SPANK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δεν βολεύει και πολυ ειναι λιγο μπέρδεμα , ευχαριστώ παντως. Αλλα πολυ μούφα αυτο δεν μπορω να καταλάβω γιατι βγάλανε αυτην την δυνατότητα απο default
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Και ενα αλλο θέμα με τις επαφές εχω σπάσει το κεφάλι μου να βγάλω άκρη. Έχω ενα όνομα πχ Παπαδόπουλος και ενα όνομα Παρασκευάς , οταν κάνω αναζήτηση λοιπον για να βρώ ενα απο τα 2 ονόματα και πατάς Πα ετσι η με μικρά και τα 2 για καποιο λόγο η θα βγάλει το ενα απο τα 2 ονόματα .... και το κανεις σε πολλά ετσι, η κανω κατι λάθος εγω η υπάρχει καποιο πρόβλημα με τις επαφές. Αμα δω ολη την λίστα για καποιο λογο βάζει το Παπαδόπουλος στην αλφάβητο με τα ελληνικά και το Παρασκευάς στην αλφάβητο με τα αγγλικά , εγω θέλω να τα εχω και τα 2 στο ιδιο και για αυτο μαλλον βγάζει οποιο θέλει .... δεν ξέρω τι γίνεται
haHa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Περιεργο, κάνε edit το Παρασκευας που βρίσκεται στα αγγλικα και γραψτο στα Ελληνικά. Δες μετα αν πηγε στον ελληνικό κατάλογο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα