atrwtos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Στον παλιό μου τον υπολογιστή που τρέχει Windows XP έχω το εξής πρόβλημα όταν είμαι στο youtube και παρακολουθώ οποιοδήποτε βίντεο κολαει βασανιστικά και ο ήχος μαζί αλλά όταν κάνω ελαχιστοποίηση το παράθυρο παίζει μια χαρα για τι το ακούω και παίζει κανονικά ο ήχος παλιά αυτό δεν μου το έκανε παίζει να είναι πρόβλημα με τους drivers της κάρτας γραφικών???....γιατί το έχω κάνει και overclocking σε όλα τα υπόλοιπα πράγματα παιχνίδια προγράμματα κτλ. είναι μια χαρά μόνο στο youtube το παθαίνει αυτό έχω κάνει και σκαναρισμα για ιούς malware και τέτοια τίποτα...
arc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 1.Χαρακτηριστικά του μηχανήματος 2.Εκδοση flash player 3.Browser και έκδοση 4.Δοκίμασες με αλλο browser;
atrwtos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Βρήκα την λύση Site: εδώ απλα εγω εχω Chrome browser πληκτρολογητε στην γραμμή διευθύνσεων " about:plugins" πατάτε δεξιά το "+" και στην συνέχεια απενεργοποιήτε ένα από τα δύο flash τον κλεινετε και τον ξανά ανοίγετε για να εφαρμοστούν η νεες ρυθμίσεις απλο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα