Millennium Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Το CX M είναι αξιόπιστο αλλά δεν τα αξίζει τα λεφτά του,παίρνεις καλύτερα. Οθόνη,κουτί δεν έχεις πει ποιά έχεις.Σε αυτό το budget εγώ θα στόχευα για μεγάλη κάρτα,ποιοτικό τροφοδοτικό,καλό κουτί κλπ.
ntava Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 οθονη θα βαλω μια 25αρα τηλεοραση που εχω προς το παρων και στο μελλον μαλλον 27αρι monitor κουτα ελεγα να παρω Site: αυτη αλλα ειμαι πολυ στο ψαξιμο ακομα για την κουτα
fatals Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Koυτάρα!!! Αν είναι από ποιότητα όπως είναι και σε εμφάνιση, αξίζει.. Βέβαια η ομορφιά είναι υποκειμενική οπότε..
ntava Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ty fatals ηθελα κατι απλο (minimal) με παραθυρο και αυτο ηταν ολα τα λεφτα απο τα αλλα που ειδα (περα απο τα corsair τα οποια ηταν παρα πολυ ωραια αλλα και πολυ ακριβα)
Giorgos241 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ty fatals ηθελα κατι απλο (minimal) με παραθυρο και αυτο ηταν ολα τα λεφτα απο τα αλλα που ειδα (περα απο τα corsair τα οποια ηταν παρα πολυ ωραια αλλα και πολυ ακριβα) Μερικά thermal take κατα την γνώμη μου μπορεί να μοιάσουν κατα την γνώμη μου στα corsair (γνώμη μου :Ρ ) Κοίταξε τα σαν δεύτερη επιλογή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα