Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κορυφη η Sony κορυφη και τα Vaio.Δεν ξερω ποιοι τελικα διοικουν την εταιρεια.Δηλητηριασμενο σουσι πρεπει να τρωνε, για να θελουν να ξεπουλησουν ενα απο τα πιο αναγνωρισιμα brands.

Eγω, σαν  παλιος με τα ηλεκτρονικα, στεναχωριεμαι οταν βλεπω να παραπεουν η να ξεπουλιονται εταιριες και αξιες.Οπως στεναχωρεθηκα με την κραταια Phillips, που εβγαζε κορυφαιες crt και tft, και ξεπουλησε το τμημα των tv.

Eαν εσας σας αρεσει στον βωμο του ανταγωνισμου να σβησουν  κορυφαια παραδοσιακα ονομα επειδη δεν θελουν να εξευτυλησουν την ποιοτητα,ας γεμιζουμε σκουπιδια μετα LG-SAMSUNG-BENQ-AOC κ.α

Θυμιζω οτι η Sony αποχωρισεκαι απο τα κορυφαια και αξεχαστα μονιτορ για pc.

H Εizo δεχεται αναλεητο ανταγωνισμο απο τους φτηνιαριζες Κορεατες.Τα ιδια επαθε και η Plextor.

OΤαν τριγκουνευσαι να δωσεις 20-30 ευρω παραπανω να παρεις ενα Pioneer PC DRIVE και προτιμας σκουπιδο LG, ε ωραια ας επιβιωσουν τα σκουπιδια μετα.

• Like 2
Δημοσ.

Η sony έχει πολλά προβλήματα και πουλάει οτι δεν θα μπορέσει να μεγαλώσει και να της φέρει κέρδη. Οι εποχές που είχε λεφτά για πέταμα πέρασαν.

Το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι οτι δεν πουλάει σε Κινέζους. Ίσως φταίει η κόντρα των Ιαπώνων με αυτούς.

Δημοσ.

απο το πρωτο μου vaio ημουν πολυ ευχαριστημενος. στο δευτερο την πατησα τραγικα. αυτο το κλισε οτι ο,τι πληρωνεις παιρνεις, δεν ισχυει καθολου. εχω καταληξει οτι η ποιοτητα ειναι κυριως θεμα τυχης, αν το προιον που θα καταληξει στα χερια σου θα ειναι ενταξει ή οχι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...