-rootαρισμενες δεν γινεται...

Σωστά,θα χρειαστείς σίγουρα root κλπ...

Όπως λέει και ο φίλος...!

Από εκεί και πέρα αυτό που λες λύνεται και με διάφορα apps από το google play...δλδ την εγκατάσταση άμεσα στην κάρτα μνήμης η και την μεταφορά τους ακόμα....

Δημοσ.

αν οντως ο μονος τροπος ειναι το ροοτ,τοτε ναι και απο κει και περα οτι εφαρμογη θες την μεταφερεις στην καρτα sd,αφου κανεις ομως

την καρτα sd να φαινεται ως εσωτερικος χωρος αποθηκευσης ;)

Δημοσ.

υπαρχει καποιο προγραμμα σαν το toolkit για συσκευες nexus για να κανει κατευθειαν την διαδικασια root;

Δημοσ.

και να υπαρχει μην τα εμπιστευεσαι και πολυ,καλυτερα μπες στο myphone

το οποιο ειναι φορουμ,βρες την συσκευη σου και βρες τον πληρη οδηγο για ροοτ,

δεν ειναι τιποτα το δυσκολο

Δημοσ.

σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τις απαντησεις να ειστε καλα!!!!

γίνομαι κουραστικός αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάποιον οδηγό root για την συσκευή μου οποίος γνωρίζει ας στείλει κάποιο link -οδηγό!!

• Like 1
Δημοσ.

το εκανα κανονικα root συμφωνα με το οδηγο ,εφαρμογη για να μπορεσω να ενωσω τον αποθευτικο χωρο γιατι καθε λιγο μου εμφανιζει μυνημα οτι η μνημη φουλαρε ,ποιο εινια;

Δημοσ.

Εφαρμογή που να ενώνει δεν γνωρίζω,εάν θέλεις οδηγό για repartition να σου βρω,αν και μπορείς να κατεβαζεις apps που αναλαμβάνουν να πανε τις εφαρμογές (που επιτρέπεται)στην sd κατα την εγκατάσταση άμεσα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...