Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. 

Τον τελευταιο καιρο πειραματιζομαι με την εμφανιση του λαπτοπ μου. Μου ρθε λοιπον η ιδεα να δοκιμασω να κανω κατι σαν την παρακατω εικονα. 

Θα ηθελα να μου πειτε κατα ποσο ειναι ασφαλη τετοια αρχειακια η αν υπαρχει ενδεχομενο να γεμισει το λαπτοπ με trojan. 

Υ.Γ. Μην αναφερθειτε στην υπερβολικη καταναλωση CPU-RAM, το γνωριζω και εχει λήφθει υποψιν απαντηστε μου μονο στο θεμα των ιων. Ευχαριστω

jarvis-iron-man-desktop-theme.jpg

Δημοσ.

Το καταλαβαινεις οτι η ερωτηση ειναι πολυ υποθετικη ετσι; Μπορει να κατεβασεις trojan μπορει και οχι. Οπως και να χει μπορεις αφου κατεβασεις το καθε widget που θελεις, πριν το εκτελεσεις να του κανεις ενα scan στο virustotal.com. Το ποσο θα βαραινουν τον επεξεργαστη σου ειναι σχετικο με το ποσο δυνατος ειναι ο επεξεργαστης σου. Εγκατεστησε τα και δες την χρηση του επεξεργαστη στη διεργασια sidebar.exe στον task manager.

Δημοσ.

Ναι το ξερω. Απλως ηθελα να μαθω, γενικα τι ισχυει για τετοια αρχεια. Αν ειναι αξιοπιστα. Παντως  το σαιτ που μ εστειλες δεν εδειξε κατι

Δημοσ.

Ναι το ξερω. Απλως ηθελα να μαθω, γενικα τι ισχυει για τετοια αρχεια. Αν ειναι αξιοπιστα. Παντως  το σαιτ που μ εστειλες δεν εδειξε κατι

το sait που σε εστειλα εξεταζει τα αρχεια που του κανεις upoad με ολα τα γνωστα antivirus. Οπωτε κατεβαζεις το widget που θες και πριν το εγκαταστησεις μπαινεις στη σελιδα και το κανεις upload. Αυτο θα σου το σκαναρει με τα antivirus και θα σου πει τα αποτελεσματα. Εχε υποψιν σου οτι αν μονο 2 η 3 antivirus σου βγαλουν ενδειξη για ιο μπορει να προκειται για false alarm. Ειδικα αν δεν ειναι απο τα πολυ γνωστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...