SteliosDX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα! Ψάχνω να βρω mid κουτι pc και μου είπαν αυτο αξίζει;
jokerakias Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αξίζει αλλά πες μας μέχρι ποσα λεφτά είσαι διαθετημενος να ξοδεψεις γιατί μπορεί να υπάρχουν καλύτερες επιλογές Edit. Στα 95ε δεν αξίζει υπάρχουν πολύ καλύτερα σ αυτά τα λεφτά
palamas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 κοιτα εγω δεν το είχα πάρει 95 το είχα πετύχει 80 από το e-shop.. σου λέω οτι το κουτί απλά είναι γαμάτο!! αν σου αρέσει πάρτο..αλλά να checkareis και για κουρσάρο ...αν θες φωτογραφίες πεσ μου
SteliosDX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δεν έχω θέμα με χρήματα απλα να ειναι mid και όμορφο κουτι, και ναι αν μπορείτε να μου στείλετε φωτό κοιτα εγω δεν το είχα πάρει 95 το είχα πετύχει 80 από το e-shop.. σου λέω οτι το κουτί απλά είναι γαμάτο!! αν σου αρέσει πάρτο..αλλά να checkareis και για κουρσάρο ...αν θες φωτογραφίες πεσ μου Αξίζει αλλά πες μας μέχρι ποσα λεφτά είσαι διαθετημενος να ξοδεψεις γιατί μπορεί να υπάρχουν καλύτερες επιλογές Edit. Στα 95ε δεν αξίζει υπάρχουν πολύ καλύτερα σ αυτά τα λεφτά Δεν έχω θέμα με χρήματα απλα να ειναι mid και όμορφο κουτι, και ναι αν μπορείτε να μου στείλετε φωτό
Millennium Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Αν δε θέσεις χρηματικό όριο δύσκολα θα γίνει δουλειά και το "όμορφο κουτί" είναι υποκειμενικό.
SteliosDX Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Αν δε θέσεις χρηματικό όριο δύσκολα θα γίνει δουλειά και το "όμορφο κουτί" είναι υποκειμενικό. Οκ λοιπόν μέχρι 200€ mid tower, η coolermaster μου στείλε pm ότι το scout 2 ξεπούλησε και καταργήθηκε και δεν θα ξανάρθει Ελλάδα ποτέ, απορώ τόσο καλό κουτι ηταν;; Επίσης σε corsair σκέφτομαι κατι όπως c70? H μου είπαν να περιμένω κανά μήνα για 760τ που ειναι full tower όμως. Τέλος μου αρέσει να βλέπω το hardware μου μέσα..
Tenshi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ωραίο το 760t.Ουσιαστικά είναι ένα 750d στο εσωτερικό, με καποιες αλλαγές στο εξωτερικό του.Η μεγαλύτερη "καινοτομία" του είναι το παράθυρο με το πολύ μικρό bezel. Μπορείς να δείς εναλλακτικά και το 650d,που είναι midi και έχει εξαιρετικό cable management,άλλα με μικρότερο παράθυρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα