Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

γνωρίζει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα, μέσω κάποιας εφαρμογής, να γίνεται διαχείρηση των επαφών τοπικά κι όχι μέσω google σε ανδροϊδές?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός: θέλω να μάθω αν υπάρχει εφαρμογή που να μου δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύω και να διαχειρίζομαι τις επαφές μου τοπικά σε τηλέφωνο nexus android κι όχι μέσω google - όπως πχ είναι οι επαφές που έχουν τα Galaxy.

Δοκίμασε το MyPhoneExplorer

Δημοσ.

Μια αναζήτηση στο play store για "contacts" θα σου δώσει αρκετές εφαρμογές που διαχειρίζονται  επαφές.

Εγώ πάντως τις διαχειρίζομαι τοπικά στον υπολογιστή μου γρήγορα και εύκολα με πληκτρολόγιο και mouse με το myphoneexplorer και τις έχω και backup με το ίδιο πρόγραμμα.

Δημοσ.

Έχω κάνει αναζήτηση στο play store... ότι εφαρμογές βρήκα, κάνουν διαχείρηση των online google contacts κάτι που δε θέλω σε καμία περίπτωση. 

Μια αναζήτηση στο play store για "contacts" θα σου δώσει αρκετές εφαρμογές που διαχειρίζονται  επαφές.

Εγώ πάντως τις διαχειρίζομαι τοπικά στον υπολογιστή μου γρήγορα και εύκολα με πληκτρολόγιο και mouse με το myphoneexplorer και τις έχω και backup με το ίδιο πρόγραμμα.

Δημοσ.

Σίγουρο αυτό? Εγώ ποτέ δεν έχω βάλει τις επαφές μου να αποθηκεύονται στην google. Τις έχω χαρακτηρίσει από την πρώτη στιγμή σαν επαφές τοπικού λογαριασμού τηλεφώνου και όχι σαν επαφές google και μια χαρά τις διαχειρίζομαι και με το myphoneexplorer και με μια εφαρμογή που έχω στο τηλέφωνο (DW dialer/contacts). Δεν συγχρονίζονται δηλαδή καθόλου με τον λογαριασμό μου στην google ούτε φαίνονται καθόλου online.

Δημοσ.

Τι τηλέφωνο έχεις?

Σίγουρο αυτό? Εγώ ποτέ δεν έχω βάλει τις επαφές μου να αποθηκεύονται στην google. Τις έχω χαρακτηρίσει από την πρώτη στιγμή σαν επαφές τοπικού λογαριασμού τηλεφώνου και όχι σαν επαφές google και μια χαρά τις διαχειρίζομαι και με το myphoneexplorer και με μια εφαρμογή που έχω στο τηλέφωνο (DW dialer/contacts). Δεν συγχρονίζονται δηλαδή καθόλου με τον λογαριασμό μου στην google ούτε φαίνονται καθόλου online.

Δημοσ.

Παίζει και παραπαίζει  B)  Μάλλον δεν πρόσεξες από τον τίτλο του νήματος ότι αναφέρομαι σε συσκευές Nexus. Σε αυτές, η μοναδική επιλογή αποθήκευσης επαφών είναι μέσω gmail account. Αυτό που ρώτησα στο πρώτο μήνυμα είναι αν κάποιος γνωρίζει εφαρμογή που επιτρέπει την αποθήκευση επαφών τοπικά (στο τηλέφωνο) αποφεύγοντας το συγχρονισμό με τους servers της google.

Ένα μοντέλο της Huawei, τo ideos x5 αλλά δεν νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο αυτό.

Δημοσ.

Για προσπάθησε με το myphoneexplorer να φτιάξεις νέα επαφή στο τηλέφωνο και να διαλέξεις σαν λογαριασμό το "τηλέφωνο".

post-50218-0-77905400-1391616999_thumb.jpg

Αν μπορείς τότε κάνεις αντιγραφή-επικόλληση όλες τις επαφές στο τηλέφωνο και τους αλλάζεις με επεξεργασία τον λογαριασμό από "google" σε "τηλέφωνο". (πάντα μέσω του προγράμματος).

Δεν έχω κάποιο Nexus τηλέφωνο να το δοκιμάσω αλλά σε Nexus 7 tablet που έχω μια χαρά έφτιαξα τοπικές επαφές με το πρόγραμμα σε μια δοκιμή που έκανα μόλις τώρα.

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια - πράγματι αυτή η εφαρμογή σε συνδιασμό με android client φαίνεται να κάνει τη δουλειά  :-)

Για προσπάθησε με το myphoneexplorer να φτιάξεις νέα επαφή στο τηλέφωνο και να διαλέξεις σαν λογαριασμό το "τηλέφωνο".

attachicon.gifcontact.jpg

Αν μπορείς τότε κάνεις αντιγραφή-επικόλληση όλες τις επαφές στο τηλέφωνο και τους αλλάζεις με επεξεργασία τον λογαριασμό από "google" σε "τηλέφωνο". (πάντα μέσω του προγράμματος).

Δεν έχω κάποιο Nexus τηλέφωνο να το δοκιμάσω αλλά σε Nexus 7 tablet που έχω μια χαρά έφτιαξα τοπικές επαφές με το πρόγραμμα σε μια δοκιμή που έκανα μόλις τώρα.

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να βάλουμε τις φωτογραφίες απο τους φίλους στο facebook στις επαφές μας στα τηλέφωνα τους ?

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να βάλουμε τις φωτογραφίες απο τους φίλους στο facebook στις επαφές μας στα τηλέφωνα τους ?

Πρεπει να κανεις αντιστοιχιση των προφιλ τους με τις επαφες. Νομιζω γινεται αν κατεβασεις απλα την εφαρμογη facebook και της ζητησεις να συγχρονισει τις επαφες. Μετα θα πας manually στον καταλογο και θα ενωσεις την καθε επαφη της συσκευης με αυτην του τηλεφωνου.

Επειδη ομως παλιοτερα κατι επαιζε με τις αναλυσεις των φωτογραφιων (δεν ξερω αν εχει διορθωθει), χρησιμοποιω το Haxsync το οποιο αν και επι πληρωμη κανει αυτο που θελεις τελεια και με πολυ καλη αναλυση στις φωτο.

Δημοσ.

Βασικά αυτο που λες το εχω κανει ηδη , αλλα καπου διάβασα οτι η google έβγαλε αυτην την επιλογή στο kikat , δηλαδη στις επαφές μου δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή να επιλέξω το facebook ειτε ειναι για φωτογραφίες η οτιδήποτε αλλο.

To Haxsync υπάρχει στο store ? γιατι δεν μου το βγάζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...