Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξίζει αλλά πες μας μέχρι ποσα λεφτά είσαι διαθετημενος να ξοδεψεις γιατί μπορεί να υπάρχουν καλύτερες επιλογές

Edit. Στα 95ε δεν αξίζει υπάρχουν πολύ καλύτερα σ αυτά τα λεφτά

Δημοσ.

κοιτα εγω δεν το είχα πάρει 95 το είχα πετύχει 80 από το e-shop.. σου λέω οτι το κουτί απλά είναι γαμάτο!! :D  αν σου αρέσει πάρτο..αλλά να checkareis και για κουρσάρο ...αν θες φωτογραφίες πεσ μου

Δημοσ.

Δεν έχω θέμα με χρήματα απλα να ειναι mid και όμορφο κουτι, και ναι αν μπορείτε να μου στείλετε φωτό

κοιτα εγω δεν το είχα πάρει 95 το είχα πετύχει 80 από το e-shop.. σου λέω οτι το κουτί απλά είναι γαμάτο!! :D  αν σου αρέσει πάρτο..αλλά να checkareis και για κουρσάρο ...αν θες φωτογραφίες πεσ μου

Αξίζει αλλά πες μας μέχρι ποσα λεφτά είσαι διαθετημενος να ξοδεψεις γιατί μπορεί να υπάρχουν καλύτερες επιλογές

Edit. Στα 95ε δεν αξίζει υπάρχουν πολύ καλύτερα σ αυτά τα λεφτά

Δεν έχω θέμα με χρήματα απλα να ειναι mid και όμορφο κουτι, και ναι αν μπορείτε να μου στείλετε φωτό

Δημοσ.

Αν δε θέσεις χρηματικό όριο δύσκολα θα γίνει δουλειά και το "όμορφο κουτί" είναι υποκειμενικό.

Οκ λοιπόν μέχρι 200€ mid tower, η coolermaster μου στείλε pm ότι το scout 2 ξεπούλησε και καταργήθηκε και δεν θα ξανάρθει Ελλάδα ποτέ, απορώ τόσο καλό κουτι ηταν;;

Επίσης σε corsair σκέφτομαι κατι όπως c70? H μου είπαν να περιμένω κανά μήνα για 760τ που ειναι full tower όμως.

Τέλος μου αρέσει να βλέπω το hardware μου μέσα..

Δημοσ.

Ωραίο το 760t.Ουσιαστικά είναι ένα 750d στο εσωτερικό, με καποιες αλλαγές στο εξωτερικό του.Η μεγαλύτερη "καινοτομία" του είναι το παράθυρο με το πολύ μικρό bezel.

Μπορείς να δείς εναλλακτικά και το 650d,που είναι midi και έχει εξαιρετικό cable management,άλλα με μικρότερο παράθυρο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...