Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Σκοπευω να φτιαξω εναν νεο υπολογιστη και θα ηθελα τις προτασεις σας

Ποσό που διαθέτουμε :800-1000

Χρήση υπολογιστή :gaming κυριως

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? oxi

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δεν υπαρχει προβλημα σε αυτο

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα στηθει απο εμενα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . οχι απαραιτητα

εχω μεχρι στιγμης αυτα κατα νου

Link.png Site: τροφοδοτικο

Link.png Site: cpu

Link.png Site: gpu

Link.png Site: ram

575 ευρω αυτα

χρειαζομαι κουτα, μητρικη, ssd (και σε μερικους μηνες να βαλω και μια αλλη ψυχτρα για τον επεξεργαστη)

δεν σκοπευω να κανω OverClock, δεν νομιζω οτι χρειαζεται κιολας, ισως σε 3-4 χρονια

αξιζουν κατα την γνωμη σας ?

Οποιαδηποτε αποψη, αλλαγη, ενσταστη ειναι δεκτη

Δημοσ.
Δημοσ.

θα προτιμουσα το modular αλλα σιγα την διαφορα, λιγο καλυτερο cable management χρειαζεται

gpu ομως γιατι msi ? προτιμησα την gigabyte μιας και εδινε και το bf μαζι και μ αρεσε και ποιο πολυ εμφανισιακα (γιατι απο επιδοσεις, ιδιες ειναι, τουλαχιστον στα χαρτια)

Δημοσ.

Η msi είναι πιο αθόρυβη και έχει λίγο καλύτερη ψύξη, αλλά αν σε ενδιαφέρει το game Πάρε την gigabyte. Μη φανταστείς τρελές διαφορές..

Δημοσ.

Έλεγα μήπως από μητρική πήγαινα σε Asus maximus vi hero αλλά ανεβαίνει πολύ το κόστος. Αξίζει ? Για την περίπτωση που που βάλω και 2η 270x ?

Δημοσ.

Και η Gigabyte με H87 chipset υποστηρίζει crossfire 2 x8 slots.  Δεν ισχύει για Nvidia.

Άποψη μου είναι πως δεν αξίζει. Βάλε μια καλύτερη gpu αν θες αντί να ξοδέψεις τόσα σε μητρική..

Ζ87 2 χ8 pci slots και για sli και για crossfire

H87 2 x8 pci slots και για sli και για crossfire δεν ισχύει για tiple sli/Xfire

Δημοσ.

Μου είχαν πει να πάω για z87 chipset αλλά προσωπικα δεν είχα ασχοληθεί ποτέ ιδιαίτερα με τα .chipset των mobo. Έχει διαφορα το h87 me to z87

Δημοσ.

Έλεγα μήπως από μητρική πήγαινα σε Asus maximus vi hero αλλά ανεβαίνει πολύ το κόστος. Αξίζει ? Για την περίπτωση που που βάλω και 2η 270x ?

δεν αξιζει το cf... καλυτερα μια και δυνατη!

Μου είχαν πει να πάω για z87 chipset αλλά προσωπικα δεν είχα ασχοληθεί ποτέ ιδιαίτερα με τα .chipset των mobo. Έχει διαφορα το h87 me to z87

Αν πας σε z87 πρεπει να πας και σε 4670k. θες να κλοκαρεις?  το σκεφτεσαι ?

Δημοσ.

Ίσως στο μέλλον. Σίγουρα όχι άμεσα

Ναι αλλα αν ειναι να κανεις πρεπει να το παρεις αποφαση τωρα...να ξερεις θα ανεβει λιγο το κοστος.

• Like 1
Δημοσ.

Θα μου χρησιμευσει ? Γιατι μιλαμε για gaming pc το οποιο (αποψη μου) πρωτα ριχνεις λεφτα στην καρτα και μετα σε ολα τα αλλα

Ποση μεγαλη διαφορα θα δω απο 3.3 ghz σε 4 δηλαδη ? (+οτι θα χρειαστω αλλη ψυχτρα για τετοιο OC)

Δημοσ.

Για μένα δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για να πάρεις ξεκλείδωτο, Z87 Και ψύκτρα. Επένδυσε τα σε μια καλύτερη οθόνη, τροφοδοτικό, ή gpu καλύτερα..

Ένα καλό κλοκάρισμα άντε να σου δώσει 5-8 fps αναλόγως το παιχνίδι..

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω με τον fatals. προσωπικα θα τα εδινα στην καρτα η σε εναν μεγαλυτερο ssd

Παιδιά συγνώμη για την ενοχλήση αλλά το τροφοδοτικό αυτό είναι αξιόπιστο? http://www.e-shop.gr...t?id=PER.641159
Συγνώμη που ρωτώ εδώ αλλά βιαζομαι

εγω θα σου ελεγα πως ναι παρολο που δεν γραφει efficiensy. εμπιστευομαι την corsair στα τροφοδοτικα της

Δημοσ.

Συμφωνω με τον fatals. προσωπικα θα τα εδινα στην καρτα η σε εναν μεγαλυτερο ssd

εγω θα σου ελεγα πως ναι παρολο που δεν γραφει efficiensy. εμπιστευομαι την corsair στα τροφοδοτικα της

Δικια σου η αποφαση φυσικα...οτι θες μπορεις να κανεις αναλογα με τις προτεραιοτητες σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...