veteranos123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα. Πρόσφατα έκανα format και άρχισα να εγκαθιστώ τα παιχνίδια μου. Όλα μια χαρά, όχι όμως με τα saves. Back up έκανα με τον κλασσικό τρόπο (αντιγραφή και επικόλληση από τα "έγγραφα" στο usb stick). Στην πλειοψηφία των παιχνιδιών ενώ τα βάζω τα saves εκεί που πρέπει, το παιχνίδι δεν το διαβάζει. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να εγκαθιστά σωστά τα saves και να τα διαβάζει το παιχνίδι ή όχι? επίσης υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που όταν το τρέχω να μου κάνει back up τα saves και να τα αποθηκεύει εκεί που θέλω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Xristaras12 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 game save manager δουλευει στο 90% των περιπτωσεων σε κρακαρισμενα παιχνιδια,στα υπολοιπα παιζει κομπλε!
veteranos123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Θα το δοκιμάσω σε λίγο και θα σε ενημερώσω. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Edit: Βρήκα πως να κάνω back up αλλά όχι πως να τα εγκαθιστώ. Μπορείς να με βοηθήσεις? Τα saves τα έχω σε ένα usb stick
Xristaras12 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 για να τα κανεις restore πρεπει να τα εχεις ηδη κανεις backup με το συγκεκριμενο προγραμμα αλλιως δεν μπαινουν. για να βαλεις τα υπολοιπα saves ψαξε στο νετ για game+ save location.
micos000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Τα saves των παιχνιδιών δεν μπαίνουν πάντα στα έγγραφα. Μπορεί να είναι στον user profile\application data ή στο program data.
TheELF Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Και καμιά φορά απλά πρέπει να κάνεις πρώτα ένα νέο save για να δει το παιχνίδι ότι υπάρχουν και άλλα save στον φάκελο.
veteranos123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Τα saves των παιχνιδιών δεν μπαίνουν πάντα στα έγγραφα. Μπορεί να είναι στον user profile\application data ή στο program data. Από το φάκελο "έγγραφα" τα πήρα. Και καμιά φορά απλά πρέπει να κάνεις πρώτα ένα νέο save για να δει το παιχνίδι ότι υπάρχουν και άλλα save στον φάκελο. Το δοκίμασα, αλλά τίποτα.
veteranos123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέχρι στιγμής: Batman arkham asylum batman arkham coty, batman arkham origirn.
Xristaras12 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 ναι το φανταστηκα. Τα παιχνιδια αυτα οπως και τα gta χρησιμοποιουν GFWL profile(στα arkham city goty επειδη το εχω βγηκε patch και το καταργησανε-μιας και πλεον εχει καταργηθει τελειως το GFWL) αν δεν ειχες φυλαξει το GFWL profile(ακομα και το offline)νομιζω το save ειναι αχρηστο.
micos000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια αυτά ακόμα και με τοπικό λογαριασμό (offline) αλλά πρέπει να δημιουργήσεις πάλι τον λογαριασμό πριν μεταφέρεις εκεί τα saves. EDIT: Δες εδώ (http://gaming.stackexchange.com/questions/136216/how-do-i-keep-my-old-saves-for-batman-arkham-asylum)
veteranos123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια αυτά ακόμα και με τοπικό λογαριασμό (offline) αλλά πρέπει να δημιουργήσεις πάλι τον λογαριασμό πριν μεταφέρεις εκεί τα saves. ναι το φανταστηκα. Τα παιχνιδια αυτα οπως και τα gta χρησιμοποιουν GFWL profile(στα arkham city goty επειδη το εχω βγηκε patch και το καταργησανε-μιας και πλεον εχει καταργηθει τελειως το GFWL) αν δεν ειχες φυλαξει το GFWL profile(ακομα και το offline)νομιζω το save ειναι αχρηστο. Έχω δημιουργήσει offline λογαριασμό στο windows live. Τι πρέπει να κάνω?
micos000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Το windows live έχει καταργηθεί πλέον. Δες το edit που πρόσθεσα στο προηγούμενο μήνυμα.
veteranos123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Επειδή είμαι κουρασμένος, θα το κοιτάξω αύριο με ησυχία και θα ενημερώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα