Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Πρόσφατα έκανα format και άρχισα να εγκαθιστώ τα παιχνίδια μου. Όλα μια χαρά, όχι όμως με τα saves. Back up έκανα με τον κλασσικό τρόπο (αντιγραφή και επικόλληση από τα "έγγραφα" στο usb stick). Στην πλειοψηφία των παιχνιδιών ενώ τα βάζω τα saves εκεί που πρέπει, το παιχνίδι δεν το διαβάζει.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να εγκαθιστά σωστά τα saves και να τα διαβάζει το παιχνίδι ή όχι?

επίσης υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που όταν το τρέχω να μου κάνει back up τα saves και να τα αποθηκεύει εκεί που θέλω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω σε λίγο και θα σε ενημερώσω.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Edit:  Βρήκα πως να κάνω back up αλλά όχι πως να τα εγκαθιστώ. Μπορείς να με βοηθήσεις? Τα saves τα έχω σε ένα usb stick

Δημοσ.

για να τα κανεις restore πρεπει να τα εχεις ηδη κανεις backup με το συγκεκριμενο προγραμμα αλλιως δεν μπαινουν.

για να βαλεις τα υπολοιπα saves ψαξε στο νετ για game+ save location.

Δημοσ.

Και καμιά φορά απλά πρέπει να κάνεις πρώτα ένα νέο save για να δει το παιχνίδι ότι υπάρχουν και άλλα save στον φάκελο.

Δημοσ.

Τα saves των παιχνιδιών δεν μπαίνουν πάντα στα έγγραφα. Μπορεί να είναι στον user profile\application data ή στο program data.

Από το φάκελο "έγγραφα" τα πήρα.

Και καμιά φορά απλά πρέπει να κάνεις πρώτα ένα νέο save για να δει το παιχνίδι ότι υπάρχουν και άλλα save στον φάκελο.

Το δοκίμασα, αλλά τίποτα.

Δημοσ.

ναι το φανταστηκα.

Τα παιχνιδια αυτα οπως και τα gta χρησιμοποιουν GFWL profile(στα arkham city goty επειδη το εχω βγηκε patch και το καταργησανε-μιας και πλεον εχει καταργηθει τελειως το GFWL)

αν δεν ειχες φυλαξει το GFWL profile(ακομα και το offline)νομιζω το save ειναι αχρηστο.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια αυτά ακόμα και με τοπικό λογαριασμό (offline) αλλά πρέπει να δημιουργήσεις πάλι τον λογαριασμό πριν μεταφέρεις εκεί τα saves.

EDIT:

Δες εδώ (http://gaming.stackexchange.com/questions/136216/how-do-i-keep-my-old-saves-for-batman-arkham-asylum)

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια αυτά ακόμα και με τοπικό λογαριασμό (offline) αλλά πρέπει να δημιουργήσεις πάλι τον λογαριασμό πριν μεταφέρεις εκεί τα saves.

ναι το φανταστηκα.

Τα παιχνιδια αυτα οπως και τα gta χρησιμοποιουν GFWL profile(στα arkham city goty επειδη το εχω βγηκε patch και το καταργησανε-μιας και πλεον εχει καταργηθει τελειως το GFWL)

αν δεν ειχες φυλαξει το GFWL profile(ακομα και το offline)νομιζω το save ειναι αχρηστο.

Έχω δημιουργήσει offline λογαριασμό στο windows live. Τι πρέπει να κάνω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...