Razer_greece Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα , Έχω 2 προβλήματα στα οποία θα ήθελα να αναφερθώ μπας και μου δώσετε καμια λύση. - 1ον: Έχω ένα mouse εδώ και 2 χρόνια (Logitech mx518) το οποίο έχει αρχίσει και μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα κατά την διάρκεια gaming (Μόνο). Κάποιες φορές που παίζω κάποιο παιχνίδι το mouse κολλάει χωρίς να δίνει σημεία ζωής εώς ότου να κάνω restart τον υπολογιστή. Δεν φταίει η θύρα γιατί όταν κολλάει δεν ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος (όταν κάνεις plug-in κάποια συσκευή) και το λαμπάκι παραμένει αναμένο. Παρόλα αυτά ακόμα και alt-tab να κάνω συνεχίζει να μην δίνει σημεία ζωής και γενικά αν δεν κάνω επανεκκίνηση το πρόβλημα δεν φτιάχνει. Το mouse είναι συνδεδεμένο σε 2.0 usb θύρα και το πρόβλημα το παθαίνει πάντα κατά την διάρκεια κάποιου game (όχι πάντα του ίδιου). - 2ον: Πριν 2 βδομάδες έβαλα 30 mbps VDSL γραμμή και από τότε τα downloads που κάνω σκαλώνουν. Τι εννοώ? Κατεβάζω για παράδειγμα το αρχείο .exe του google chrome και το download σκαλώνει στην μέση αναγκάζοντας με να το ξανακατεβάσω. Αυτό το παθαίνει γενικά σε κάθε download που θα κάνω και πραγματικά είναι πολύ κουραστικό να κάθομαι πάνω από το pc για να κοιτάω αν το αρχείο έχει σταματήσει ή συνεχίζει να κατεβαίνει. Παρόλα αυτά αξίζει να αναφέρω ότι όταν θα κατεβάσω στο steam κάποιο update ή κάποιο καινούργιο παιχνίδι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο. Πραγματικά θα ήθελα μια απάντηση σ'αυτό το πρόβλημα από όποιον γνωρίζει κάτι!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Edit: Επίσης έχω κάνει 2 φορές format τον υπολογιστή μπας και έφταιγε κάποιος υιός μέσα στο pc αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται!!
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 1. Για το Mouse θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις και καπου αλλου να δεις αν κανει το ιδιο , αν κανει το ιδιο τοτε φυσιολογικά εχει πρόβλημα το ποντίκι. 2. Τωρα για αυτο με το internet , πριν την vdsl ειχες adsl ενοω ειχες παλι πρόβλημα η το έβγαλε τωρα ξαφνικά ?
Razer_greece Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Είχα adsl και όλα κυλούσαν ομαλά. Με το που άλλαξα γραμμή εμφανίστηκε το πρόβλημα!!
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 χμμμ μηπως να έπαιρνες τον provider ενα τηλέφωνο να του το αναφέρεις και βλέπουμε τι μπορούμε να κανουμε και εδώ , φαντάζομαι drivers της κάρτας δικτύου εχεις περάσει ε ? Συνδεεσαι ασύρματα η με καλώδιο ?
Razer_greece Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Με καλώδιο!! Έχω περάσει drivers ναι!! Κατά το download είναι λες και χάνεται η σύνδεση για 1 δευτερόλεπτο και επανέρχεται με νέα Ip και γι'αυτό σταματάνε τα downloads!! Πήρα τηλέφωνο τον provider και μου λέει πως δεν δείχνει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την γραμμή. Τι να φταίει ρε παιδιά δεν αντέχω άλλο να σκαλώνουν downloads 50 mbytes και να πρέπει να τα ξανακατεβάσω...Καμιά ιδέα? - Έχω κάνει format - Αξίζει να αναφέρω ότι ο steam provider κατεβάζει κανονικά με την ταχύτητα που έχω - Drivers έχω περάσει Υπάρχει περίπτωση να φταίει το motherboard? Να έχει αρχίσει να τα παίζει?
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ενοεις η κάρτα δικτύου που ειναι στο motherboard , κοιτα αν ηταν αυτο θα ειχε και αλλου πρόβληματα με το download αφου λες οτι με το steam ειναι εντάξει αλλα και με την adsl δεν ειχες πρόβλημα. Υπάρχει μηπως η δυνατότητα να δοκιμάσεις και καποιο αλλο laptop η desktop στο ιδιο router ?
Razer_greece Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Έχω δοκιμάσει laptop στο ίδιο ρούτερ με ethernet και το internet είναι μια χαρά!! Έψαξα πολύ στο ίντερνετ για το πρόβλημα και παρατήρησα ότι πολύς κόσμος που άλλαξε γραμμή είχε το ίδιο πρόβλημα. Εγώ προσωπικά για να κατεβάσω χρησιμοποιώ τον jdownloader (τουλάχιστον δεν χρειάζεται να επανεκκινήσω έτσι το download, παρόλο που όταν άρχισε να σταματάει τα downloads μου έλεγξα και των browsers με ίδια αποτελέσματα). Υπάρχουν στιγμές που βλέπω την ταχύτητα να ξεπερνάει τα 3 Mb/s στο jd. Εϊναι πιθανόν ο provider να κόβει αυτομάτως την σύνδεση όταν ξεπερνάω το όριο της ταχύτητας που πληρώνω? Παρόλα αυτά έβαλα όριο στο jd τα 1.8 Μb/s και δεν είδα διαφορά. Τα downloads συνεχίζουν να διακόπτονται!! Πραγματικά έχω απηυδήσει με το πρόβλημα αυτό! Στην τελική καλύτερα να γυρίσω στο ADSL που και μια χαρά ταχύτητα είχα και δεν είχα τέτοια προβλήματα. Ο μόνος λόγος που έβαλα VDSL είναι για το upload speed.
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Οχι να σου κοβει την ταχύτητα δεν υπάρχει περίπτωση κατεβάζεις με οσο αντέχει η γραμμή σου , υπάρχει και το αλλο ενδεχόμενο ομως που επειδή κατεβάζεις με το full της ταχύτητας στιγμιαία μπουκώνει το router και κόβεται για λιγο το internet , με το που επανέλθει συνεχίζει κανονικα. Μηπως γίνεται κατι τετοιο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα